|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Par vprašanj - dojenje + hrana
12.10.2005 17:47:35   
giina







Pozdravljene!
Stari smo 6 mesecev, približno pol meseca  že jemo sadne kašice 1x na dan narejene doma, drugače pa se samo dojimo. 
Vprašanje za vse ki dojite ali jim še posebej daste kaj za piti in kako? Jaz je nebi rada navadila na flaško!
Kdaj naj začnem dodajat še kaj drugega in kaj? Jaz bi jo še vseeno zlo rada dojila ampak pocas bo treba začet z hranico. user posted image
Kdaj jih še dojite?
Hvala za pomoč
l.p.


< Sporočilo je popravil wahoo -- 12.10.2005 21:04:10 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Par vprašanj!
12.10.2005 18:28:24   
marjanaR
Pozdravljena!
Če ste začeli s sadjem, potem lahko tudi z zelenjavo. Za začetek namesto sadja lahko daš korenček (jaz sem ji dala kuhanega), pa potem krompir, pa mladi grah, ohrovt ... Zmešaš z malo svojega ali adaptiranega mleka. Uvajaj počasi, tako kot sadje. Seveda dojenčku ponudi kakšen dan tudi sadje, potem izmenjavaj. Mi smo po kakem mesecu in pol začeli z uvajanjem drugega obroka. Tako smo jedli zjutraj sadje, za kosilo zelenjavo.
Glede pijače - jaz sem ji ponudila vodo in čaj (nesladkan) v magičnem lončku. Poskusi, otrok bo pil, kolikor bo pač potreboval. Dojiš lahko še vseeno, sploh na začetku boš po uvajanju še za posladek ponudila zizo.
Naša Kaja je stara 9 mesecev in se še vedno cca. 4-krat na dan dojiva. Super za obe.
Pa veliko užitkov!

(odgovor članu giina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Par vprašanj - dojenje + hrana
18.10.2005 17:03:28   
SU
Počasi poskusi tudi z zelenjavo-isto kot si zdaj s sadjem. Pa potem lahko počasi gostiš sadne kašice z banano npr. pa zelenjavne kašice s krompirjem, ipd. Pa potem tudi kakšno meso poskusita - počasi, nič hitet! Pa da ne bom preveč pametovala...tudi midva imava s tem kombiniranjem težave! Aja--za piti mu dava pa midva kar iz plastičnega kozarčak, kar brez nastavka. Zagrabi kozarček in ga nese k ustom ( res zanimivo za videt ). Lahko poskusiš z lončki, ki imajo mehke nastavke za piti. Jaz mu ponudim po obroku trde hrane še čaja ali sok.

_____________________________



(odgovor članu giina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?