|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice
26.4.2012 22:51:22   
PC Baby
Vem, da je bilo o tem sigurno že veliko napisanega, ampak ne morem se vsest in surfat po netu, ker malček ves čas joka in stoka, ker ga močno srbi.
Dajem mu Claritin 1x dnevo pa Poxy... neki peno 3x dnevno. Izgleda pa da nič ne pomaga. Ves čas joče, da ga srbi in boli.
A imate še kakšen dodaten nasvet kako omilit srbenje?
Bi bila zelo hvaležna!

Pa še to: koliko je normalno, da je posamezna norica velika. Eno ima na boku premera 10 cm (rdeče področje) in ta ga najbolj srbi in boli. Se bojim, da ni kakšna infekcija..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice
26.4.2012 23:49:16   
enea
meni so rekli da jih moram večkrat na dan tuširat, samo z tekočo vodo brez mila,.. potem samo popivnaš z brisačo in s tisto peno namažeš,... vem je ful nadležno to srbenje,.. claritin pa prime šele po 3 dneh, tako je meni v lekarni povedala,...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: norice
30.4.2012 22:14:03   
scorpiogirl
Claritine sem mu jaz dajala zvečer, da je lažje zaspal. Pomaga pa tudi tuširanje z donatom, ker suši norice. Drugega jaz nisem uporabljala, edino tuširala sem ga večkrat, da se je pohladil.

Tako velika norica user posted image naš je imel največjo na stopalu - okrog 1cm, pa se mi je že kar veliko zdelo ... tako veliko bi jaz šla pokazat, če ne bi bilo hitro dobro ...

_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: norice
30.4.2012 22:18:58   
eva1
tuširanje z toplo vodo več krat na dan, pa jih ni pretirano srbelo!
Norica z premerom 10 cm(rdečina), ni normalna-vrjatno gre za kakšno streptokokono okužbo, tako da najbolje da gresta jutri k dežurnem zd pokazat! Ima tudi vročino? Drugače pa Claretin in jaz sem kr na vato dala Donat, pa pivnala po noricah ki so najbolj srbelo! Če je pomagalo ne vem, mislim da je blo če ne druga dober psihični učinek, da neki pač delam :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: norice
30.4.2012 22:21:32   
iskrca
tudi mi imamo trenutno norice, dajem ji claritine, pa peno, vendar po treh dneh so se ji začele sušiti in jo je tudi nehalo srbeti, sem pa jo mazala s peno, donatom, tud mlačen tuš je veliko pomagal. Samo če tebe poslušam, pol je naša mala zelo dobro odnesla, ni nikoli jokala da jo tako grozno srbi, boli, ker ko sem ji namazala s peno se je čist pomirila. Sem jo pa tudi obvezno oblačila v zlikane cunje (nasvet moje mame user posted image )
da ima tako veliko norico?? jst bi šla to raje pokazat dr., pri nas ima največja premer slab cm...
držim pesti da srbenje hitro poneha in se norice hitro posušijo!!!

_____________________________

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?