|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačila za vrtec
13.9.2005 23:28:30   
Pika!
Mi smo začeli hodit v jasli, pa imam kup vprašanj glede oblačenja. Kaj oblečete vaše otročke za vrtec oz. jasli - ali bolj komot trenirke in hlače z naramnicami ali modne hlače? Ali oblečete vsak dan druge hlače, tudi če ne zgledajo umazane? V kaj pa so obuti - v predpisane trde copatke?

Lp Pika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblačila za vrtec
13.9.2005 23:45:34   
JASNA D
Čim bolj komot in take cote, ki jih ni "škoda". Pa ne pretople, ker je v igralnici in nasploh v vrtcu blazno toplo. Najraje kakšen spodnji del trenerke in majčko, zdaj ko bo hladneje pa namesto majčke bodi. Lani sem mu oblačila še "štrample", pa je bil pol nonstop bolan, očitno mu je bilo prevroče, se je spotil, pol pa ven na mraz..., letos mu bom "štrample" slekla po prihodu v vrtec... Sicer pa sem vse napisala narobe, ker to dela vse moj mož.... (Hvala mu), ko medve s pupo še ajčkava....

Moj sine hodi v vrtec kot klošar. Iz vrtca pride pravi pujs.....

Copatki - Ciciban.

Jasna

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblačila za vrtec
14.9.2005 6:54:27   
Marogica
Se pridružujem Jasni D, le da mi ni smo nikoli oblekli "štramplov", ravno iz razloga, ki ga navaja Jasna D. Da ga pa pozimi ne bi zeblo, smo mu kupili dodatne smučrske hlače, tako da smo mu te preko oblekli. Dvojni ućinek: zunaj mu je bilo toplo, pa še vedno je bil suh, ko so prišli s snega.

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblačila za vrtec
14.9.2005 8:07:34   
puncica
Jaz oblečem kar pač imam v omari, če je čista ji dam iste cote gor, pa tud če je to 3 dni, sam večinoma ni, ker se potem doma umaže, je pa doma ne ponavadi ne preoblačim še enkrat. Tako da če bi jo jst hotla vsak dan na nov oblečt mi cot zmanka

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oblačila za vrtec
14.9.2005 8:08:08   
puncica
Ja obuta pa je v copatke na ježka

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oblačila za vrtec
14.9.2005 8:18:20   
viv_
Jaz sem ji največkrat dala gor hlače na naramnice, spodej pa body. Zdaj ji dam pa samo hlače do pasu (ker začenjajo nekaj s stranišči experimentirat), gor pa body s kratkimi rokavi, pa čez majčko z dolgimi - saj jo potem slečejo vzgojitrljice.

Obute ima Super fit copatke na vezalke.

lp

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oblačila za vrtec
14.9.2005 8:18:44   
*maja
Olečemo jima kar pač je v omari, po navadi nič kaj ne gledam dosti ali je to trenerka ali kavbojke... Včasih imata tudi po 2 dni iste cunjice, če seveda niso umazane .
Copatki pa na ježka od Petejana.

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oblačila za vrtec
14.9.2005 9:48:33   
BARBARA R.
Vzgojiteljice imajo rade hlače z naramnicami, da jim zagotovo ne lezejo dol. In pa ne predolge, da ne hodijo po njih. Jaz jo oblečem kot se mi takrat zazdi. Ravno v najbolj sprana in zaprana oblačila, ne.
S čeveljčki in copatki imamo pa tudi mi težave, ker se močno poti.Doma je bila veš čas samo v nogavičkah, to pa v vrtcu ne gre.

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oblačila za vrtec
14.9.2005 21:05:31   
frutka_
Jaz ga oblečem v kakšne kavbojkice ali tanjše hlače ter sp. majčko ali bodi kratek rokav pa preko tanko bombažno majčko. Obute ima copatke na sponke, nogavičke in to je to.

Aja, VEDNO ko greva iz jaslic ga preoblečem. Dopoldan so večinoma v peskovniku tako da je full umazan, po bodiju je popackan s hrano in zgleda ko en revež. Preoblečem ga vedno. Meni se zdi da vse bacile in nesnago sicer domov privleče...

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oblačila za vrtec
18.9.2005 22:18:03   
lin
Ciciban copati!
Oblačila,hmmmmmmmmmmm,nevem zdaj dokler je blo toplo oblekico krilo in majico kompletki zdaj ko bo pa ohladilo bodi in komot hlače,jeans ali kr trenirko.

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oblačila za vrtec
18.9.2005 22:46:05   
mami Lea
Copati Petejan (ne čisto zaprti), čez poletje je bil pa bos. Pri nas pa ni problema glede obutve lahko ima tudi nogavičke s "štoparji". Je samo malo problem zaradi kock in igrač, če stopi nanje ali pa če mu kdo drug na nogo stopi.
Oblačila pa bombažna, komot, mehka. Ne otroka preveč oblečt ker mu bo vroče. Mi damo vedno kakšno stvar za čez, da ga lahko oblečejo če bi ga zeblo. Ponošene stvari ima za doma, nove pa za v vrtec. Sej tuidi mi ne gremo v službo v najbolj zgonjenih hlačah in razvlečeni majici. Pa da me ne boste narobe razumel. Gledam predvsem toliko, da niso obleke čisto zdrajsane (ponošene od starejšega bratca) in poflekane. Smo mu nove trenerkice in bodije kupili.

Pa še neki H&M je zakon. Imajo vsi iste oblekice, jih moramo podpisovat

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oblačila za vrtec
19.9.2005 14:25:14   
moščanka
Ampak še vedno mi ni jasno (očitno tudi vreme name vpliva)kako jih oblečete v hladnih dneh. A samo hlače in nogavičke, ali date spodaj žabice pa jih v vrtcu slečete, da jim ni vroče, pol pa ko grejo ven jih pa vzgojiteljice oblečejo?!? Mi imamo namreč punčko, pa se mi zdijo tiste smučarske žabice zanjo kar malo mimo za deklice, al sem pa jaz danes tako odklonilna do njih. Smo pa tudi začetniki v vrtcu, tako da tudi telovadimo precej okrog oblačenja. Za enkrat so ji oblekli pač vse po vrsti, kaj pa naj šparam (razen kaksne izjeme)sej ji je itak prav 2-3 mesece, potem je pa konec. Sicer vam pa povem, da sem v 14 dneh v vrtcu, če pravi ekspert na področju odstranjevanja madežev - najboljše z 5 se je obnesla varikina za barvasto perilo OXY NINA. Barve ostanejo, fleki pa adijo. Deluje!!!!

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oblačila za vrtec
19.9.2005 21:11:33   
frutka_
Zdaj ko je hladneje ji morda obleci dokolenke. Jaz žabic še ne oblačim...kaj pa bodo pozimi?! Saj zdaj ko je mokro niti ne hodijo ven, ampak so bolj noter.

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: oblačila za vrtec
27.9.2005 18:54:10   
tesa
Jaz ga najraje oblečem v farmarke. Drugače pa ga itak zjutraj preoblečejo v njihovo trenerko. Ko pridem po njega, pa ga spet v svoje. Zato se ne umaže preveč in mu dam nove hlače na dva dni.
Copatke ima pa kar v vrtecu in to s trdim podplatom od Cicibana.

_____________________________

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Pika!)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?