|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi zmanjkuje mleka?
5.11.2005 17:54:04   
Rubin.
Hello, moja sončica ima tri mesece in se polno dojiva. Zadnje čase pa opažam, da nimam več tako polnih dojk, kot do sedaj. Mleka mislim, da imam še dovolj, (kako pa otrok pokaže, da je mleka premalo?), ampak me vseeno malo skrbi, da to ne pomeni, da mi bo počasi zmanjkalo, ker imam plan še tri mesece polno dojit. Ima katera tak problem in kako ga je rešila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mi zmanjkuje mleka?
5.11.2005 19:00:27   
Twetty
Otroček ti pokaže,da imaš premalo mleka.ko je lačen.Js sem dojila slab mesec,tak da ti ne znam pomagati,moja je enkrat ful jokala,ker je bila lačna pa sem ji ponudila aptamil.In tako sem zaključila z dojenjem,ker se mi je ostalo mleko takoj začelo sušiti.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mi zmanjkuje mleka?
5.11.2005 20:03:55   
mimica
To, da se ti zdijo dojke bolj prazne ( sploh, ko si na začetku navaejn, da se ti zdi, da jih bo razneslo ) pomeni samo, da se je uskladila ponudba s povpraševanjem. Tudi jaz sem imela včasih občutek, da imam premalo oz. skoraj nič mleka v dojki, a ko je mali začel jest, sem videla, da mleko teče normalno. Moj mali pa  pokaže tako, da je premalo, da se začne ful bunit ob hranjenju.  

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mi zmanjkuje mleka?
6.11.2005 18:10:05   
teka
Draga Cappy! Glede polnosti dojk sem prebrala, da dejansko po določenem času izgleda, kot da niso več tako polne, vendar naj bi bilo mleka dovolj. Pa mislim, da bi ti tvoja sončica že znala sporočiti, da ima premalo. Kar pa se tiče dodajanja - tudi če se izkaže, da ji boš morala dodati adaptirano mleko, PROSIM ne obupaj nad dojenjem! sama svoji 4-mesečni pikici dodajam 100 do 200 ml bebe dnevno že od prvega meseca, pa se sicer večino obrokov vseeno veselo dojiva še naprej! in upam, da bo tako še nekaj časa ;)))

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?