|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napet tebuh
20.8.2005 18:00:16   
KMALU
Vem, da v dobrem sestem tednu NI SANS, da imam ze nosecnostni trebuh, a mi vseeno nobene hlace niso vec prav. Tako sem napeta, da me je v trgovini ena prodajalka vprasala, ce sem v petem mesecu- mislim groza.

Zanima me kdaj se je pri vas ta napetost trebuha nehala in kdaj vam je zacel rasti pravi trebuscek..

..pa se tole..- a je lahko kaj narobe, ker sem tak napet bajs?:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napet tebuh
20.8.2005 19:31:09   
CIPRESA
Kmalu to je čisto normalno tudi sama sem imela te probleme, pa no tolk v tem kolk se ti vidi, kot to da se tako počutiš, ker maš občutek kot da bi se grozno najedla. Vsaj jaz sem imela tak občutek tja do ene 12 tedna, potem pa se je umirilo. Tam okrog 19t pa mi je šele začel rasti trebušček pa še to tako da sem ga sama opazila. Da so ga pa drugi pa šele v 6 mesecu in nič prej.
Prodajalka se je verjetno samo malo hecala, ker sedajle se ti pa res še ne more poznati. To je le napihnjenost, ki smo jo imele vse nosečke.

Kar brez skrbi pa lepo nosečnost ti želim.

CIPRESA

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napet tebuh
20.8.2005 20:51:09   
Grascakinja
Kot pravi Cipresa, samo da meni v 12t nobene hlače niso ble več prav, ker smo že začel rast... :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napet tebuh
20.8.2005 20:59:56   
klavdijam
Smešno, prav isto mi gre po glavi kot tebi. Sem v 7 tednu in pol, pričakujemo drugega otročka in ima od popoldneva naprej vsak dan taaakšen trebuh, da sem si pred nekaj dnevi na vseh hlačah gumbe prestavila, ker to ni več res, da hodim "odpeta" naokrog. Nekaj ožjim pa sem kar pospravila za naslednje leto.
Včeraj sem prijateljici pokazala moj "trebušček", a me je zabila, da sem le "napihnjena", ker to še ni od ploda.
Uf, sem bila užaljena, čeprav vem, da je to od napetosti in ne od babya.
Kako pa ti kažejo kilogrami :))?
Tako, da "Kmalu" uživaj v nosečnosti, še čisto mičkeno in trebušček bo postal trebuh, potem bova pa kar v trgovine po nove cunjice morali ;))). VSO SREČO!!!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napet tebuh
20.8.2005 21:00:52   
renan
Sama sem bila v čisto isti situaciji. Že takoj na začetku mi je večina mojih hlač bila premala. Pa še zredila sem se ful hitro, čeprav nisem veliko jedla. Mislim, da je to zelo individualno, koliko in kdaj se ti prične videt in si zato ne delaj nobenih skrbi.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napet tebuh
20.8.2005 23:09:39   
Anonimen
Napetost sem opazila cca. v 8 tednu in glede na to, da sem enkrat že bila noseča, sem vedela, da v tej "višini" nosečnosti" niti slučajno ne morem imeti takega trebuha, zato sem se ustrašila, da sem zanosila z dvojčkoma ali s trojčki in sem letela na izredni ultrazvok. Ki je seveda potrdil samo enega otroka. Za naprej pa ne vem - ali sem se jaz navadila na napet trebuh ali pa je izginil. Pravi trebušček pa je, mislim da, prišel nekje okrog 17.tedna, ko sem ugotovila, da vedno težje zapenjam hlače in vedno težje spim na trebuhu.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Napet tebuh
21.8.2005 0:19:16   
anajmad
Možno je.Meni se je lani trebuh zelo hitro poznal.Če pomislim sem že v 12. tednu nosila nosečniške hlače.Sedaj se mi zgodba ponavlja.Trebuh imam zelo napet,zaenkrat še nosim hlače na elastiko,toda zgleda,da jih bom morala kmalu zamenjati.Ne bi pa rekla,da sem se zredila,kvečjemu shujšala 2 kg manj in še sedaj je tako.
en lp:morje:D.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Napet tebuh
21.8.2005 13:33:54   
KMALU
Zredila se tudi jaz nisem- morda za en kilogram... Jem res veliko, a vseeno vse porabim...:zmeden2:

Takle napetost je prav nadlezna, a ni? Jaz poskusam it vsak dan veliko potrebo, a ne upma prevec pritskat:ups:, ker me potem zacne bolet.... >Joj, komaj cakam, da spet pride cas za pregled in, da slisim srcek...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Napet tebuh
22.8.2005 9:43:08   
*zvezdica*
Mislim, da je to od tega ker si bolj zaprta...pa se pač pozna na trbuščku. Tud pri meni je podobno...na WC grem bore bore malo...pa še to je bolj revšna vse skup! Trebušček se pa napihuje, kot da bi bla v 20. tednu :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?