|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje v jajčnikih ali jajcevodih
11.3.2013 21:47:14   
mala zirafa
pozdravljene,
danes me je začelo špikat v levem jajčniku, vsaj mislim da so tam jajčniki , možno tudi v jajcevodu. Nekajkrat me enkrat špikne, drugič čutim topo bolečino, nekaj trenutkov drži in potem popusti.Vedno je na isti lokaciji, v sredo bom v 5 tednu. Je možno da gre za raztezanje maternice?
Sem vsa panična, skoraj sem klicala urgentno službo, pa sem raje počakala.
Še vedno me ta topa bolečina, ni tako huda, ampak ravno toliko, da moti, občasno spomni.Zelo se bojim izvenmaternične nosečnosti.V katerem tednu se pojavijo trebušne bolečine, če gre za slednji primer?
Upam da ne bo hujšega.Kdaj naj pokličem G?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špikanje v jajčnikih ali jajcevodih
11.3.2013 22:03:57   
pupika29
Draga mala zirafica ce mene vprasas je tako, da razloga za paniko ni...vendar pa bi ti vseeno svetovala, ce jutri poklices svojega G in mu razlozis kaj se dogaja.
Moja prva nosecnost je bila v petem tednu enaka...obcasna spikanja in ta topa bolecina...pravzaprav res identicno kot opisujes ti, ampak je bilo vse ok. Kasneje se je zal koncalo s splavom, ampak zaradi nesrece...user posted image skratka, pri meni te bolecine niso bile znak tezav ampak normalnega raztezanja maternice. Pravi pa vsak G, da bolecin ne gre ignorirati zatorej...bolje, da ga vprasas in si mirna kot da te skrbi.
Velik user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: špikanje v jajčnikih ali jajcevodih
11.3.2013 22:05:48   
josephine27
Glede izvenmaterniče nosečnosti nimam izkušenj. Mene je močno špikalo v jačnikih in občasno zelo bolelo, ko sem fasala eno hudo vnetje. Tako, da mogoče je tudi kaj na tem. Samo tudi hudo vnetje v 5. tednu je lahko nevarno. Da bi tako močno bolelo raztezanje se mi zdi pa skoraj nemogoče. No vsaj mene ni.

_____________________________



(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?