|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POTENJE
12.9.2005 17:14:39   
nynna
Naši Lini se grozno potijo noge.Začele so se ji pa potiti pred dvema tednoma odkar smo ji obuli copatke, v čeveljčkih je pa še večja kriza, nogavičke so popolnoma premočene. Copatki in čevji so Ciciban. Ali ima katera iste težave? Kako jih lahko odpeavim ali vsaj omilim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POTENJE
13.9.2005 8:32:40   
BARBARA R.
Pojma nimam. Pri nas mislim, da ima to težavo po očku.Večkrat na dan ji zamenjam nogavičke. Dokler je bila doma to ni bil takšen problem, ker je hodila v nogavičkah z bremzicami, sedaj v vrtcu je pa kar nadležna zadeva....Če izveš za rešitev, je bom tudi jaz vesela.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POTENJE
13.9.2005 8:49:09   
Anonimen
Predvidevam, da imajo copati in čevlji tudi znotraj usnje in da so nogavičke seveda čisto bombažne. A prav predvidvam? Če prav, potem ne vem. Kakšne bolj zračne copate ali čevlje mogoče. Fisher price ima ene supergice, ki imajo notri usnje, čevelj je pa iz ene zračne mrežice. V tistih se noge čisto nič ne potijo, vsaj Tiborjeve ne.

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?