|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko Beba
19.9.2005 11:44:03   
ery
Ojla. hvala za vse vaše odgovore od sobote, zdaj pa me zanima, če ima katera izkušnje z mlekom beba? A je dober za sjkor 2 mesca starega otroka?

lp
ery
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mleko Beba
19.9.2005 11:58:13   
tinatona
Haj!

Ja jaz ga uporabljam že skoraj od prvega meseca (sva pa prej sprobala Aptamil, pa comformil, pa Novalac, pa aptamil ar). Meni ga je svetovala pediatrinja in sicer Beba pre (oz. zdaj je beba start) in mi je full vredu. Mali ga ma full rad, prebavo ma urejeno, krči so zginli... Lahko edino pohvalim.
bova pa zdaj verjetno šla na Beba1 (se je začel ponoči zbujat odkar sva prišla iz bolnice), pa bi rada sprobala če mu morda pre ni več dovolj hranljiv.

LP tina

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mleko Beba
19.9.2005 12:36:03   
ery
tinatona, jaz sem tud že sprobala Novalac-od tega je bila čist zaprta, Aptamil je tud bolj švoh... Tko da bom zdej še to sprobala. Hvala za tvoje izkušnje...

papa

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mleko Beba
19.9.2005 12:44:20   
sky
Jaz sem svoji hčerkici v začetku dodajala (ko je bila res sila) Bebo1, ker jo je tudi v porodnišnici dobivala. Potem pa se mi je zazdelo, da jo le-ta zapre. Nazadnje je bilo kar hudo, tako da sem šla na Comformil in zaenkrat se obnese. Je pa npr. bobek05 napisala, da njenemu Aneju prav Beba pre najbolj ustreza (je imel kolike in zaprtje), tako da mogoče res poskusiš, pa boš videla, kako ji bo ustrezalo.
LP,Saša

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mleko Beba
19.9.2005 14:16:25   
Lunca1
Pri nas smo imeli najprej aptamil1, ki joje zaprl in smo potem prešli na Bebo1, ki smo jo uporabljali do 4. meseca, potem pa prešli na 2. Potem se je pa očitno malo naveličala okusa in smo zato začeli uporabljat Milumil2.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mleko Beba
19.9.2005 16:48:44   
mimica
Sicer se polno dojimo, sem pa pred mesecem prebolevala virozo in skoraj bila brez mleka tako, da sem morala dodajat. Aptamil je že meni grozno smrdel in mali sploh ni hotel jest, pa čeprav je bil lačen. Mučili smo se pol ure da je pojedel 40 ml. No, in mi je prijateljica povedala za Bebo. To mleko meni osebno ne smrdi in naš mali ga je z veseljem papal. Poskusi, prijateljica, ki je resnično poskusila vse je rekla, da je Beba resnično najboljša.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mleko Beba
20.9.2005 15:00:36   
ery
Hvala vam za izkušnje, prejle sem ji ga dala prvič bebo 1, pa bomo videli kako bo. Res pa je, da Aptamil smrdi, meni tudi..

lep pozdravček in lep dan

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mleko Beba
20.9.2005 15:24:35   
Urša
Mi smo mel z Bebo dobro izkušnje.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mleko Beba
20.9.2005 21:26:24   
bobek05
Ja, sky, dobro si si zapomnila. Mi smo imeli Aptamil 1 (pa je imel mali take krče, da je skoraj nehal dihat tako je jokal ), potem smo šli na Hipp 1 (pa je imel totalno zaprtje), zdaj pa imamo Bebo - finta je le v tem, da imamo 2 Bebi: Bebo Sensitive in Bebo 1 - pa oboje mešam, ker je bil malo zaprt, pa malo težje je kakal če je imel samo Bebo Sensitive, ko pa sem začela mešat, pa ni bilo ne krčev, ne zaprtja (je pa res, da ne kaka vsak dan - ampak ga nič ne napenja, pa takrat ko kaka je polna plenica ).. Zdaj imam še malo Bebe Sensitive - to bom porabla, potem pa šaltamo samo na Bebo 1..

Sploh ne vem kaj bi brez te hrane, naš bi verjetno še zdaj jokal..

LP

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mleko Beba
20.9.2005 21:27:38   
bobek05
Tinatona, ti mu kar daj Bebo 1 - naš Anej že 14 dni spi celo noč (od 20h do 7h) brez hranjenja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?