|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabrostone
22.9.2005 8:12:18   
Natasa-6
Imam eno vprašanje;
prijateljica bi rada zanosila, bila je že na vseh preizkavah in je vse vredu, le uspe ne. Ginekolog ji pa noče predpisati nobene terapije, ki bi pospešila ovulacijo. Ali katera ve, ali se Dabrostone lahko dobi tudi brez recepta? Njej so rekli, da ne , meni se tudi zdi, da ne. Vesela bo vsake informacije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dabrostone
22.9.2005 9:24:14   
sonca
To se dobi samo na recept! Žal, sicer pa ga na lastno odgovornost ne smeš jemati, ker lahko tudi škodi.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dabrostone
22.9.2005 13:29:25   
čebelica maja
Kaj pa če bi tvoja prijateljica probala jesti kakšne dodatke k prehrani, ki npr. pomagajo pri odpravljanju nekaterih vzrokov neplodnosti ali pa za partnerja, da se mu poveča število semenčic v semenski tekočini. Jaz imam tudi prijateljico, ki 7 let ni mogla zanosit - je pa hodila na umetna oplojevanja. Zdaj je noseča že 5 mesecev, z umetno pomočjo (kar kocine mi grejo pokonci, ker sem full vesela zanjo). Je pa pred enim letom njen mož začel jesti nekaj za povečanje št. semenčic , ona pa je jedla nekaj za odpravljanje nekaterih vzrokov za neplodnost. Sama verjame, da ji je to pomagalo. Če tvojo prijateljico zanima, se lahko pozanimam kaj točno je uživala in kje je to dobila. Javi mi na privat.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dabrostone
25.9.2005 17:29:43   
biba77
In se nekaj: Dabroston NE VZPODBUJA OVULACIJE!!! Za to bi potrebovala npr. Klomifen, ki pa se ga brez recepta ne dobi.
Ce prijateljica ni zadovoljna s svojo G, naj jo menja. Ce ji tudi drugi G ne bo kaj predpisal, naj razmisli: Mogoce pa se ni cas za tablete? Otroka ne dobis takoj, ko ga "narocis"!


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dabrostone
25.9.2005 17:40:51   
artista7
Jaz sem mnenja, naj prvo zamenja ginekologinjo, ker je to noro, da ji ne pomaga pri zansoitvi.. Druga stvar je tudi v tem, da je najbolje čim manj misliti na to če bo ratalo.. Eni pari imajo samo zaradi psihičnih zadev težave da jim ne rata.. Veliko stvari je v glavi.. Drugače pa, svetovala bi, da si kupi novo Vivo ko bo prišla ven, (jaz imam še staro, septembersko) in naj notri pod rubriko vivina zdravniška linija poišče, kdaj odgovarja dr. Alenka Novak ali katera drugih ginekologinj. Omenjena je moja ginekologinja in lahko zagotovim, da se ji bo zelo posvetila, ker je zelo razumevajoča ženska in ji bo znala super svetovati..
Upam, da sem kaj pomagala s tem..user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dabrostone
25.9.2005 17:56:27   
Anonimen
Zakaj bi ga pa jemala, če ji ga zdravnik ne predpiše? Jaz vas pa res nekaterih ne razumem! Ne rata prvi mesec, pa ste že neplodne, al kaj?!
Pustite času čas!!!

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dabrostone
26.9.2005 11:29:12   
neja
Oprostite, ampak nekateri vaši odgovori so takšni, kot da Natasini kolegici ni uspelo v prvo in je zdaj vsa neučakana. Je pa lepo napisala, da je bila že na vseh preiskavah in je vse v redu. Potemtakem jaz sklepam, da se mantrata že lep čas, pa jima ne rata, je tako? Ker drugače ne vem, zakaj bi šla na preiskave. Ne razumem pa, zakaj se tvoja kolegica ne odloči za pomoč oz. umetno oploditev. Še prej pa bi bilo najbolj pamteno zamenjati G in poskusiti z Klomifenom. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dabrostone
26.9.2005 12:16:14   
biba77
Se strinjam z Nejo.
K drugemu strokovnjaku, nikakor pa na svojo pest jemati kakrsnihkoli tablet. Sploh, ce ne ves, cemu dejansko sluzijo... user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?