|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 18:34:14   
Anonimen
Mene pa zanima kdaj vam je prvi test pokazal user posted image (po kolikšni zamudi M)? In drugo vprašanje, kako ste se počutile pred tem; kaj je bilo tako zelo drugače, da ste verjele: TO JE TO! Hvala za odgovore in lep večer.
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 18:44:03   
biba77
Meni je test pokazal pozitivno 28. dan ciklusa; naslednji dan (29. dan ciklusa) je bila crtica se mocnejsa, se en dan kasneje (30. dan ciklusa) pa sem imela krvni test.

Se zdaj se vcasih vprasam, ce sem res user posted image ... Pa sem dopolnila 6. teden vceraj...


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 18:44:31   
Ninica
Meni je test pokazal user posted image  dva dni preden naj bi dobila user posted image ; počutila sem se kot bi imela PMS razen, da sem imela zelo obilen izcedek nekaj časa, to.

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 19:47:31   
zaspanka
meni je pokazal + en dan preden bi morala dobit M, nato zopet naslednji dan in ker še kar nisem mogla verjet še naslednji dan, potem sem imela krvni test in takoj UZ,  pa pravzaprav še kar ne morem verjet da je res. no ja hitro me na to spomni utrujenost in boleče in napete prsi. to je prisotno že od prvega testa dalje.
lp

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 20:00:52   
Anonimen
V katerem mesecu si?

(odgovor članu zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 20:25:27   
KOZLEK
Meni je pokazal user posted image  nekje drugi dan po izostanku, naslednji pa peti dan. Jaz nisem čutila nič še zdaj ni nič posebnega razen da me prsi bolijo pa špika me v trbuhu podobno kot pred Muser posted image . verjamem pa še zdaj komaj čeprav že imam prvo slikicouser posted image

Lp katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 20:42:08   
FRAČAFELA
Pri prvi nosečnosti, mi je test pokazal na isti dan, ko bi morala dobiti M oz. 1 mesec po prvem dnevu zadnje M.
Pri drugi user posted image  pa sem najprej ugotovila znake (slabost, zgaga, napete dojke, čudni okusi v ustih, jedla bi le določeno hrano, ob drugi slabo že ob sami misli nanjo). Nato mi je test pokazal user posted image  po 10 dneh zamude.No in ker je bil user posted image planiran, sem tudi malo pričakovala da bo, zato nisem hitela z testom, saj sem ga že prevečkrat uporabila prezgodaj, pol pa ni bilo ničuser posted image razen razočaranja.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Hej, novopečene nosečke!
21.10.2005 21:08:44   
Anonimen
Zdajle sem v kopalnici na hlačkah opazila rjav izcedek - ful rahel. Kaj to pomeni, če jutri ne bo menstre in bo ostalo le pri izcedku??? Je lahko kaj narobe. Ful me boli spodaj. M mi pa 6 dan zamuja. Pomagajte.user posted image

(odgovor članu FRAČAFELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Hej, novopečene nosečke!
22.10.2005 12:10:52   
Eviii
si nardila kak test? 6 dni zamude pa ni več malo... user posted image user posted image user posted image , srečka user posted image  (držim pesti, da nas boš o tem čimprej obvestila)... jst sm se odločla, da testa sploh ne bom delala. pa so me potem sestre v g ambulanti v to prisilile. sm pa bla več kot 100%, da je to to... in test je samo potrdil vse moje sume. test sm nardila po dveh tednih zamujanja m. mi je blo pa takrat slabo, pa prebava mi je funkcionirala kot še nikoli v življenju, pa tečna sm postala (kot da prej že ne bi bla dovolj!!!), pa prsi so me bolele, pa buši me je bolel... pa mi dva tedna zamujanja res nista bla peveč jasna, čeprou sm mislila najprej, da je to zaradi stresa, ker sva se z možekom glih v tem obdobju poročila... no, pa naju je presenetla vesela novica in zdej smo noseči že 22 tednov...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Hej, novopečene nosečke!
22.10.2005 19:48:51   
Anonimen
Moram vas razočarat, ulila se je danes zjutraj po zelo hudih bolečinah, ki so me spremljale čez cel dan. V trebuhu me še vedno rahlo špika in tudi splahneti noče. Čudno mi je vse skupaj. Mislite, da bi lahko imela SS?

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Hej, novopečene nosečke!
22.10.2005 19:51:15   
Anonimen
Testov sem naredila kar nekaj - vsi negativni, razen Baby check mini po 3 dneh zamude zelo, zelo rahlo vidna druga črtica. Imela sem pa stresni petek v službi, ki me je čisto iztiril.

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Hej, novopečene nosečke!
23.10.2005 17:37:37   
Anonimen
?user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Hej, novopečene nosečke!
23.10.2005 19:50:04   
FRAČAFELA
angellina ne obremenjuje se preveč. Danes namreč po vsaki zamudi lahko s testom preverimo. Zato tudi ženske večkrat vedo, da so bile noseče. In s tem tudi, če splavijo.
Veliko pa je tudi v psihi, tako, da če si čimprej želiš novega člana družine, se ne smeš preveč obremenjevat in nikomu ne dopusti, da ti naredi katerikoli dan strese, sploh pa ne petek!!!!!user posted image
Držimo figice zate!

_____________________________

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Hej, novopečene nosečke!
24.10.2005 8:03:58   
puncica
Po 10 dneh izostanka M. user posted image Po 7 dneh ni bilo še ne duha ne sluha o črtici, je pa res da sem baje imela ovulacijo 7 dni kasneje a vseeno. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?