|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   splav
15.2.2012 16:11:48   
team
Pozdravljeni

Verjamem da me bo zdej marsikatera napadla toda nekje moram povedat.Torej v letu 2011 sem zanosila in načrtno splavila zdej ko sem ta mesec šla po kontracepcijo sem ugotovila da sem ponovno noseča tudi tokrat ga ne morem obdržati ker enostavno ni pogojev za to ampak me prevzemata velika žalost in sram zaradi tega da nikakor ne pokličem v ginekološko ambulanto in se naročim tako hudo mi je ker sem tako neumna da sem si to dovolila dvakrat!!!Je mogoče katera imela dva splava seveda načrtna?Doma imam sina štiri leta starega in ko ga gledam mi je hudo da kako ima neumno mati neodgovorno do takih stvari! psihično sem res gotova ampak res gotova razmišljam da bi mojo mami poklicala in ji vse povedala ampak bojim se njenioh pogledov in besed ki bi me upravičeno doletele.Sram me je nje in ginekologa!user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: splav
15.2.2012 16:20:57   
blaža
Meni je tudi ena kolegica priznala, da je šla dva delat načrtno,.. No mene je kr zvilo ker je tko z lahkoto povedala oz ji ni blo neke panike.

Ne vem kaj pričakuješ od tega foruma, da te bo kdo tolažil najbrž ne, ker veš sama kako stvari stojijo,.. Vem, da ti ni vseeno, in vem, da sama veš, da si neodgovorna, a to je premalo. Če res ne gre drugače greš še na ta ta drugi splav, vendar še isti teden po splavu pojdi po kontracepcijo.

Najbrž ti je dovolj hudo, da ne rabiš še grdih pogledov mame. kaj pa partner pravi? A res ni druge rešitve kot splav?

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: splav
15.2.2012 16:33:50   
team
Ne nobene tolažbe ne pričakujem sam nekje sem se morala mal "spovedat" ker me že obšinejo take misli da me je same sebe strah,ne morem več zdravo razmišljat cele dneve se sprašujem zakaj zdej zakaj spet jaz zdej ko sem šla po kontracepcijo ker namreč sem bila pri ginekologu in vzela tabletke potem pa sem bila doma tako vesela da jih mam in čez par dni sem mela tako manjšo krvavitev in sem začela pit vsak dan ob dvanajsti uri tabletko celo budilko sem si na tel naštimala vsak dan da me opozori da ja ne pozabim potem pa sem opazla da krvavitve ni čeprav so mi kolegice rekle da bi morala bit prisotna en dan pa so mi zadišale ribe in tle se mi je svet ustavil ker ribe drugače ne prenašam...tekla po test in pokaže se + šok totalen.Partner ve in me podpira pri eni in drugi odločitvi ampak jaz psihično nisem pripravljena na skrb še enega otroka vem grozna sem ampak tako je za mojga sinčka naredim vse ma vse ampak še enega si ne želim enostavno nisem tip ženske ki bi rada imela dva.Ne vem sem mogoče ženska za jo ubit, sem sploh človek?user posted image Ne vem mami bi najraje povedala zato da se lahko nekje zjočem da me nekdo ne vem kaj pričakujem, pred partnerjem ne morem ker sem po eni strani enostavno jezna na njega ker sem ga lepo prosla naj pazi po eni strani pa nase ker se nisem vzdržala do pregleda ker na pregledu sem očitno že bila noseča pa nisem tega vedla spolni odnos sem v januarju imela trikrat zdej pa sem sama nase jezna ker se nisem še te trikrat vzdržala.Se opravičujem takemu razmetanemu odgovoru ampak sem čist fertik

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: splav
15.2.2012 16:53:17   
blaža
Zdej je kar je, ne beli si več glave zakaj to zakaj ono,.. ker ti itak ne bo pomagalo. Če sta si z mamo blizu, ji povej. Čim prej pojdi do G in se bosta vse dogovorila. Prej, ko greš, lažje ti bo. Kr korajžno. če si še enega otroka ne želiš,.. če nisi pripravljena, je pač tako.

user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: splav
15.2.2012 17:06:27   
team
ja imaš prav sej se cel cajt prepričujem da sem ga usrala in da je treba it do ginekologa ter ukrepat čimhitreje dokler ne po prepozno...ker to odlašanje ne vodi nikamor...hvala ti se ne poznava ampak res ti najlepša hvala eno tako prijetno olajšanje čutim...hvala...res

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: splav
15.2.2012 17:11:30   
Anonimen
Moje mnenje:
NE RAZUMEM KAKO LAHKO, ČE NOČEŠ ŠE ENEGAuser posted image TAKO BREZGLAVO SEXAŠ BREZ ZADOSTNE ZAŠČITE! Če še nisi imela tabletk, je tuki še koondom, diafragma, ...
To ponavadi počnejo 15letnice, pa še tiste so marsikatere bolj odgovorne, ko vidijo +




(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: splav
15.2.2012 17:14:55   
team
Ja tega se zavedam in zato sem tudi tako jezna, žalostna, razočarana sama nad SABO!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: splav
15.2.2012 17:37:52   
monsy
Katastrofa!!! Da te ni sram, a maš slamo u glavi da tako brezglavo sexaš? A ti veš kako si ene želimo otroke pa jih ne moremo met po 5, 10 let, ti pa delaš splave kot za šalo!?? user posted image Pa obstaja toliko zaščite da ni za verjet!!!!

In pol naj mi še kdo reče da je svet pravičen.....user posted image NOTTTTT!!!

Lp, Monika

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: splav
15.2.2012 17:42:51   
team
monsy popolnoma se strinjam s tabo in točno take besede sem rekla partnerju točno take kot si ti zdaj upravičeno namenla meni!Res ni nobene pravice na tem svetu.

pozdrav pa srečno

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: splav
15.2.2012 17:42:53   
nimanorwen
Še nikol nism napisala česa v takem tonu, zdej pa bom - res si za bruhatuser posted image  

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: splav
15.2.2012 17:48:08   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: team

monsy popolnoma se strinjam s tabo in točno take besede sem rekla partnerju točno take kot si ti zdaj upravičeno namenla meni!Res ni nobene pravice na tem svetu.

pozdrav pa srečno

Nasvet: drugič take stvari ne piši tukaj. Pišeš jih, ker bi rada iz sebe dala, ker ti je hudo in bi se rada boljše počutila, po drugi strani pa boš napadena od uporabnic RR.
Ti priporočam, da si najdeš drugačen način za take rane lizat, ker tu ti jih noben ne bo. Verjamem, da ti je hudo, ni pa ti treba biti še huje, ko bereš take komentarje. Oz. ni pravi forum za tvoje težave user posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: splav
15.2.2012 17:49:12   
team
user posted image se strinjam user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: splav
15.2.2012 17:52:46   
monsy
Team
te nisem hotla užalit, ampak me take stvari res razjezijo. Res bi mogla bit bolj odgovorna, zamisli se malo nad sabo, samo to!!!

Nimanorwen
No pa bruhi kaj ti čem. Verjetno nisi še dost dala skozi u življenju, zato neveš kako boli ko ne moreš zanosit al pa ko ti uspe pa pol izgubiš otroka!!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: splav
15.2.2012 17:55:19   
team
Ne sej nisem želela da mi kdorkoli rane liže niti pod razno ker vem da tega tle ne bom dobila spoštujem tudi mnenje vsakega ker ima vsak pravico do le tega vem da me bodo žene napadle obsojale kritizirale to počnem v teh dneh tudi sama.
Moja kazen me bo doletela jutri ko bom stopila pred svojega ginekologa in ko mi bo verjetno ne bo namenil usmiljenega pogleda ampak pogled zgražanja nad tako neodgovornostjo to bo bolelo in ne besede uporabnic tukaj na RR.

Pozdravček pa veliko lepega ti želim

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: splav
15.2.2012 18:04:46   
nimanorwen
monsy - ne vem, a nisi razumela, amapk drgač se v celoti strinjam s tabo. in še predobr vem, kako je, če ne moreš met otročka al pa doživlaš splav z splavom, s tem se bori moja zelo dobra prjatlca, na srečo sama nimam te izkušjnje, mam pa tega velik okol sebe ... zato pa mislim o team kot pač mislim. in team, ne razumem, kaj pišeš take poste, a si mislna, da ti bomo ploskaleuser posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: splav
15.2.2012 18:11:01   
team
nimanorwen ne vem kaj sem mislila da mi bote ploskale sigurno ne, jaz se svojih dejanj zavedam ker imam življenskih izkušenj za sabo še pa še seveda to ni izgovor temu...no nebi se rada kregala z nikomer vsakeršnje mnenje sprejmem...

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: splav
15.2.2012 18:11:08   
monsy
Oprosti sem mislila da tisto za bruhat da je meni namenjeno!!! user posted image


(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: splav
15.2.2012 18:14:16   
MissTerious
Z veliko mero spoštovanja in razumevanja do vseh, od avtorice teme do RR-jevk...tako zanositev, kot splav ali porod so vse blazno osebna in čustvena obdobja oziroma faze...pa ne samo za žensko ampak tudi za njenega partnerja. Ne vidim razloga, da bi jo obsojala za njene odločitve in dejanja. Ste morda ve, ki ne morete zanositi mogoče kakorkoli oškodovane, ker je šla avtorica teme na splav? NISTE. Sama ve, kako boleč je sam miselni proces, ki ga je dala enkrat že skozi....od odločitve do samega abortusa in okrevanja po samem splavu...pa s tem ne mislim le na fizično, temveč predvsem na psihično plat zadeve...

Spoštujem tako mamice kot tiste, ki so kdajkoli naredile splav....ker spadam v obe skupini. Po dveh otrokih enostavno ne bi šlo, ker dejansko živimo samo z eno-mojo plačo. Pa ne bi rekla živimo ampak životarimo...in sva se odločila z mojim za splav. Bilo je čustveno, boleče, fizično sem še nekak ok, me je pa celotna zadeva zelo prizadela in spremenila...Oba sva odločena, da se to ne bo nikoli več zgodilo...če bomo kdaj imeli pogoje za še enega člana, ga bomo imeli in ga srčno ljubili. Če bi se slučajno kdaj zgodilo (pa se ne more), da bi nenačrtovano zanosila, pa definitivno ne bi šla na splav...moja izkušnja in mnenje...

Nikakor pa se ne postavljam v vlogo svetnice in ne obsojam žensk, ki se odločijo ali odločajo za abortus...Konec koncev, kdo ste ve, da ji sodite? Z odločitvijo bo živela do zadnjega diha...mislim, da sem s tem vse povedala.

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: splav
15.2.2012 18:23:18   
monsy
Smo leta 2012...... HALOOO!!!!! A veste koliko zaščite imamo danes, da se ne more kar "zgodit" da zanosiš, če jo pravilno uporabljaš.

No jaz sem in vedno bom PROTI splavu tko da to je moje mnenje...

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: splav
15.2.2012 18:26:28   
MissTerious
monsy,si ti na kakih tabletah mogoče? Pomiri se in se nauči strpne in umirjene komunikacije...

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: splav
15.2.2012 18:28:10   
team
MissTerious 100% imaš prav s tem bom morala živet vsak dan in ni lahko verjemite psihično to pušča velike posledice.Tudi jaz prav tako kot ti dobesedno životvarim partner dela eno službo jaz pa dve mesečno oddelam 280 ur kdaj kakih deset več kdaj kakih deset manj nisem človeku podobna več ampak se trudim da mojem sinu ne manka ničesar čeprav vem da mu manka mama...čeprav je moj odgovor morda nesmiselen te lepo pozdravljam

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: splav
15.2.2012 18:32:30   
monsy
MissTerious.... ja en lekadol sem spila ker me boli glava od vsega tega user posted image

lp pa brez zamere, vsak ma lahko svoje mnenje..zdej če vas pa resnica boli, vaš problem!!

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: splav
15.2.2012 18:39:24   
nina166
Ravno včeraj sem se s prijateljico, ki dela v zdravstvu, pogovarjala in je rekla, da je nekaterim splav oblika kontracepcije in očitno je res.

team: otrok rabi še marsikaj drugega kot samo najboljši voziček, najbollše igrače in najbolj moderne obleke

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: splav
15.2.2012 18:42:17   
Najaa
Mogoče si mal samo mazo al kaj, da greš na ta forum pisat o tem... Ne vem no, zdej je kar je. Če ne želiš otroka, pejdi delat splav, to je to. In nabavi si kontracepcijo, seksaj s kondomom... Če ne želiš otrok, naredi nekaj v tej smeri. Očitala si boš pa itak sama dosti tak da ne beri komentarjev, naredi kakor se ti zdi prav.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: splav
15.2.2012 18:53:03   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mogoče si mal samo mazo al kaj, da greš na ta forum pisat o tem...

To je tudi meni bila prva misel...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?