|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BODY???
18.10.2005 13:10:09   
draganav
Veliko sem prebrala o teh majčkah na preklop za zavezat in o body-ih.Jaz sem se odločila za body pa takega za čez glavo ampak zelo raztegljiv zgoraj. Ali moram res,ko otroka previjam dati prvo "pampersko" obleči body nato pa čez body plenico in povijalko.Na forumu sem zasledila,da če otroku oblačiš body kao ni dobro za kolke??user posted image user posted image user posted image  Kakšno vezo ima s tem body?Zaenkrat bomo začeli z body-ji potem bomo pa videli.
                                                  Še 8 dni!!!

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BODY???
18.10.2005 13:13:35   
Anonimen
Ja, prvo daš pampersko, potem ga pa moraš še široko poviti. To naj bi delal do UZ kolkov, razen, če ti UZ ne naredijo že v porodnišnici.
Glede bodyev boš pa videla. Jaz sem na začetku veliko raje uporabljala majčke na preklop, kasneje pa take bodije, ki jih ni treba dati čez glavco.

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BODY???
18.10.2005 13:33:45   
eva1
Jst ne vem, kašno vezo imajo bodiji z kolkiuser posted image pomoje nobene! Jst sem najprej uporabljala majčke na preklop, potem zam okoli drugega meseca, mogoče še malo prej pa bodije...jst sem delala tako, da sem ga najprej v papmersko povila, potem majčke oz. bodi, potem pa na široko povila...sicer pa ni enega pravega pravila-vsak drugače dela-važno je le to, daotroka znaš dobro na široko poviti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BODY???
18.10.2005 14:20:36   
Špacka
Meni je bil bolj praktičen body, zato sem jih uporabljala od začetka, vendar najprej samo take, ki jih ni bilo treba oblečt čez glavo, ker me je bilo na začetku malo strah, kasneje so mi bilo celo bolj všeč.


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BODY???
18.10.2005 14:47:23   
PBJ
Jaz sem tudi in še vedno uporabljam samo bodije. Zato nima nobenih dodatnih težav s kolki.

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BODY???
18.10.2005 18:57:40   
NinaŠ
Kakšno vezo imajo bodiji s kolki ne vem. Je pa vseeno ali uporabiš zaporedje: pamperska, bodi, tetra in povijalna plenica; ali pa: pamperska, tetra in povijalna plenica, bodi. Prvo varianto uporablja večina (tudi jaz sem jo), saj če misliš bodi zapenjati čez tetra in povijalno plenico rabiš sigurno najmanj številko večje (rokava ima pa potem do tal).
Sem pa sama na začetku uporabljala bodije na preklop, ker so se mi zdeli bolj praktični kot tisti za čez glavo.

LP

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BODY???
19.10.2005 10:22:34   
ninocka
Jst uporabljam in majcke in bodije (najprej majcko, cez body (al na preklop al cez glavo)). Zapnem mu ga cez siroko previjanje, razen ce so ze bolj mali, pol pa takoj za pampersko.
No uceri smo meli UZ kolkov, je vse OK in nam cez dan ni treba vec na siroko povijat. user posted image

Men je body boljs, ker ima tko lepo pokrita ledvicka. Ce mam oblecene 2 majcki, mu vedno zlezeta ven, pa se neki zrolata, tko da ga vse tisci in se napol odkrit je (pa ceprav mu jih ful zatlacim).

Bos pa sama vidla, kaj ti bo bolj prakticno.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?