|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neenake zizike
26.9.2012 12:54:02   
Brbs
moja 5 mesecev stara hčerkica ima različne zizike - ena ima lepo malo bledo bradavičko, pri drugi pa se ne vidi, je samo krogec, pač pa čutim zadaj par mm veliko bulico...me mora skrbet?

je to normalno, da sta ziziki različni, se morda ena še razvija?
ima katera podobe izkušnje?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neenake zizike
26.9.2012 18:13:46   
Tejči
Nimam pojma, a jaz bi raje šla k pediatru, da pogleda.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neenake zizike
26.9.2012 19:05:22   
Anonimen
Načeloma naj bi bilo pri par mesecev starih punčkah, ki se jim telo še čisti materinih hormonov čisto normalen pojav, da so kake joškice mal povečane al pa da celo kaka kapljica mlekca ven priteče pa to ... samo pri 5 mesecev starih dojenčicah se je pa telo pomoje že ščistilo hormonov ... tako da na tvojem mestu bi poklicala P.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?