|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poganjalček
6.10.2011 23:30:45   
nestea
S sinkom hodiva v razvojno ambulanto. Razmišljam o nakupu poganjalčka od 1 leta dalje, vendar sem v dvomih, ali ga bo tudi res uporabljal, zato ne bi šla v nakup novega. Na malih oglasih spremljam, a ni trenutno nič. Ali bi ga katera želela prodati na relaciji Domžale, Mengeš, Kamnik, Celje? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poganjalček
7.10.2011 10:53:38   
marjetica8
Jst sicer nimam za prodat, mam pa sinčka, s katerim smo ravno tako hodili v razvojno in so nam priporočili poganjalčka, ker mu grejo nogice rahlo na x. Mi smo ga res kupili takoj po enem letu, ma se sploh ni zmenil zanj do drugega leta starosti. Zdej je pa to njegova najljubša igrača in ma tuki s sosedovim otrokom vsak dan dirke s poganjalciuser posted image . Mi smo meli enega poceni k ma držalo od zadi da ga lahko otrok poriva pred sabo ko se uči hodit. Tega smo meli za noter in uporaba s potiskanjem se je obnesla dokler ni v redu shodil. Tko da priporočam nakup takega, ki ma zadaj držalo. Nam so v RA priporočili tako igro, ker dolgo ni shodil in mu je to res na kuncu kar pomagalo.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poganjalček
7.10.2011 11:33:32   
Tutan
Kupi like-a-bike namesto navadnega poganjalčka, ki ga hitro prerastejo, mogoče rabljenega, ti ne bo žal, je vreden vsakega centa in ne poznam otroka, ki ne bi bil navdušen.... odlično za razvijanje ravnotežja in za en kup ostalih stvari....

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poganjalček
7.10.2011 13:39:21   
samado
Raje vprašaj v razvojni, nam so ga odsvetovali, odvisno kake težave ima mali.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poganjalček
7.10.2011 20:13:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Kupi like-a-bike namesto navadnega poganjalčka, ki ga hitro prerastejo, mogoče rabljenega, ti ne bo žal, je vreden vsakega centa in ne poznam otroka, ki ne bi bil navdušen.... odlično za razvijanje ravnotežja in za en kup ostalih stvari....

Ja pa naj še najmanj eno leto počaka, da ga bo otrok lahko uporabljal al kako user posted image


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poganjalček
7.10.2011 20:23:20   
Anonimen
Dobila ga je za prvi rojstni dan, nekaj podobnega kot je tale na linku (ki je novejša izvedenka). Punčke norijo z njim še po petih letih - očitno je neuničljiv user posted image . Poglej na bolhi, za rabljenega...Jaz našega očitno še ne bom prodajala. Sicer ne vem, kaj je na njem, a punčke ga še vedno obožujejo.


Slika

(odgovor članu nestea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poganjalček
7.10.2011 20:26:34   
Anonimen
Kupi like-a-bike namesto navadnega poganjalčka, ki ga hitro prerastejo,


No ja, pet let uporabe ni tako malo user posted image .

Meni so lajkabajki tudi všeč, samo se mi zdi, da so primerni za malo kasneje, ali vsaj ne pred drugim rd. Nekaj let nazaj še niso bili toliko prisotni, tako da ga nisem kupovala. Zdaj pa ne vem, kako bi izbrala, ali poganjalec, ali bajki.

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: poganjalček
8.10.2011 19:29:33   
m_o_i
odvisno, zakaj hodita v RA.

Elias hodi ze od rojstva. najprej povecani misicni tonus, zdaj, odkar se na noge postavlja zadnje tri mesece, pa zaradi asimetrije(leva stran je bolj aktivna).
no, da me ne zaneseuser posted image : VSE pripomocke nama je odsvetovala do trenutka, ko bo sam hodil...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: poganjalček
8.10.2011 23:26:17   
Anonimen
Sploh ne rabiš nekaj dragega kupovat ... mi smo naši pri 11ih mesecih, ko še niti ni znala sama hodit, kupili v BC enega 4 kolesnega poganjalca za 15€, kao malo za foro ... no pogruntala ga je v parih dneh, eno leto je bil top igrača pri hiši, pa še sedaj pri (skoraj) treh letih ga še vsaj 3x na teden goni po stanovanju user posted image .
ZA ven je pa pri dobrih dveh letih dobila Kettlerjevega poganjalca (kolo brez pedal) in ga ima tudi zelo rada ... samo prej bi bilo pa brezveze ga kupobat, ker kljub temu da je samo 10 colski in med najmanjšimi, bi ji bil prevelik.

< Sporočilo je popravil Otika -- 8.10.2011 23:29:17 >

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: poganjalček
11.10.2011 9:04:16   
livia
Mislim, da nestea ne sprašuje o 4 kolesnih poganjalcih.

Mi smo tudi hodili v razvojno in sem imela doma likeabikea še od prve hčere, ki nam je prišel zelo prav. Uporabljat ga je začela tako okoli 2,5 let in že 2 leti ne gre dol z njega. Sedež lahko dvignemo še za dve luknji, tako da bo še za nekaj časa. Like a bike ima sicer tudi še en manjši model, a je uporaben bolj kratko obdobje, ker se sedež ne dvigne toliko.
Za med enim letom in 2,5 sem jaz vzela enega plastičnega na igrariji, ki je bil kasneje umaknjen iz prodaje ker je kao nevaren, čeprav mi nismo imeli težav z njim.

Iz izkušenj ti povem, da boš prav za 1 leto starega težko našla kaj pametnega, mislim, da boste morali počakat še kako leto, da mu bodo vsi dvokolesniki prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: poganjalček
12.10.2011 8:24:57   
Errai
Mi imamo tega:
http://www.pukybikes.co.uk/toddler/wutsch.htm

Eden od boljših nakupov za otroke. Mali je navdušen, od prvega dne se vozi z njim (dobil ga je za 1. rojstni dan), na začetku je šlo sicer samo v rikverc, po kakšnem tednu pa je dojel tudi, kako se poganjati naprej. Pri nas je poganjalec veliko v uporabi, vozi ga po stanovanju, na terasi, pa tudi na sprehode gremo z njim.

Starejši je pa pri dveh letih dobil tega (http://www.pukybikes.co.uk/learner-bikes/balance_bikes_lr1br.htm). Samo je res šele za dvoletnike ali še malo starejše, ker prej z nogami ne dosežejo do tal.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: poganjalček
13.10.2011 9:26:36   
Marjetka78
Mi smo najprej za našeg malčka kupili tegale (vidim, da je sedaj še v akciji), sicer je 4 kolesnik

http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/stiri-kolesni-poganjalci/big-bobby-car-classic.html


potem smo nadaljevali z 10" od Kettlerja

http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html

tak da oboje priporočam...








(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: poganjalček
25.10.2011 6:40:23   
ksenja55
Puky Lino ali Puky Wutch sta Top shit za 1 letnika. Puky lino je malo nižji ampak zapiska, ko se otrok vsede nanj in to jim dogaja na polno. Tule jih imate cel kup za 1. rojstni dan: http://www.poganjalec.si/28-poganjalci-za-najmlajse

(odgovor članu Marjetka78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?