|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovina Leonardo
13.8.2011 11:39:34   
jasna80
Sicer ne vem, če moj post paše sem, mpak bom kar tukaj napisala, ker gre za šolski nahrbtnik. Dva dni nazaj smo v Leonardu v Cityparku kupili nahrbtnik, znamke Walker, ki je bil precej drag, vsaj za moje pojme in še nekaj drugih stvari za v šolo. Potem pa včeraj zvem od sodelavke, da imajo v Leonardu kartico ugodnosti, na katero se zbirajo nakupi in se po določenem bonitetnem obdobju obračuna dobropis glede na višino nakupov. Preverla sem na njihovi spletni strani in res je tako. Piše tudi, da se nakupov za nazaj ne da naložiti na kartico. Mene je pa ful razkurlo, ker sem v trgovini pred nakupom še vprašala prodajalko, ki mi je računala, če je še možen kakšen popust na nakup, glede na to da gre za velik nakup, pa je rekla, da ne. Sem prav slabe volje zarad tega in so se mi kar zamerli. Kaj bi ve naredile v tem primeru? Bi kar "požrle" ali bi šle tja in zahtevale, da se nakup vseeno naloži na kartico? Po mojem mnenju bi morala tista, ki računa vsaj vprašat, če imamo kartico ugodnosti oz. če jo želimo imet, vsaj glede na to, da smo jo vprašali za popust. Vaše mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trgovina Leonardo
13.8.2011 12:12:29   
josephine27
glede teh kartic ugodnosti je po mojih izkušnjah tako da v nekaterih trgovinah vprašajo vsako stranko ob nakupu ali jo ima v drugih pa jo moraš pokazati sam če hočeš drugače te ne opomnejo.
ne vem sicer kako je to pri leonardu. če je šlo za velik nakup je vsekakor mal čudno da ti te možnosti pri nakupu niti omenili nisouser posted image .
če prav razumem njihove kartice še nimaš. ne vem ali imajo tak sistem da kartico dobiš takoj ko izpolneš podatke in se tud tisti nakup že upošteva al jo moraš v bistvu naročit in jo potem dobiš po pošti na dom. če jo dobiš takoj je smiselno  it na nazaj drugače po moje zguba časa ker te ne bojo poslušali. predvidevam da imaš še imaš račun. lahko greš nazaj pa prosiš da ti račun stornirajo pa znova računajo na ta dan pa na kartico naložijo. samo naložit bonitet se za nazaj sigurno ne da. odvisno od prijaznosti prodajalke oz. poslovodje ali bojo to naredili ali ne. vsekakor svetujem prijazen nastop pa še mal pojamraš lahkouser posted image nikar pa ne napadaj prodajalke ker ti kartice ni ponudila ker jo boš po moje slabše odnesla. delam v trgovini kjer imamo tud kartice ugodnosti in če po pravici povem so tud pri nas navodila taka da se za nazaj pač bonitet ne nalaga gor. če pa pride kakšna res prijazna stranka in prosi naredimo izjemo tako da račun storniramo pa znova računamo. verjetno se to tud drugje da to naredit. ampak lahko rečem, da je to bolj izjema kot da bi to počeli vsak dan.


_____________________________



(odgovor članu jasna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trgovina Leonardo
13.8.2011 12:29:26   
jasna80
Ja, njihove kartice še nimam, ker sploh nisem vedla, da jo je možno dobit oz. da obstaja. Na njihovi spletni strani pa piše, da jo je možno naročit ali pa da v trgovini izpolneš izjavo in jo takoj dobiš, tako da se ti že prvi nakup upošteva. Prav zarad tega sem pa jezna, ker mi prodajalka ni povedala te možnosti, pa še spraševali smo jo za kakšen popust. Celoten nakup pa je znašal toliko kot znaša njihov najvišji bonitetni razred, torej več kot 144 EUR.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: trgovina Leonardo
13.8.2011 12:41:53   
ruby19
Tud jaz sem tam kupila za cca. 40 EUR, pa mi ni noben povedal, da lahko dobim kakšno kartico ugodnosti. A je možno, da si prodajalke te nakupe nanašajo na svoje kartice, da potem one koristijo ugodnosti? Druga varianta pa je, da so tako lene, da se jim ne da jezika stegnit glede kartice. Očitno imajo dost posla in jim dol visi glede strank, vsaj prodajalkam. Res pa je, da imajo dost posla tudi v Šparu, pa te vsaka blagajničarka, tud če je sam študentka, vpraša če imaš kartico, pa gre lahko samo za nakup v vrednosti nekaj evrov. V tvojem primeru, ko je račun tako visok, čez 140 evrov, bi jaz šla nazaj in če se nebi mogla zment s prodajalko, bi zahtevala poslovodjo in bi vsaj povedala, da naj zaposlijo kakšne boljše prodajalke z malo več občutka za stranke in da se jim vsaj govort da.

(odgovor članu jasna80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: trgovina Leonardo
13.8.2011 13:28:11   
Felicita
sm tko, tiste bonitetne kartice ki jih jest poznam ne dajejo popusta ob nakupu, pri katerem 'presežeš' točke ki jih rabiš za pospust. torej, če greš in kupiš stvari za 320€, zahteva kartice pa je 300 točk za 3% popusta (točka je pa 1€) ob tem nakupu za 320€ ne boš dobil nič popusta, ampak šele ob naslednjem.

+ se zavedaš da bi pri nakupu za 144€ dobila celih (pazi, CELIH) 10,08€ popusta?! men je to bolj natega da dobijo tvoje podatke in da sledijo tvojim nakupom kot pa neka resna ugodnost.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: trgovina Leonardo
13.8.2011 19:02:27   
Tutan
huh, jaz sem ena izmed tistih, ki ji gredo lasje pokonci ob teh in drugačnih karticah. Pa sedaj je potrebno imeti za vsako trgovino drugo kartico, od Spara do Pikapolonice. Ok, priznam, imam 3 kartice - Ikea Family (da dobim papirnatn vrečko + zastonj kofe user posted image ), kartico baby center (dobila avtomatsko zraven internetnega nakupa) in emporium kartico (ne kupujem sicer pogosto tam, ampak občasno dobiš pa 10% popusta na kraju samem).
Drugače bi potrebovala prav celo denarnico za te kartice: Spar, Tus, Mercator, vse otroske trgovine od A do Z, Merkur, sedaj so ze zaceli s temi karticami za letovanje... ma ne, in ne, hvala user posted image . sem na lastni kožđi občutila letos nakupovanje za kartice user posted image - Tuš disney. Pa če sem šla samo po kruh, sem nabrala še nekaj ''malenkosti'', povsem nepotrebnih, da je tamali dobu tiste 4 kartice user posted image Pomojem sem ta album s karticami parkrat preplačala user posted image
Dobljeni bonusi pa so potem vezani na nek časovni termin - in valjda takrat ne rabim ničesar in po sili ponavadi kupim še kaj dražjega, kar je potrebno doplačati user posted image
Če je njihov najvišji bonitetni razred 3% je to nekaj čez 4€ (pri znesku 144€). Za 4€ pa ne bi hodila nazaj, res ne....

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: trgovina Leonardo
15.9.2011 12:22:23   
jožica_rožica
jasna80 - Tudi sama sem prejšnji mesec kupovala v trgovini Leonardo v City Parku potrebščine za šolo za moje 3 otroke, tako da si lahko predstavljaš da je bil račun vse prej kot nizek. Prodajalka mi je prijazno svetovala da vzamem njihovo ugodnostno kartico saj se že takojšnji nakup obračuna in naloži na kartico, tako imam v naslednjem obračunskem obdobju 7% popust na nakup v njihovi trgovini, ob nakupu pa druge ugodnosti kot nekaj urnikov in blokcev nisem imela. So pa tako ali tako obrazec za pridobitev kartice imeli na pultu ob blagajni, tako da ne vem kako ti ga je uspelo zgrešiti.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?