|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:21:33   
Še ena T
Punce mene pa zanima, če ste med nosečnostjo spremenile svoje navade glede kozmetike itd.

Sem v 36. tednu in sem si ravnokar z veliko težavo pobrila noge in bikini. Nohti na nogah so že dolgo zanemarjeni in se na njih malo kruši star lakuser posted image  Bom morala prositi dragega, da mi malo pomaga.

Sicer prej nisem hodila h kozmetičarki, ampak zdaj bi šla na čiščenje kože, pa ne morem ležati na hrbtu toliko časa, zato bom pred ogledalom malo mučila križ in sama opravila enkrat v naslednjih dneh...

Kako je z barvanjem las? Jaz imam sicer čisto rahle, komaj opazne pramene, zato se nisem barvala že odkar sem izvedela, da sem noseča. Si ne upam, zaradi kemikalij. Ampak med dojenjem bo pa to še bolj rizično. Dolgih las si pa ne mislim postriči, je res, da po porodu na veliko odpadajo?

Nekatere med dojenjem še sredstev proti potenju ne upajo uporabiti. Kako boste ve ravnale?



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:29:17   
Twetty
Js sm k seb prišla šele en mes.,po porodu.Zdej pa mi je mala prva in se včasih zanemarim,pa to popravim...No depilirala sm se pa do konca,rodila sm v 36 tednu.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:30:42   
Anonimen
Veš da!

(odgovor članu Twetty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:35:58   
wawa
Meni tako ali tako ni preostalo druzga, saj sem delala do porodniške in imam službo, kjer se neurejena sploh prikazat nebo smela, pa tudi tako to je pač nekaj kar z veseljem naredim zase vsako jutro in večer.Lahko rečem da je bilo skrbi za telo med nosečnostjo skoraj več......saj poleg rednega dela še mazanje s kremo proti strijami......

Kar se tiče britja nog, in bikinija, ter skrbi za nohte na nogi, jih že kaka dva meseca nisem bila sposobna obdelat sama tako da je do delo prevzel moj dragi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je šele sedaj ugotovil koliko dela je s tem......

Frizer - ja pri njem sem bila en mesec nazaj, je bilo vključeno tudi barvanje pramen....



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:41:06   
Anonimen
wawa, a si ti upaš barvati lase?

jaz sem brala, da barva lahko škodi otročku.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:43:39   
sarazan
Moje mnenje je, da se nosečka bistveno bolje počuti, če je urejena, zato ne mislim opustiti nobene moje navade.

Še vedno hodim normalno k frizerju na 2 meseca (se tudi barvam), redno odstranjujem dlake, uporabljam kreme za obraz in negovalno mandljevo olje za telo, deodorant in občasno parfum.

Še najbolj pomembno pa je, da se lepo oblečem. Včasih se kakšen vikend ne preoblečem iz trenirke in se prav bedno počutim v tistih "razvlečnih" cunjah za doma.

Ker hodim v službo, mi je pomembno, da sem urejena in zadovoljna nosečnica. To se vidi že na daleč in ljudje me velikokrat pohvalijo. (nosečnice znajo biti zelo zanemarjene, ker jih urejanje njihovega telesa utrudi in se jim zato ne da nič pomatrati)

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 14:44:17   
Anonimen
če barva škodi otroku, kako pa potem lahko frizerke zanosijo?? user posted image user posted image  

Glede na to, da so vsak dan v salonu, kjer vdihujejo te barve??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 15:00:03   
2mak
Tudi jaz ne mislim spreminjati svojih navad! Sicer me frizer že nestrpno čaka, a ko grem (naslednji teden) se bom tudi pobarvala. Ko smo na tečaju za zgodnjo nosečnost vprašale kako je z barvanjem, nam je tista gospa povedala, da se zdi njej neumno, da se ne bi barvale. Da je sicer res, da gredo snovi tudi skozi kožo, a da se barvamo itak ne vsak dan! Kaj pa počnejo znane osebnosti med nosečnostjo? So 9 mesecev z narastkom in vse zanemarjene? Mislim, da to res ne bi smel biti problem. Se mi pa zdi res važno, da sem urejena (beri: pobrita, nadišavljena, namazana, tudi nalakirana, pa lepo oblečena...), saj se tako v svoji koži počutim veliko bolje. Pa ne uporabljam nobene "agresivne" kozmetike, seveda.

Uživajte in pokrbite zase. Malo se razvajajte. Se splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 15:03:04   
b.nika
Jaz svojih navad nisem spreminjala, hodila sem v službo do porodniške, tako, da sem bila vedno urejena in zelo zadovoljna nosečnica.V bistvu sem še bolj skrbela za svoje telo.Če ne bi bila urejena, da bi se verjetno grozno počutila.

Glede barvanja las sem pa to prvič slišala, da lahko barva škoduje otroku.Ne vem če to drži, ampak moj je zdrav in nima nobenih posledic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 15:08:33   
anajmad
Jst se še zmeraj spedenam tako kot je treba.Čeprav še nisem visoko noseča,me pa že mal trebuh ovira pri depiliranju in urejanju nohtov na nogah.Upam,da bom tako do konca.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 15:13:50   
Anonimen
Še bolj kot prej. To pomeni, da se vedno, ko grem ven, naličim (ampak malo, ker imam tak tip kože in obraza, da mora biti vse naravno, drugače izpade katastrofalno), da si uredim nohte, obrvi in da tudi doma nosim oblečeno kakšno bolj oprijeto majčko. Moram se zdeti sama sebi privlačna, ker sta mi libido in notranja samozavest zaradi hormonov zelo padla. Si perem možganeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Še ena T)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 15:41:50   
marty5
Mani se tudi zdi, da zase skrbim bolj kot prej. Sicer tudi jaz hodim v službo in enostavno moram biti urejena, sem pa kar precej spremenila stil. Na nego kože in zdravo prehrano pa dam veliko več kot prej user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 16:09:25   
taja27
Tudi jaz se vedno uredim. Tudi čez vikend se naličim, ker se tako počutim bolje. Frizuro imam vedno urejeno (no to niti ni težko, ker imam daljše lase), nohti so vedno urejeni s francosko manikuro, nogice zdepilirane, prav tako bikini in pod pazduho. Vsak mesec hodim k kozmetičarki, možeka pa že pripravljam, da mi bo pomagal pri depilaciji, ko sama ne bom imela več pravega pogleda navzdol.
Pa tudi masažo telesa si privoščim vsak mesec. Najboljše pa se počutim, ko se tudi lepo oblečem. Tudi doma imam samo ozke majčke in sem povsem proti razvlečenim puloverjem in hlačam.
Rada sem lepa nosečnica in prav lepo je prejeti kompliment. S svojim trebuščkom pa se počutim iz dneva v dan bolj čudovita in lepa.
Ko zjutraj z možem vstaneva iz postelje dobim vedno dva lupčka: enega na usta zame in enega na bušija za našo princesko. Moj mož pravi, da ima zdaj dve princeski.

Razvajajte se zase in za svoje user posted image .

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
28.10.2005 18:19:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 22:03:20   
Pajaca
Ravno toliko kot pred nosečnostjo. Za barvo ne vem kaj naj bi škodila in po porodu mislim uporabljati deodorant.... Je blo prvič tudi tako, pa vem da sem si noge brila ko sem čakala mojega da pride iz službe, da letiva v porodnišnico, torej popadkom navkljub.

Tko da ne vem, zakaj bi mogla hodit okoli ko ena zanemarjena babura.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 23:02:12   
Naty_ka
Tudi jaz moram priznati, da zase skrbim bolje kot sem kdajkoli prej pred nosečnostjo. Sicer se ne ličim (razen krem za obraz in roke, ter sedaj seveda olje proti strijam) ker sem rada "naravna".
Kar se pa tiče depiliranja in barvanja las, pa je vse po starem. Ne počutim se dobro, če nisem urejena. Zelo rada se oblečem v domače "komot" cunje, pride pa tudi kak dan, ko želim biti urejena in "tip top".
Kar mi pa zadnje čase para živce, pa so mozolji. Izgledam kot kakšna pubertetnicauser posted image .
Pa lepo se imejte user posted image .


_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
28.10.2005 23:05:22   
Anonimen
Jaz sem bila vedno kot gorska roža. Me ni nič ustavilo, niti trebuh.

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
29.10.2005 9:14:31   
PiaM
Jaz skrbim za svojo zunanjost v vseh pogledih enako kot prej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
29.10.2005 9:37:56   
klavdijam
SEVEDA, sploh ne pomislim, da bi bilo drugače. Že zaradi mene same. S tem mislim tako redno barvanje las, depilacijo, make up in simpatoična oblačila.
Ni lepšega, kot občudojoči pogled partnerja ali naključnega mimoidoče ob pogledu na srečno nosečko.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
29.10.2005 23:09:36   
KODA
Jaz med nosečnostjo nisem spremenila svojih navad.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
31.10.2005 8:42:40   
MATEJA
Mislim res no punce,ta tema je prav smešna.A da bi hodile okoli z neurejeno pričesko, brez nič šminke, smrdlive, kosmate...Katastrofa.user posted image Prosim lepo.Ni je lepše od urejene nosečke.Teme o barvanju las so že 100x premlete in vsi G so povedali isto:Da občasno barvanje las ne škoduje otroku!!Pa tudi glede uporabe drugih (nujno potrebnih) higienskih pripomočkih kot so rol-on, pa geli za tuširanje (npr.z vonjem lavande, ki zelo pomirja), pa laki,...to so vse tako zanemarljivo majhne količine "strupov", da je sploh smešno o njih razpravljati!!No konc koncev, pa bo vsaka user posted image  po svoji presoji počela kar ji je najljubše in tiste sreške user posted image , ki so bile urejene prej bodo sedaj še bolj (kakor so že zgoraj pisale), te "zapuščene" pa bodo še naprej zapuščene.user posted image  

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
31.10.2005 9:19:09   
Anonimen
Jaz še vedno skrbim zase tako kot prej. Ok, mogoče se namesto 3x na teden pobrijem samo 2x (sem v 30. tednu), ampak sicer pa navad nisem spremenila. Las si tako ali tako ne barvam, če pa bi si jih, jih zaradi nosečnosti ali dojenja ne bi nehala, ker ne verjamem, da to kakorkoli vpliva na plod. Tudi sicer se z ničemer ne flocam (razen trepalnic), tako da mi vse skupaj ne vzame veliko časa in energije, zato svojih navad glede nege ne bom spreminjala ne zdaj ne po porodu, tudi z uporabo deodoranta ne bom prenehala.
Če mi bo karkoli postalo pretežko, bom pa moža prosila, da mi pomaga.

(odgovor članu Še ena T)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Še skrbite za svojo zunanjost?
31.10.2005 12:39:57   
mml
Jaz tudi nisem bistveno sprmenila svojih navad...kar se tiče make-up-a je tako ali tako samo maskara in šminka, bikini z malo muke depiliram tako kot prej, edino noge sem si šla zadnjič zdepilirat v salon, ker si jih doma bolj težko in zraven godrnjam kot star grizli, ob tem sem si privoščila še peidkuro in mislim, da bom pred porodom zadevo še enkrat ponovila...se prav prileže. Postričt in pobarvat se grem v naslednjih dneh, ker se mi zdi, da bo po porodu to nekaj časa neizvedljivo, sicer sem pa tudi prej hodila k frizerju na ene tri mesece. Tako da kakšnih hujših sprememb v nosečnosti ni bilo...se pa le-ta že počasi bliža koncu user posted image . Za po porodu pa še ne vem kako bo, samo kakšen deodorant bo pa že prišel v poštev se mi zdi

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?