|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:06:54   
Lunca1
Matr sem zdaj jezna. Mi je tašča pripeljala tamalo s sprehoda. preden sta šle je jedla malico (Fruchtzwerge) in sem jima samo za vsak slučaj dala mleko za s sabo, če bi slučajno postala lačna. Pa prideta nazaj in tamali nekaj iz ust na tla pade - košček kruha. Pa sem ji rekla naj ji nič ne da ker bova potem imeli kosilo. je rekla da je kupla žemljico in ji jo dala čisto malo. Ja seveda, tolk da potem ni hotela kosila pojest. matr sem besna.:grrr: Pa to ni bilo prvič, da ji kar sama malo daje, jaz se pa potem čudim zakaj meni noče jest.:(( Sva ji že enkrat rekla naj ji ne daje ker potem nimava kontrole kdaj in koliko je. Že tako naša rutina preveč ne klapa, potem mi jo pa še ona podira. jaz se pa matram pa kuham minimalne količine za Pino.:((:grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:09:13   
Lunca1
Ji je enkrat še pred 4 mesecem dala malo pomaranče za lizat, pa sem to čisto slučajno zvedla - seveda zaflekan slinček. Jaz se pa pazim da ji ne dajem prezgodaj take hrane. :grrr:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:11:31   
CUKRČEK
Ne mi zamerit, Lunca1, ampak mislim, da kompliciraš. Pa kaj, če je žemljo jedla al pa pomarančo. Ne bo je hudič uzel, če ne bo vsak dan po reglcih jedla.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:12:09   
CUKRČEK
Pa še to: a mleko, ki si ji ga za seboj dala, pa lahko pije?!? :zmeden:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:13:53   
Lunca1
Ne, rada bi jo navadla na 5 obrokov, ne pa da mi potem noče toplega obroka jest, ker je prej kruh jedla. pa ne vem če vsi poudarjajo, da pred 4 mesecem ne sme jest nič drugega kot mleko, ti daš nekaj kar naj bi bilo pa do 1. leta strogo prepovedano.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:14:17   
Lunca1
Mleko je bilo pa samo za vsak slučaj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:16:39   
CUKRČEK
Ne se ozirat na to, kar drugi pravijo da je dobro in kaj slabo......sama dobro več kaj mala sme in kaj ne.
Ne jemat vsega za čisto zlato, kar pravijo.

Moja tudi je take stvari, ob katerih ene mamice z očmi zavijajo. Pa je čist zdrava.

A ji je pomaranča kaj škodila? Predvidevam, da ne...gre se le za tvoje principe. Da tašča pa še ne bo po svoje kaj delala.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:21:53   
Lunca1
Cukrček saj drugače absolutno premalo kompliciram. Mogoče je res problem, ker imam "alergijo" na mojo taščo, ampak razjezi me pa to tako. Ne vem no, če ji pred odhodom izrecno rečem, ona pa kot bi hotela namenoma meni kontra.:( Ni mi vseeno če kuham in pacam, potem pa tamala tega tud povohat noče. Že tako je od morja naprej čisto razsula prehranjevalne navade.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hrana pred kosilom
24.8.2005 12:22:18   
CatJa
Lunca1, jaz ti dam pa cist prav! Ker te razumem, kako je, ce poskusas vzpostaviti red pri hranjenju. Nas tamali redkokdaj poje pet obrokov na dan in vcasih ga moramo prav pustit mal, da se zlaka, da potem poje obrok kot je treba. Ko pride pa k babici, ga pa ne fila z drugim kot s keksi, ki mu valjda grejo fajn v rit, pa s kaksnimi smokiji, sirom ipd. Pa bolj ko govoris, da naj mu ne dajejo, bolj veselo mu tisijo v usta. In potem normalno, da ne je pri kosilu.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hrana pred kosilom
24.8.2005 13:30:20   
gala
Hojla!
Tudi mene pojezijo takšne reči. Kuham samo z naju z Miško, potem pa ne je kosila. Zvečer pa je še huje. Ker je malo pred večerjo (kakšen piškotek ali pa malo žemljice), se za večerjo ne naje in imamo ponoči še večje žurke kot navadno, ker je lačna. Pa sem kar povedala, da je pred kosilom in večerjo ne dam več, tako da imam vsaj glede tega mir. Da ne govorim o tem, da bi ji dala že kar celo čokolado kinder pingui (''saj je čisto majhna''), pa da sem ji zadnjič dobila v ustih bombon, ki ga je grizla (trd, ne mehek žele bombon). Ampak to so očitno stvari, s katerimi se moramo sprijazniti, če si hočemo vzeti zase malo časa (mene preganjajo izpiti).

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hrana pred kosilom
24.8.2005 13:41:42   
Anonimen
Zakaj pa pri teh mesecih ne sem pojesti kinder pingvina, če ga ima rad? Res ne razumem...:zmeden:

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   hrana pred kosilom
24.8.2005 14:41:35   
Marogica
Lunca1, babice so pač takšne. To je druga generacija. Tudi moja mama ima dostikrat občutek, da bi naša oba fantka morala jesti še več. Pa ji pustim, za tisti en dan, če se prehrana zmeša ali prestavi, se ne bo zgodilo nič takega. Pač prestavi kosilo za pol ure, pa bo tamala tudi jedla, mogoče ne vsega, vendr se boš ti držala tvojega urnika. Kar se pa kontrole tiče, pa jaz mamo vedno vprašam, kdaj je ta mali kaj jedel, da vem za naprej.
To z žemljico pa je tipično, čeprav mu jaz tudi sedaj dajem kruh oz skorjo ali pa žemljico ali pa kekse(je 8 mes star), zaradi dlesni. In se mali zelo zabava in uživa.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hrana pred kosilom
24.8.2005 15:42:28   
gala
Al bina, ne maram je razvajati s čokolado, saj ma piškote, pa sadje, ki majo čez glavo dovolj sladkorja za posladkat. Še posebej pa to ni hrana za pred večerjo :zmeden:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   hrana pred kosilom
24.8.2005 17:01:55   
asso
Jaz se popolnoma strinjam z Lunco1.
Ti kuhaš in na koncu kaj dobi pred kosilom in seveda kosila noče več jesti. Kot prvo, ker ni lačna, kot drugo pa normalno, da je boljši piškot ali kruh kot zdravo kosilo.
Jaz imam iste probleme, in če je med obroki poje dve žlički kosila in to je vse.
Sej za en dan ne rečem, ampak če se to pogosto dogaja... pa še posebno če opozoriš, da naj ji nič ne dajejo.


(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?