|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny Freestyle 3XL
24.8.2005 12:45:14   
evčk
Dekleta rabim vašo pomoč.

Imava voziček quinny freestyle 3xl. Rok imam konec oktobra, pa me zanima ali za zimo potrebujem posebno košaro, ki se tudi namontira na ta voziček. Sedaj imava namreč le košaro v kateri otrok sedi. Ne vem pa če je ta košara namenjana tudi komaj rojenim in če je namenjena zimi. Če se odločiva za zimsko košaro, me pa zanima koliko časa se ta košara sploh uporablja in ali obstaja še kakšen drug cenejši način?

res ne vem kaj naj, nobenih izkušenji nimam pa še noben mi nič ne pove.:zmeden2:

Lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny Freestyle 3XL
24.8.2005 12:49:47   
arielca
Nekaj je bilo o tem povedanega pred kratkim, tko da klikni
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=54031&idk=100

Košara je namenjena novorojenčkom in jo lahko uporabljaš tudi pozimi. Obstaja pa še varianta z lupinico, ki je hkrati tudi avtosedež (mora biti lupinica znamke Maxi Cosi, ker edino taka paše na ogrodje vozička).


(odgovor članu evčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny Freestyle 3XL
24.8.2005 14:12:20   
Sofi
Glede na to, da boste čisto mali ravno pozimi, boste potrebovali košaro. Košaro lahko koristite nekje do šest mesecev, vendar otročki že prej hočejo sedeči položaj, torej športni voziček. Vendar novorojenčka ne moreš voziti v športnrm. Košaro boste prav gotovo koristili tri, štiri mesece.
Košari se lahko izogneš, če kupiš jajčko, vendar le-ta ni ravno primerna za hladne dni, ker otrok ni ravno zavarovan pred vetrom in slabim vremenom.

Jaz priporočam cel komplet, res je pa drag. Vendar se splača, predvsem, če bosta z otročkom dosti na terenu.

LP

(odgovor članu evčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny Freestyle 3XL
24.8.2005 21:26:21   
lin
Če imaš voziček Quinny freestyle 3 xl potrebuješ košaro ker se ležišče nepoleže čisto dol in je primeren od 3 mes dale,če pa maš Quinny freestyle 3 xl COMFORT je pa prmeren od rojstva dalje.
?Ker veliko jih menja,vem ker prodajam prvega in me vsi sprašujejo a Comforta:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu evčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny Freestyle 3XL
24.8.2005 23:21:40   
andrejaz
Če boš z otročkom veliko zunaj ti priporočam da zaradi zime nabaviš košaro in zimsko vrečo. Mi smo košaro uporabljali dobrih 6 mesecev nato je šel v športni del. Ker je bila takrat še zima smo uporabljali v športnem delu še zimsko vrečo. Zimsko vrečo pa smo namesto odeje uporabljali tudi v košari.

Zelo praktična je za pozimi za v trgovino, če greš kam z avtom,... tudi kombinacija vozička z lupinico Maxi Cosi in zimsko vrečo za lupinico. Otroka ne rabiš obleči v zimski pajac ampak je dovolj ta zimska vreča od lupinice. V avtu ali pa v trgovini pa samo odpneš zadrge in ogrneš. Zelo praktična zadeva če dojenček spi.

Jaz ti priporočam da nabaviš komplet.

(odgovor članu evčk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?