|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 9:05:50   
Teya
kaj zdaj to punce??!!! :) berem, da se vam kar dogaja :bravo: edino bogi miševi, ki bi si pa že kar zaslužila ne :( miševi, koliko si že čez rok? a maš mogoče za fantička pripravljeno ime Žiga :)-? Žigci namreč, po zadnjih izkušnjah, radi malo potegnejo to skakanje po maminem trebuščku :)-
mi smo čez vikend našga malija tako pretresli z vsem tem pohajanjem, pa se vseeno še ni odločil prist pokukat na svetlo, tako, da....sklepam, da ga še nič ne daje radovednost kaj se dogaja na tej strani trebuha in bo kar pridno še čičal in čakal :)- mislim, da mi je edino trebuh padel nekam dol med koračo :)-...koliko prej naj bi se to zgodilo?
no, kot slišite, pri meni nič novega :zmeden:, javite se vse tiste bolj perspektivne :)-

lep dan želim! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 9:39:28   
Seven*
Still here. Tud enega popadka ni vec. Vse se je umirilo. Edino dojencek ful brca. Mene je pa vedno bolj strah poroda. :((:((:(( Danes imam se par stvari v planu za narest. Ostalo pa pocivat. Je treba.. Pa kompletek za iz porodnisnice je treba oprat. Ni pa ne duha ne sluha o kaksnem cepu ali cem podobnem.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 9:52:45   
miševi
Jaz sem pravkar s pregleda - in še vedno z vami :((:(:((. Nič ne čutim, da bi se mi dogajalo konkretnega. Pregled imam spet šele v četrtek. Sicer je malo bolj odprto kot zadnjič (se pravi več kot 2 prsta), malo bolj zmehčano, drugega pa nič. Pa tako sem v nedeljo delala, ko smo rojstni dan praznovali, da sem bila prepričana, da če me ne bo pobralo, bom šla pa rodit:)-. No, poj smo pa čakali današnji datum, ko ima naša Nika uradno rojstni dan, pa je :duda: zgleda solidaren z njo in bo počakal na kakšen drug dan, da ne bosta skupaj praznovala;).
Zdej sem pa res že naveličana, pa še vsak dan me je bolj strah.
Ja, imena Žiga pa nismo izbrali, tko da upam, da bo kaj prej kot pri obeh julijkah:zmeden2:.
Hugolina, kje si??? Pa me ja nisi že prehitela.

LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 10:15:18   
Tiamo
Pozdravček,

vidim,da ste nekatere še v enem kosu :bravo::bravo:

Miševi kaj dogaja, upam, da se bo bolje izteklo kot se je z julikama, ki sta bile čez rok. Držim pesti.

Seven strah te je poroda? Ne misli na to pa bo, ko bo prišel trenutek boš takoj pozabila na strah :sloncek::sloncek:

Jaz sem drugače prav zmatrano, se navajamo na novo življenje s krčki in podobnimi zadevami.

Buhtli so po dveh tednih izginili, ostale so samo popokane žilice okoli gležnjev in na nartu, kamor sem se udarila, če se še spomnite. Kg so šli verjetno vsi dol, ker oblečem vse kar sem oblekla pred :nosecka:. Trebuščka imam še minimalno. Tudi mravljinci počasi izginjajo.

Evo me :duda: kliče

Pridne bodite...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 10:34:39   
tina104
Pri nas nič novega. Se mi zdi, da je naš :duda: šel še malo bolj gor in ne dol :ups: :)- . Pa ne bo Žiga, čeprav mi je to eno lepših imen za :modri: .
Vedno bolj dvomim, da je bil tisto zadnjič čep, čeprav ne vem, kaj bi drugega lahko bilo, ker je bila precejšnja količina, pa precej drugačno kot navaden izcedek :zmeden: .
Joj, komaj že čakam. Ne vem, kaj naj sploh še počnem. Sem precej časa sama doma (no, saj mi paše, imam mir, noben mi ne gnjavi :)- ), ampak ko sem tako sama, potem samo počivam in jem in posledica je... +16kg v tej nosečnosti :( .
Lepo, Tia, da se javiš tu pa tam. Da bi pri meni šli kg tako hitro dol, vem, da ni mogoče.
Miševi, ti pa rodit!! :)-:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 10:37:24   
natasaxy
Oj oj vsem skupaj. Tudi jaz še pridno čakam. Še celih 10 dni me loči do poroda. Jaz pa res že komi čakam, danes pa sploh k sm zjutraj dobila tel. klic od bratranca, ima še eno punčko - Laro, rodila pa je kar že danes, pa dva dni za mano je imela rok:bravo:. Pa tako sva se trudili, da bi bili skupaj v sobi:)-. Včasih me spodaj dajejo krči kot pred M, ki trajajo nekaj minut, potem pa izginejo. Se tudi vam to pogosto dogaja. Baje da se vse skupaj pripravlja. Očitno se kar dolgo pripravlja potem pa naenkrat skok v porodnišnico. Skratka bodite pridne, pa se še tipkamo.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 10:43:10   
tina104
Ja, natasaxy, ta občutek, da bom dobila M imam vsak dan nekaj minut, ampak potem vse skupaj izgine in se počutim kot da niti noseča nisem... :)- .Dobro, da vidim trebuh in čutim premike :)-:)-.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 10:46:19   
Teya
Tia....vse kg si že izgubila????!!!!! 8) FRAJERKA!!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 11:16:47   
andrejalj
Dan dan!
Kok sm pa jaz tečna pa občutljiva....in ti hormoni!!
Vidim, da resnično vse že komaj čakamo ne glede na to kdaj avgusta ima katera rok. Moj 25. avgust se tok počasi približuje da je joj, pa kr ležim že dva dni, ker sem tok utrujena, da skor za na wc komaj vstanem. Ne vem kaj je to, vreme al pa kaj z mano- pa češrav imam še nekaj stvari za poštimat.
Aja, tole me zanima: dude se tut prvič majčkeno prekuha ane!? Še to moram pa torbo prštimat zase pa za :duda: in ne morem.....:muca: :zaspan:

Miševi, zate pa res držim pesti, da bo čimprej....
Tia lepo da se oglasiš; vidim da je res pestro z :duda:, ker bolj malo sodeluješ na RR ampak sej to ni nič čudnega...Uživaj z detetom.

LP

ps: grem pod prisilo malo ven pogledat kok je mokro.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 11:19:47   
Jessy
Vidim, da je stanje avgustovk v napetosti!!! Saj bo kmalu!!!!

Jaz sem pa razočarana. Sem hotela dat nekaj slikic Neje na RR, pa noče prenašat! :( A ve katera, zakaj nagaja???

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 11:50:02   
tea01
Jutro! Kaj je to z nami???? pri meni se je tudi vse umiirilo??????????????????????????????????????????????????

Edino :duda:je ful aktivne. Cel vikend sem hodila po 6 km, pa nič, pa vsak dan po stopnicah gor in dol, pa nič?::ups:???????????????????????????????????????????????

V službi me že vsi sprašujejo če sem sploh noseča?:zmeden::zmeden:?????

Tia ti si pa faca!!! Kapo dol!! Pridna, da so šle kg tako hitro dol.

Se tipkamo!!

TEa01


(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 14:45:47   
Kety
Dober dan!

Jaz se pa danes tako slabo pocutim, da bi samo spala. Sva sla z :love: vplacat za prisotnost pri porodu in sem ze samo od tega cisto fertik. Bom danes kar prespala dan pomoje.

Ponoci sem spet imela dihalne vaje, saj mi je ful otrdeval trebuscek in me je bilo kar malo strah, da bo treba it. Tko, da sem potem bedela od 5ih pa do 6:30 zjutraj. No, potem me je pa zmanjkalo. Komaj cakam cetrtek, ko imamo spet pregled. Me zanima pri cem smo! Ali je res sel cepek ali imam samo povecan izcedek. :zmeden:

Joj, ampak kaksno poletje,....bi rada vidla se mal soncka. Upam, da bo september lep, da bomo lahko nase :duda: imele kej zunaj!

LP Kety

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 14:54:52   
hugolina
ojla!
Vidim, da ste danes pridne :bravo::bravo::bravo:
Mi smo imeli včeraj končno tisti piknik pa roj. dneve skupaj, k so ga načrtovali že cel mesec. Sem mislila, da se mi bo ratal izmuznit (da bom takrat v bolnici), ampak nič od tega :zmeden:
No ja... sej je blo kar luštno, sem se vsaj s čim zamotla, da ne mislim samo na to, kdaj BO!!!!
Kar me je spravljalo iz tira, so bila vprašanja: JA A ŠE NI???? :grrr::grrr: a ni videt, da še kar nosimo al kaj?;) Pa telefoni tudi kar naprej zvonijo, pa eno in isto....
Čeprav moram reč, da je bilo že par lažnih alarmov in to zmeri zvečer. Pol se pa počasi umiri. A ni to čudno?!:zmeden: Mesec nazaj smo skoraj rodili, zdej se pa mal manj da na popka ne mečem :)-, pa ni nič.
Vendar pa, ko se tale naš korenjak premika, kar tulim zraven. Sploh v medenici, mi pomoje kar kosti premika noter, ker je pošteno velik, pa pošteno mu prostora primanjkuje :zmeden: Vsaj tako je čutiti.

Miševi upam, da se te :duda: usmili, ker zdej bi bil pa res že čas. Današnjega dneva pa tudi ni še konec...:zmeden2:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 15:20:03   
hubi
Kety, eno vprašanje. A je treba vnaprej plačati za prisotnost pri porodu?:zmeden2:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 16:24:57   
urši77
Pozdrav še od mene:)
Na Jesenicah ni treba plačat vnaprej, pa tudi sem se zgovarjala z eno babico, ki pravi da sploh ne preverjajo kdo plača in kdo ne:) Čeprav meni bi blo kar malo nerodno če bi hotli videt račun, pa ga ne bi imela.Ne vem pa kako je če prideš ponoči, ko sprejemna pisarna ne dela in greš preko urgence:)


Tudi naš :duda: je bil-a že fino mirn-a zdaj pa spet rogovili da me vse že boli. Ven naj pride in se razteguje kar ga-jo je volja:) Zdej naj pa malo čuva svojo mamico:) Krči kot pri M so se tudi umirili, le nespečnost je ostala-spim le dve do tri ure na noč, ostalo pa....... :zmeden2:
Jutri imam pregled-šele ob 18h, pa bomo videli kakšno je stanje:) Upam ka kaj obetajočega.

A še katero srbi koža! Najbolj sicer po trebuhu, pa tudi drugje-po celem telesu občasno. Sicer pomaga Bephanten krema, a le za kratek čas. Moram jutri še to povedat:)

LP in čimprej kak popadek......ali dva:)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 16:37:08   
Kety
Ja, tasaz,...menda je treba! Sem to raje uredila prej, kot pa da se med popadki tam pregovarjamo! V starsevski soli so rekli, da je treba prej vplacat! (cena 4.000,00 sit + potrdilo dobis za :love:)

Lp Kety

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 16:39:46   
Kety
Jessy, men tud nagaja tale album, mi noce dat not slik pa ce se na glavo postavim!:(

Kako ste kaj? A je ze rutina ali se se privajate?

Lp Kety

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A*v*g*u*s*t
16.8.2005 17:01:11   
hubi
Hvala! Imam jutri ctg pa bom še to uredila zraven.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?