|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obisk vrtca poleti
2.7.2012 21:12:21   
soncica01
Pozdravljene,

zanima me, ali vaši otroci sedaj poleti normalno obiskujejo vrtec ali ste jih pač v teh vročih dnevih raje pustile doma?

So sploh klime po vrtcih in kako vaši otroci prenašajo to vročino?

Vesela bom vseh vaših odgovorov. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obisk vrtca poleti
2.7.2012 21:21:00   
liliana
V našem vrtcu ni klime....v bistvu je vrtec identičen kot pred 30 leti, ko sem ga jaz obiskovala......z istimi omarami, stoli...

Zaradi klime otroka ne bi izpisovala iz vrtca.....doma tudi nimamo klime, pa preživimo......ne hodi pa v vrtec julija in avgusta nikoli, ampak ima počitnice, ki jih preživlja pri starih starših in z nama na dopustu......

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obisk vrtca poleti
2.7.2012 21:35:30   
aknela123
moji otroci v času nujnega varstva obiskujejo vrtec, ko sem v službi, kakor hitro pa ima ali mož ali jaz dopust, pa so seveda doma. verjamem, da vzgojiteljice tudi čutijo vročino in vedo, kako poskrbeti za otroke.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obisk vrtca poleti
2.7.2012 21:40:13   
Arwenko
Trenutno hodi normalno v vrtec in bo večino poletja. Dopust imamo 10 dni konec avgusta in to je edino kar jo lahko imamo doma, mogoče par dni še pri enem od dedkov, ta drugi so pa tudi še v službi. V vrtcu klime nimajo, je precej vroče, vzgojiteljica jih po potrebi sleče in so samo v plenicah ali pa kaj. So pa jih zdaj ko so združene skupine preselili eno nadstropje nižje, kjer je za odtenek hladneje...

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obisk vrtca poleti
2.7.2012 21:43:13   
Najaa
Moji dve sta kar v vrtcu, čez 2 tedna gresta za 3 tedne na počitnice. To je planirano, če bosta šli pa še kaj z babico in dedkom na morje, pa še ne vem.
V vrtcu poskrbijo, da jim je čim manj vroče. Ven grejo takoj po zajtrku in pred 11. že notri. Popoldan pa so na senčni strani vrtca na hodniku, kjer je najbolj hladno. Klime nimajo, pa še boljše da ne, ker večina ljudi je sploh ne zna prav naštimat.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obisk vrtca poleti
2.7.2012 21:47:02   
ronja
NIsta v vrtcu, sta doma.
V našem vrtcu imajo klimo samo v nekaterih igralnicah, v njunih ne.
Se pa veliko igrajo zunaj in če je vroče naštimajo pršilce z vodo, kar je sploh super.
Vročino kar dobro prenašata (sta po mamici;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obisk vrtca poleti
3.7.2012 9:42:31   
jera3
V našem vrtcu ima klimo ena igralnica, ki je najbolj izpostavljena soncu, ker je enota majhna, klima zadostuje za vse igralnice. Zunaj imajo ogromno naravne sence, tako da ni panike.
Vrtec bo naša punca obiskovala še julija, avgusta bo doma.
Lp

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obisk vrtca poleti
3.7.2012 11:39:58   
Luns
Vrtec obiskuje celo poletje, razen pač takrat ko imava midva dopust. Če si ti v službi je pač tako, nimamo vsi nadomestnih varstev.

(odgovor članu jera3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: obisk vrtca poleti
3.7.2012 14:16:57   
Angel_Tian
Tudi moji in moževi starši so še premladi za penzijo, tako da babica varstva ne moremo koristiti. Bosta v vrtcu tudi čez poletje z izjemo 14 dni avgusta, ko imava z možem dopust. Jim pa v vrtcu nič ne manjka. Igrajo se v senci, spijo na dobro ohlajenem, kopajo se v bazenčkih... Uživata in ker je veliko manj otrok v vrtcu, so zdaj več časa združeni veliki in mali, vzgojiteljice jih pa še bolj cartajo kot drugače user posted image

_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.7.2012 18:44:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: obisk vrtca poleti
6.7.2012 16:36:08   
rozilu
Moje pupe zdaj nimam v vrtcu - pa ne zardi klime: so drugi razlogi, poleg tega imam pa jaz veliko fraj, če nimam, jo pa lahko čuva ena ali druga babica v penziji :)

Sva bili pa ravno danes na obisku v igralnici, ker sva prišli po stvari... klimo imajo, ampak niti ni opazit (je na 26°C), toliko da se da živet. Zunaj so samo zjutraj po malici, pol grejo not... tukaj na Obali je neznosno, če nisi v neposredni bližini morja (se ponoči nič ne shladi)... drevesa nič ne pomagajo... bazenčki najbrž bi malo olajšali, ampak.... Je samo 1 vzgojiteljica, ker bi se oddelki morali združit, pa je preveč otrok ostalo po skupinah, mislim da sem jih 10 naštela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: obisk vrtca poleti
6.7.2012 17:58:26   
Anonimen
Naša bo razen 14 dni ko smo šli na morje skos v vrtcu ... dediji in babice še delajo, midva pa tudi nimava neomejenega dopusta. Pa tudi v vrtcu lepo poskrbijo, da jim ni prevroče in jih v najhujši vročini ne peljejo na sprehod ali kaj podobnega, tak da nisem v skrbeh kako se ji godi čez dan.

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?