|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 7:41:31   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!

Vem,da sem malo preveč radovdna vendar me vseeno zanima milijon in eno vprašanje nimam še razjsnjeno.
Kdaj ste opazile spremembe na popku?Ste si morda kaj merile pas?Kaka oblačila ste nosile od samega začetka,ko ste izvedela da v vs rste novo bitje?
Kaj vam je sploh pasalo za jesti in česa ste se izogibale?Joj jaz sem spet lačna kot volk?

Lp in hvala vam za vaše odgovore!

Mojcauser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 8:10:08   
PBJ
Meni se je začel trebušček poznati v 18. tednu, pa še takrat sem samo jaz opazila. Od 26. tedna naprej se je videlo tudi navzven, potem pa vedno bolj. Prve nosečniške hlače sem si kupila blizu 30. tedna, prej sem pač nosila takšne, ki me niso držale, oz bolj na gumo. Sem pa pred nosečnostjo precej shujšala, tako da so mi prišla prejšnja oblačila zelo prav. Med nosečnostjo sem pa še izgubila zadnjicouser posted image , saj sem prvih 5 mesecev shujšala za 3 kg, zaradi nenehnih slabosti in pomanjkanja apetita. Lačna sem bila samo zadnji mesec nosečnosti, prej sem jedla bolj na silo. Ampak vse je odvisno od posameznice.
Meni je najbolj pasalo sadje. Nisem pa pravzaprav imela nobene posebne želje. Čeprav sem prej zelo rada jedla zeleno solato, mi je bila v nosečnosti zelo težka in sem po njej kar bruhala.
Najbolj moraš paziti na izdelke pridelane na kakšni kmetiji..npr, salame, pršut, domači sir, drugače pa jej vse od začetka, če ti paše. Jaz sem se nasploh izogibala masnim izdelkom, klobas tudi nisem jedla. Sladko mi tudi ni ustrezalo, pa sem kar srečna, da mi ni. Pa zelenjavo dobro operi.
Spremembe na popku sem opazila pri 30. tednu, ko je trebuh postajal večji in se je popek nekoliko "razširil", kasneje se je pa še malce izbočil.

Če ti bo pa kaj slabo, pa ti svetujem, da ješ po malem, večkrat na dan - par grižljajev. To je meni nekoliko omililo slabosti.

lp

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 9:01:17   
Magi*
meni se je trebušček napel že kmalu, nekje okoli 16t. potem pa je kar itro rasel, že kmalu po 20.t sem začela nositi nosečniške hlače in krila, prej pa samo bolj komot obleke. sem pa imela zellooo velik trebuh. uživaj, počivaj, pridno papcaj, božaj trebuščka, komot se obleči... predvsem pozabi na standarde, statistike in povprečja, ampak uživaj vsak dan nosečnosti.

aja, pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 9:03:43   
Magi*
me je zmotu telefon...

kot pravi PBJ: popek se je izbočil precej pozno, jej zdravo in varno hrano. pij veliko vode;)

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 9:57:45   
Anonimen
Mojca, prav simpatična si s temi vprašanji.

Sem v 16. tednu in se mi je popek začel spreminjati prek kakšnim tednom. Ni več tako globok, ampak je postal bolj razpotegnjen. Da se bo obrnil, bo pa še kar nekaj časa trajalo. Tudi trebušček je še bolj majhen, viden, a je še sramežljiv. Jaz se zmerim približno enkrat na mesec čez popek.
Oblačila nosim ista kot prej, doma imam trenirke, za ven pa ene lepe črne hlače, ker me vse druge tiščijo. Vendar si novih stvari ne bom kupovala še kakšen mesec (če ne bo trebušček pohitel z rastjo).
Ker mi ni bilo nikoli slabo, jem vse po vrsti, res čisto vse in pravzaprav sploh nisem spreminjala prehrambenih navad. NA mojem jedilniku ni samo stvari, ki se jih moram ogibati zaradi neprebolene toksoplazmoze (suhe salame, tatrski biftek, pršut). Pa tudi nisem imela nekih želja po določeni vrsti hrane.

Mojca, ne se preveč obremenjevat, "go with the flow", kot pravijo Angleži, pa bo vse OK.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 9:58:34   
CatJa
 
Jaz sem si od začetka vsak teden oz. na 14 dni merila obseg prsi, trebuha in bokov - na koncu sem bila sorazmerna kot hlod - cca. 100 cm user posted image  Na začetku sem seveda samo čutila napetost v spodnjem delu trebuha in mi nošenje ozkih hlač ni več pasalo, poznat se mi je pa začelo šele po kakšnem 25. tednu. Pravzaprav veliko ljudi do 8. meseca sploh ni vedelo, da sem noseča (zarad bunde ...). Popek? Se ne spomnim točno. Apetit se mi je zelo povečal, edino salam nisem mogla na začetku.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj ste opazile spremembe na popku!!!
9.11.2005 11:27:10   
PBJ
Se zelooooooooo strinjam z Magi - ogromno tekočine je treba pit, posebej vodo. Meni je G takrat rekla, da ne smem pozabit na tekočino, če že hrane nisem mogla videt .

Res sem veliko vode pila, sedaj jjo pa tudi moram, ko dojimuser posted image user posted image

Pa bodi čim bolj mirna, res se ne preveč obremenjevat.

lp

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?