|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček - pomoč
13.9.2014 21:11:35   
Magg
Proosim za pomoč. Namreč, sploh mi ni jasno pri čem moram biti pozorna pri nakupu vozička. Kaj je fajn, da ima (lupinica-ali se v njej otroka prenaša, je lahko tudi v avtu v tem, vsaj za krajši čas?) katere funkcije?
Ali ima vsak voziček športni del, od kdaj se ta uporablja?
Pozimi imam rok.

Prosim, mnenja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.9.2014 12:03:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Magg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček - pomoč
16.9.2014 15:48:01   
*zvezdica zaspanka*
doma imam oktobrko 2013 in glede na to, da se je rodila pozno jeseni, se mi je zdelo pomembno, da imam košaro, ki dojenčka lepo varuje na hladnih zimskih sprehodih. če bi se rodila spomladi ali poleti, bi razmišljala le o športnem delu, ki pa se mora seveda čisto spustiti. lupinico nujno potrebuješ za v avto (rabiš kakšno leto, dokler je otrok ne preraste in rabiš avtosedež), je pa fino, če jo lahko za kakšen krajši skok v trgovino ali k zdravniku (sploh na začetku) hitro priklopiš tudi na podvozje (strokovnjaki drugače sprehode odsvetujejo, meni je bilo svetovano, naj jo imam ves čas v avtu, otroka pa raje prinesem k zdravniku ali namontiram košaro). mi smo športni sedež namontirali na voziček, ko je bila stara nekje 5-6 mesecev, ker je košara postala nezanimiva, pa tudi pretopla, seveda pa je v športnem delu skoraj do 8. meseca ležala. po navodilu nevrofizioterapevtke in razvojne pediatrinje, naj bi otrok v vozičku sedel (imel dvignjeno ležišče kot 45 stopinj in več) šele, ko samostojno sedi (tu in tam, smo ji čisto malo dvignili vzglavje, a le za čas, ko je firbcala okoli, če je zaspala, smo ga znižali). tako da ti priporočam, tako kot je napisala Christin - išči kakšen ugoden 3v1 komplet.

čas, ko sem se odločala za voziček, se mi je zdel stresen, ker je na tržišču več vozičkov, kot si lahko zamisliš, neskončne opcije, cene pa tudi od najnižjih do nepredstavljivih. nama je bilo pomembno, da lahko voziček hitro in enostavno spravimo v majhen avto (clio). kupili smo peg perega p3 (novega, a cenejši star model, sedaj je model switch). če bi še enkrat zbirala, bi najverjetneje še enkrat izbrala tega, pogrešam edino morda malce večja in stabilnejša kolesa, ker se včasih z vozičkom spravim tudi na kakšno makadamsko cesto ... ampak vseeno gre, po mestu je super.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?