|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obisk bioenergetika
19.4.2012 13:36:21   
gargica
Pozdravljene punce!

Mene zanima če je katera probala obiskat bioenergetika ker je imela težave z zanositvijo in ji je to pri tem pomagalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obisk bioenergetika
25.4.2012 10:05:58   
kabiga
pozdravljena

prvič se javljam na forum. Vidim,da sva bili podobnih misli.
z možem sicer imava eno punčko, po njej en splav in nato konec.
4 inseminacije neuspešne. trenutno čakava na IVF, diagnoza - nepojasnjena neplodnost.
sva potem obiskala bioenergetika. nama je dal neke napotke. jaz v bioenergijo ne verjamam glih, ampak, če vse drugo odpove...


(odgovor članu gargica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obisk bioenergetika
26.4.2012 12:54:52   
gargica
Ojla!

Pri nama je pač tako da smo do sedaj pač dali že vse preglede skoz in vse je vredu.
Nevemo vzroka zakaj pa po štirih letih matranja ne uspe, zato dobiva naslednji mesec napotnico za neplodnostno ambulanto.
No in sedaj bi jaz rada poskusila poskusila še malo obiskat bioenergetika da vidim, če bi mi kaj pomagalo, pa iščem če ima katera punca že izkušnje z obiskom da ji je on kaj pomagal bilo kako, tudi z preusmeritvijo misli če je mogoče kriva samo psiha.

(odgovor članu kabiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obisk bioenergetika
26.4.2012 15:39:58   
kabiga
No, z nama je tudi vse v redu. sva dala tudi vse preiskave skozi, tudi laparoskopijo.
Bioenergatik nama je obljubil, da bom zanosila čez tri mesece - torej maja bo ! (hec). morala sva prinesti načrt stanovanja - ležišča. predlagal nama je, da naj ga prestaviva. To sva tudi storila in res boljše spim. Potem nama je predlagal uporabo morske soli v kuhinji zaradi velike vsebnosti joda. Čimbolj naj bi se vzdržala sladkorja - tudi sokov in sladkane kave, ker sladkor povzroča razvoj glivic, ki bi jih midva po njegovem naj imela, čeprav so me v MB testirali in jih nimam. Tukaj bolj verjamem izvidom, kot bioenergiji. Iz istega razloga najbi se tudi po intmnih delih oba umivala z jabolčnim kisom. dnevno naj bi izvajala tudi vaje za krepitev materničnega dna, ker imama v križ obrnjeno maternico - kar je ugotovil sam in je tudi potrjeno iz medicinskega stališča. Razen umivanja s kisom, ostale stvari v okviru zdrave pameti in počutja upoštevava. Pa po mesec dnevih izvajanja vaj za utrditev medeničnega dnasem v resnici opazila spremembe - pozitivne. Tako, da...

(odgovor članu gargica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obisk bioenergetika
15.5.2012 12:29:03   
Arual
Hey.

Moja izkušnja z bioenergetiki:-
po letih neuspešnega poskušanja zanositve sem se tudi jaz odpravila k bioenergetiku. Najprej pred dvema letoma, 1 mesec sem vsak teden šla 2 x. Uspeha ni bilo. Nato sem se po pol leta spet odpravila k drugemo bioenergetiku, 4 dni zapored vsak dan, uspeha ni bilo. In še zadnjič pred nekaj meseci, tudi takrat uspeha ni bilo. Vsi pri katerih sem bila, imajo znanje tudi uspeha (nekaterim uspe) - sreča al pa delovanje energetskih sil. Zapravila ogromno denarja, ker znajo fajn računat -uspeha pa še danes ni. Ne vem, poskusi mogoče bo ti pomagalo. Jaz sem se odločla, da tega ne poskusim več - če mi v življenju ni namenjeno postati mati (seveda po naravni poti - umetne oploditve še zaenkrat ni v planu) mi pač ni (resnica, ki zelo boli).

Pa vendarle še nekaj - otroci si sami izberejo kdaj želijo, da pridejo k tebi!! Tudi nas bodo naši angelčki enkrat obiskali.



_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu kabiga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?