|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 18:39:32   
soncicaT
A je se kaka nosecka taka, moj lubi je dobil za 3 mesece v tujini delo (rada bi prisparala denar za stanovanje) in v ponedeljek odrine. Sva se dolgo pogovarjala, kaj bi naredila, ampak glede na to da je otrok na poti, nama to ne bo skodilo.

V meni pa se rojevajo strahovi, biti sama...itd.. , dolgčas (že dolgo živiva sama), skratka malce me depra daje.

A je katera bila v podobni situaciji...oziroma "še bolje"...a je katera v isti situaciji...sa bova lahka klepetale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 19:11:16   
Katjusa
Soncica s tabo! Nisem v isti sitaciji in si niti ne predstavljam bit in bog me obvaruj da bi mogla bvit k mi je ze zdej ka moj ze dva meseca dela cele dneve tok tezko da bom znorela.....
Upam da sta dobr premisla in da sta se prav odlocila ker trije meseci nosecnosti mislim jst bi zelela da je moj pr vsakem dnevu navzoc.... Vi2 ze vesta in ker sta se tako odlocila bosta to cist lepo prezivela vedi pa da smo (mislim da lahko tako recem) vse s tabo in ko ti bo najbolj hudo se sam javi na forum in te bomo takoj v dobro voljo spravle ! Naredi si te tri meseca cim bolj zanimiva pa tri bodo hitro minili!

Drzi se pazi na pikico in uzivaj do ponedeljka z dragim mogoce se vama pa v treh mesecih pojavi kaka moznost da se vsaj kak vikend vidita!

LP Katja

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 19:19:07   
ursi
Čao soncica T!

No, glih na istem nisem, kot ti, sem pa cele tedne vsak teden sama. Moj vozi špedicijo in ponavadi v nedeljo zvečer gre, pride pa najhitreje v četrtek. Kakšen teden se tko vleče, da je kar za znort.
Ampak ne skrbi, tvojega tri meseca ne bo, potem bosta pa spet skupaj. Saj sedaj, ko je na voljo internet sploh ni tako hudo. Brat mojega lubija je odšel službeno za pol leta in ni vmes nč prišel domov, pa sta si vsak na svojem računalniku priključila eno majhno kamerco ( sploh niso drage) in sta se z ženo lepo vsak dan videla in sta rekla, da sploh ni bil tak problem, ko ga vsak dan vidiš. Pa še pocen je, k je vse preko interneta.
Torej, mnogo opcij imata, da poceni kontaktirata, pa vama bo čas hitreje minil. Vem pa, da ni isto, kot imeti ljubljeno osebo ob sebi. mene srček boli vsako nedeljo, ko odhaja. Nekakao se na to ne morem navaditi. Ampak preživi se, včasih lažje, včasih pa malce težje. Drugače se pa še kaj oglasi, pa ti bomo ženske mal pomagale skozi.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 19:29:44   
petarda
Tudi jaz sem med tistimi, ki bi se na tako situacijo težko navadila, vendar je res, da danes tehnika zmanjšuje razdalje...

Dobro pri tem pa je, da se bo vrnil še pred porodom, pravzaprav v zadnjih mesecih, ko ga boš najbolj potrebovala....

Glavo pokonci, pa bo šlo!!!!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 20:00:57   
clea
o Ursi moj tudi vodi v špediciji. Gre v nedeljo zvečer na pot in pride najhitreje v petek popoldne domov. Kar težko je takole čez teden.Skos odtevam dneve in ure.
SoncicaT res je dobra varjanta kamerca in program skype (misim da se tako napiše).Če hočeš ti ga lahko pošljem,ampak moram najprej vprašat naše doma kako se to nardi.
Moja sestra je bila pol leta na izmenjavi pa smo se skos tako pogovarjali.
Rabiš ta program,mikrofon in slušalke (ali pa zvočnike),če se hočeš gledat pa še kamerco. Mikrofon ni drag,kakšnega jurja al pa dva pomoje.
Potem pa to deluje tako kot telefon,samo da gre preko računalnika.Zelo se splača če imaš ADSL,ker se praktično zastonj pogovarjaš.
Isto gre tudi preko MSNja,ki ga pa gotovo poznaš.

V glavnem,naj ti 3 meseci čim hitreje minejo!Medtem pa malo na RR čvekaš pa bo hitro mimo!!!
LP.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 22:16:14   
soncicaT
O hvala vam za lepe misli...ma sej enkrat na mesec bo prišel, pa mi je rekel danes, da ko bo morfologija, pride. Ga držim za besedo.

Imava kamerco, sam je še nisva uporabljala, ja internet nama kar pomaga, sam ponoči sama spat ...to mi je najhujš, saj čez dan bom v službi, pa pevske, pa kolegica, pa ve na RR, ponoči bo pa kriza...no se bova pa s pikecom cartala...


Nekak bomo že morali preživet, je pa res da ne moreva več po najemniških stanovanjih hodit...mal si bova še sposodila, pa upam da bova nekje drugo leto mende do kake majhne luknje prišla.

Lep večer vsem!
Lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   3 mesece bom sama:-(
14.9.2005 22:41:43   
smeja2
soncica jaz sm bla v podobni situaciji, sam da njega ni blo 5 mescev! Pa se nekak zdrži. Bila pa sm jaz tri tedne vmes pri njemu in je blo pa takrat bolj luštn!
Pomoje ni take panike, sam čimbolj proti koncu gre težje je! Zdele si pač ne predstavljam kako bi brez njega!
Na srečo je zdej že tri mesce z mano, umes pa je kazal, da ga mogoče tud zdele nebi bilo klele. Tko da sm, ful happy ker je tko nanesel!
Sam včasih pač tko pride! Bosta pa zato kasneje lažji folgala k bosta na svojem!
Baje da kar nas ne ubije nas naredi močnješe!
lp
smeja

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   3 mesece bom sama:-(
15.9.2005 8:55:04   
katjandraž
Oj!
Tudi jaz sem bila na podobnem (je šel za 4 mesece), le da takrat še nisem bila noseča. Bilo pa je krasno, ker sem imela enega pikeca že doma, pa je čas hitreje mineval. Pa kljub temu se vleče, nabolj na živce mi je šlo, ko je nekaj časa že minilo in so pametni ljudje okol mene govorili "vidiš, kako hitro gre, še mal pa bo doma", men se je pa vleklo! Na srečo vse enkrat mine!

Midva sva si tudi kupila kamero, tako da sva veliko komunicirala preko MSNja. Je zlo fajn, edin mali se je navadil na računalniku viset, tako da sva nekaj časa porabila, da je pozabil.

Zdej si srečka in imaš veliko stvari za razmišljat, pripravit, v službi ti pa gotovo ni dolgčas. To je pa super, če bo lahko na mrofologijo prišel!

Se beremo!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   3 mesece bom sama:-(
15.9.2005 9:01:51   
DrejcDrejc
Hm, glede na to, da sta se skupaj dogovorila za te 3 mesece, boš pač nekako potrpela. Saj ni tako hudo, ker veš, da v vsakem primeru pride nazaj. Kaj če bi bil vojak in bi šel na misijo in bi vsak dan trepetala, če bo sploh ostal živ kje tam dol v Afganistanu... moja prijateljica je sama praznovala hčerin prvi rojstni dan, njen možek je zdaj že 2. mesec v misiji, tako da si predstavljaj, da obstajajo še hujše skrbi kot samo to, kdaj bodo trije meseci mimo. Ne vem, če je to dobra tolažba, ampak vsaj veš, da je še več takih.
Tudi moj dragi je precej terenski in ga večkrat ni po cele dneve domov. pa kaj si moremo, takšno kariero so si izbrali naši dragi, pa je kdaj pa kdaj treba za to potrpeti. Saj ni tako hudo biti sama, boš videla, da se navadiš, izkoristi čas čisto zase in počni kaj takega, kar si sicer redko privoščiš.
In želim ti, da bi ti trije meseci minili kot trije dnevi!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   3 mesece bom sama:-(
15.9.2005 10:56:58   
Felicity
Pozdrav,
sočustvujem s tabo in tvojo situacijo. Sicer moj ne gre za več mesecev stran. Ima pa vse mogoče urnike v službi. Velikokrat se križava, jaz spim/on dela, jaz delam/on spi. Vikendi niso nobena izjema. Tako, da sem velikokrat sama oz. pri mojih starših ali pa pridejo k meni. Ali s prijateljico, ki mi rade volje dela družbo.

Hvaležna sem tehnologiji (PC,TV,DVD,...), pa tudi kakšni dobri knjigi in sprehodi. Tako si jaz krajšam čas.

Misli pozitivno, kmalu bosta na svojem. Oz vsi trije.

PLP

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   3 mesece bom sama:-(
15.9.2005 14:25:40   
miskaH
Tukaj še ena samotarka, prav tako kot ursi in clea. Cel teden sama, možek pa špedicija po Franciji in Italiji. Ostaja nama samo nedelja, da se malo "pocartamo"! Sploh ne vem, ali bo lahko prisostvoval pri katerem UZ oziroma porodu! Tako, da soncicaT, ti malo stisni zobe v teh treh mesecih, malo s prijateljicami na sprehod in sok, pa malo k staršem na obisk, pa malo rekreacije, zvečer ko bo kriza pa preberi kakšno dobro knjigo in boš takoj zaspala! Takoj bo minilo! Jaz sem se že navadila! Malo mi bo verjetno kriza, ko bom cele dneve sama z najinim ! No, pa saj bo pomlad ko bomo trije in nato poletje, pa dedki in babice bodo imeli dopuste in zopet bo gužva! Torej nič sekirat! Samo NE mislit in odštevat dneve, pa bo šlo vse hitreje! Naredimo tu na forumu en klub "nosečnih samotark" pa bo žur!!!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   3 mesece bom sama:-(
15.9.2005 14:37:05   
klavdijas
Se ena ki ima moza na spedciji. Lahko bi ustanovile klub.
Moj je tud od pondeljka do petka na fur, pa se kaksna nedelja zvecer in kaksen vikend zraven . Pa kaj naj, smo se navadli, kadar je pa kriza pa mobilni opraterji mal vec zasluzjo.

Lp,

              Klavdija

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   3 mesece bom sama:-(
15.9.2005 20:30:40   
soncicaT
Hojjjj!!

Kar skoraj sem se razjokala, ko sem brala vase odgovore..zadnje čase sem tako občutljiva, danes sem šla v trgovino, pa me je med policami jok zajel, ko sem se spomnila, da v ponedeljek gre...sem se komaj zadržala...ma bo že!

Bomo poklepetale, pa bo bolje, pa začela sem bom intenzivno z bebo pogovarjat.

Sam veste kje je šele december, vmes bo parkrat prisel, ampak vseen...

Se bom morala nekak zaposlit, odmislit slabo, pa bo že.

Lep pozdravček!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   3 mesece bom sama:-(
18.9.2005 19:06:15   
šnucika
sem še ena,ki cel teden čaka na svojega lubija.....
Spoznala sva se namreč preko foruma na netu ....pa ne ringaraje....    pač pa sva oba zagrizena alfista.Potem sva se tudi "zares" spoznala in nastala je trdna "leteča" zveza med obalo in štajersko.Sicer že celo leto iščeva službo tu na obali,saj imam jaz stanovanje v hiši s starši...pa zaenkrat še ni bilo sreče.
Tako,da moj dela 7 dni,potem pa pride za dan,dva,včasih kaj več,odvisno od nadur....pa cel dopust je bil tu.Sedaj kaže na službo....sicer šele decembra....ampak boljše to,kot,da pride na svet najin mišek,moj lubi pa bo še vedno "letel" čez slovenijo vsakih 7 dni .

Ko sem se že skoraj navadila na ta ritem,me z vsakim novim tednom nosečnosti bolj matra,da ga ni vedno ob meni.....pa grozno hudo mi je,vsakič,ko gre od mene.... ...in njemu tudi.

Pa se pogovarjam z mali v bušiju....in optimistično minevajo dnevi.....

Pozdravček tudi od mene..

šnucika   

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   3 mesece bom sama:-(
19.9.2005 11:03:52   
soncicaT
Danes sem se že konkretno zjokcala.. ...zjutraj ob 4h je imel lubi skoraj 38 vročine, sedaj pa mi mail pošlje....da bo vseeno jutri že moral odletet in ga zaenkrat do 26. 10. ne bo...ne vem zakaj sem tako žalostna...saj gre za to, da nama bo lepše...ampak tako rada ga imam in še beba pa to, pa ga ne bo...samo solze mi lijejo...uff , kje je šele oktober:-((((

Ma sej sva se sama tako odločila, sam nisem vedela da me bo tako matralo...ja sej 6 let bit skoraj nonstop skupaj (vmes le po teden, dva da se nisva videla...največ)....

Bo že.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   3 mesece bom sama:-(
19.9.2005 11:39:29   
PiaM
Oj, ti se kar zjoči, si kar mislim, kako ti je hudo...pa ti bo potem malo lažje. Pa upam da ti bo ta dober mesec čimprej minil, ko se spet vidita!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   3 mesece bom sama:-(
19.9.2005 16:54:23   
soncicaT
Ma ja, se tolažim tudi jaz...bo že moralo minit...

No jutri so letala prezasedena, zato gre v sredo...sva lahka še en dan več skup.

Mah ko sem prebrala prejšnji post, mi je sedaj bedno ker sem to pisala...ampak mi je pač bilo hudo, zdaj je že bolje...bom že morala mal zobe stisnit.

Lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   3 mesece bom sama:-(
19.9.2005 17:37:22   
Marogica
SoncicaT, nisem v podobni situaciji, pa te vseeeno razumem. Meni je že težko, kadar gre moj možek na službeno potovanje (2-3) dni ali pa jadranje(6 dni)-pa mi je že grozno, ker sem se enostavno navadila, da nisem sama v postelji. Res-ne spim rada sama in ga takrat zelo pogrešam. Oba otroka imata svoji sobi, jaz pa samevam.
Zato te lahko samo potolažim s floskulo, da bo hitro minilo. Misli na trenutke, ko se bo vrnil.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   3 mesece bom sama:-(
20.9.2005 12:35:17   
SashaB
No, jaz sem bila v še malo hujši situaciji, pa se je na srečo vse lepo razpletlo. Fant je namreč od začetka nosečnosti delal na Nizozemskem (torej kar daleč stran) in obiske sva morala lepo vnaprej splanirati,poleg tega sem bila jaz normalno v službi in končevala magisterij. Torej kar velik izziv. Moram reči da je bilo na trenutke res težko, še posebno ob kakšnih velikih hormonskih spremembah, vendar z veliko volje je uspelo.

Najbolj naju je bilo strah kako točen bo datum poroda, ker je moral on tudi vzeti dopust, da je lahko prišel v Slovenijo. Na srečo je Lan lepo počakal do svojega datuma in smo sedaj več časa skupaj in se bolj crkljamo (še za nazaj ).

Torej, vse se da, le pazita da si ko se vrne posvetita dovolj časa drug drugemu in nadoknadita čas ko sta bila narazen.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   3 mesece bom sama:-(
20.9.2005 16:11:50   
Eviii
čaw, sotrpinke...
jaz in moj možek sva se tudi spoznala preko messengerja pred malo več kot dvema letoma. in je zveza eno leto in pol tako funkcionirala, da je služil ryanair. jaz na švedsko, on dol. enkrat na mesec sva se izmenjevala. pa še kak vikend je padel vmes v londonu... potem sva si pa rekla, da tako ne gre več naprej. in se je po božiču lepo preselil v slovenijo in zdej živiva na obali. junija sva se poročila in malo po tistem tudi ugotovila, da sva noseča. on pa je že splaniral, da bo poleti doma, pri starših in kolegih, ki jih ni videl pol leta. jaz sem bila gor en teden takoj po poroki. on je prišel dol dva tedna sredi avgusta. čez dva tedna grem spet gor za 10 dni in potem se skupaj pripeljeva nazaj. in bo spet tukaj do naslednjega poletja, ko bomo vsi trije šli obiskat taščo in tasta na švedsko... praktično sem prve štiri mesece nosečnosti preživela skoraj sama, ampak je šlo. slišiva se vsak dan, preko telefona ali msn-ja. dnevi mi gredo kar hitro mimo.
če želite, mi lahko pišete tudi na privat... korajža velja, ker je potem snidenje takoooooooooo sladko

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?