|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 16:31:00   
hanita
Punce, povejte kdaj pridejo kaj vaši očki domov. Mi našega grozno pogrešamo, domov namreč pride okrog 18. Mala se mi zdi, da je tako vesela, ko ga vidi, a kaj ko gre potem kmalu spat. Že tako bi moral delat do 19, a se je zmenil in hodi prej, samo potem res ne bi imel nič od otroka in že tako prehitro zrastejo. Včasih res ne veš kaj je boljše, po eni strani, da dobro zasluži, da nam nič ne manjka, po drugi strani pa je manj z nami. Danes sem se spomnila na to, ker je praznik in on dela in meni je malo dolgčas, no vsaj jutri bo doma. Je še pri kateri kaj podobnega , upam da nisem edina, ker potem bom še bolj žalostna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 16:43:29   
Naja31
Zivjo,

moj je danes doma, bo pa jutri delal. Prav bedno, ampak ima tak poklic.
To se tudi jaz sprasujem kaj je bolje: vec denarja- manj doma, ali manj denarja-vec doma. Moj je ravno nekaj mesecev nazaj zacel se z eno sluzbo in je obcutno manj doma kot prej, je pa zato se ena plača več, pa je ugtovil, da bi raje videl, da bi bil več s sinkom, tudi če bo zato manj denarja pri hiši. Jaz bi tudi raje videla, da bi bil več doma, saj tista ena dodatna plača nama ravno ne spremeni življenja.


(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 16:47:10   
mamči
Ne nisi edina user posted image  . Moj dela pogosto do 18 ura začne pa ob 7. Velikokrat mora še doma na računalniku delat pozno v noč...Moj starejši sin med vikendi in prazniki ful zgodaj vstane, ko vidi atija poleg sebe hoče izkoristit vsako sekundo. Mlajši sin pa tudi, veseljeuser posted image
Meni je najhujše, ko se spomnim na svojo službo in takrat bova pa oba odsotna- jaz tud od 7-19. Že pri prvem sinu se mi je srce user posted image , pa  imam super babica servis...Najhujše pri men bodo dodatno še sobote do 13. Jaz jih bom fuuul pogrešala in že zdaj sem žalostna, ko pomislim na to user posted image

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 17:03:20   
Barči78
Moj možek dela od ponedeljka do petka, od 7.00 - 15.00. user posted image  Tako, da smo lahko celo popoldne skupaj.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 17:10:08   
Anonimen
Jaz sem absolutno za  manj denarja-vec doma varianto!!!

Sicer se nimama otrok, ampak moj je prej delal do pol sestih, tako da je bil doma sele okrog pol osme zvecer, kar je bilo zame osebno grozno, ce imas otroka, je pa se huje, ta potem v bistvu atija sploh ne vidi ali pa res le za kratek cas  ob vecerih.


(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 17:30:18   
ALESSA
Hy! user posted image user posted image

Midve imava pa atija doma samo tri dni v tednu. Je šofer in vozi na špediciji ( po Evropi). Ko pride domov mala binca z rokicami in nogicami od veselja,ko ga vidi. Mož je celi nor na malo. Ko je doma ga ne dobim vstran. Zato izkoristimo vsako sekundo, ko smo skupaj. Mož pravi, da gre od doma vedno bolj s težkim srcem, ko ve , da bova spet sami in bomo spet narazen, pa še mala se vedno bolj odziva. Ima pač poklic, ki ga ful veseli in smo se sprijaznili s tem. Tako pač je. Saj včasih greva zraven na kako kratko vožnjo, da smo vsaj malo več skupaj.  


LP, Alessa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 19:13:59   
Anonimen
Ko je moj dragi še delal kot taxi voznik, je imel približno 12-urni delavnik dnevno in to 6 dni v tednu. Od doma je odhajal cca. ob 17:30, ker je ob 18:00 začel delati. In delal je celo noč do cca. 06:00 zjutraj, kake pol ure kasneje je bil pa doma. Pokonci je bil še kako uro, da je nekaj pojedel in se umil, potem pa je šel spat. In pred tretjo ali četrto popoldne ni bil pokonci (volan utrudi). Potem je potreboval kako urico, da se je spravil k sebi (kopalnica, preoblačenje, jutranja kava) in že je bila ura pet popoldne. Komaj da sva še kakšno rekla, pa ga že ni bilo več.
Zdaj na srečo ni več tako. Zdaj dela v centrali in je njegov delavnik od 22:00 do 06:00. Pol ure prej gre in pol ure kasneje pride. In ker sva sodelavca v isti firmi, je tako, da eden dela, drugi je pa doma. In tisti, ki je doma, takrat tako ali tako spi.
Kaj pa vem - midva sva tako navajena. Tudi spoznala sva se v službi in je tako že od samega začetka. Drugače niti ne znava. Bolj zanimivo bo, ko bom jaz doma, na porodniški. Si ne znam predstavljati.

(odgovor članu hanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 19:19:29   
KODA
Moj možek dela od6.30 pa do 13 ali 2x na teden do 17.30.pa vse vikende in praznike je doma.Hvala bogu,ker se nama z varstvom vse izide.Včasih pa tudi babice vskočijo za varstvo.Tako,da smo kar dosti skupaj.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 19:54:25   
m@j@
Pri nas je po novem tako kot pri Alessi.
Več denarja:več doma!?
Pri nas se nam bo drugače zmešalo doma in to je bil tudi razlog takšne službe, denar, da bomo lahko šli na svoje in normalno zaživeli.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 20:14:10   
Dejča
Ponavadi pride domov okrog pol štirih, če mora delati dlje, pač kasneje. Smo pa danes hoteli v Graz, pa je moral v službo. Pa kaj češ!!

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
31.10.2005 20:15:32   
Amoss
No pa naj še jaz pojamram.
Moj je zgleda največ odsoten, dela ponavadi od 8.00-20.00 od doma gre pol ure prej in se vrne pol ure kasneje.Ponavadi dela vse vikende.Tako pač je, sicer pa se bo kmalu spremenilo.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
1.11.2005 0:34:52   
anckabancka
Tudi naš vwedno kasneje hodi iz službe. Včasih je delal od 7-15 in bil ob 16 doma, sedaj pa dela od 7-16 in ga pred peto ni doma. Sem vesela,  če pride že ob petih, ker zadnje čase hodi vedno kasneje... Pa še to je čist zmatran od napornega dneva. Ga kar pogrešava z user posted image

Res se sprašujem aje vredno tistih nekaj jurjev več, da ga skor cel dan ni. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
1.11.2005 7:36:55   
darja72
NE, za tistih par jurjev več midva časa za otročka ne dava. Nadure bova še lahko delala kdaj kasneje.
lp

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
1.11.2005 7:45:27   
BibaJ
Moj mož dela uradno od 8. do 16., ampak ga ponavadi ni pred 18. Ko pride domov ga je mali full vesel, da ne govorim o vikendih! Takšna je naša mati Evropa!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
1.11.2005 10:18:32   
Lunca1
Tudi moj naj bi delal od 8h do 16h, pa gre večinoma že ob 6h in pride domov nekje med 16. in 18. uro, včasih prej drugič kasneje. pa večkrat še zvečer nazaj leti za kakšno uro. Še dobro da je služba blizu in še za to ne porabi 1 uro na dan, ampak samo 10 minut.

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
1.11.2005 11:29:09   
rubin
No, da še jaz povem naš urnik. Moj dela od 22.00-do 06.00 in pride domov ob 06.30, ko si izmenjava avto in grem jaz naprej v službo in domov pridem ob 16.30. tako da smo skupaj od takrat naprej. Sama si želim da bi prišla domov vsaj pol ure prej, a tako pač je. Vsaj službo imam in to je veliko, kasneje bom sigurno iskala kaj boljšega, kar se urnika tiče.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
2.11.2005 9:13:34   
Anonimen
midva delava v isti firmi in se skupaj voziva. začenjava ob 7h in do 3h. pol ure po službi sva že pri tamali in potem smo skupaj cel dan.

drgač pa mož želi menjat službo in najbolj me je strah tega, da ga pol ne bo cele dneve doma, ker ne vem kako bom zmogla brez njega, sploh ko se rodi naš drugi škrat user posted image


(odgovor članu rubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
2.11.2005 9:38:37   
asso
Jaz imam to srečo, da je kakšen dan celo že ob 12-ih doma, predvsem sedaj pozimi.
Poleti pa je nekaj daljši, v povprečju tam do 15-ih, kakšen dan tudi do 18-ih.
No, vsaj sedaj, ko grem jaz delat bo on lahko več z user posted image  tako, da me ne bo pogrešala.
Jaz sem tudi zagovornik: denar ni vse. Raje več časa in manj denarja kot obratno.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
2.11.2005 12:35:48   
Majdi
MOj pa dela v 3 smenah. ko dela zjutraj konča že ob 14, če je popoldne naj bi končal ob 22.. Najslabše pa je ko dela nočno pride zjutraj ob 6 in pol pa mora spat.

_____________________________

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
2.11.2005 14:19:54   
hanita
Jaz sem pa mislila, da je nam hudo, napram nekaterim imamo mi luksuz. Ampak kam vse to pelje, to ni prav, otroci zrastejo potem pri babicah in dedkih, starši pa morajo skrbet, da bodo lahko gojili vse sorte dragih hobijev, študirali in imeli že pri 18. avto, potem kašno stanovanje itd. Žalostno, a tako je!

(odgovor članu Majdi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
3.11.2005 15:00:43   
idika
Naj še jaz malo pojamram. Moj možek pa ima tako službo, da gre vsak dan od doma ob 06.20 in pride domov okoli 20.00-21.00. Dela vse sobote in vse ne tako pomembne praznike. V enem letu smo skupaj celih 40 dni. Počasi se mi že meša biti cele dneve sama doma-trenutno še na porodniški imava pa še eno 6 letno hčerko.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
3.11.2005 19:06:01   
kepa*
Še ena, kjer je ati kar precej odsoten. Sicer dela doma, a kaj, ko dela preveč in je pogosto odsoten.
Mali je pa ful nor na njega.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
4.11.2005 10:06:35   
Anka
Mi se ocitno niti nimamo tako slabo, ko berem druge... Moz dela od 8-18h, kar se voznja pobere pol ure zjutraj in pol ure zvecer... Ob sobotah pa vsako drugo soboto od 8h-13h...je pa res da dela tudi kaksno nedeljo (sluzbene poti...), ma ja, sej gre, sam tamali ga bolj malo vidi, sicer pri svojih dveh mesecih se ne ve zakaj tocno se gre, ko bo pa vecji bo malo bolj kriza, si pa ne predstavljam kako bo, ko bom sla jaz nazaj v sluzbo, delam popoldne, nekje od enih naprej, do 19h, tudi 20h, pa se kaksno uro dopoldne vcasih, tako da se bomo bolj malo vidli, saj bi postimali drugace, pa ne gre...je treba delat...

LP

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
5.11.2005 7:51:15   
lunca77
Hpjla punce!

Mi mamo pa strašno srečo, da moj dela doma (je svobodnjak) in je že od kar se je najin sinček rodil ogromno z njim user posted image  (tako kot če bi bila oba na porodniški). Včasih ga kak dan ni, ampak zelo redko. Jaz imam pa tudi precej časa zase kadar se moja dva odpravita na potep.

Ne bi zamenjala za noben denar user posted image .

lp lunca77

(odgovor članu Anka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kdaj pridejo pa očki domov?
6.11.2005 16:20:12   
Janeja
Jaz sem pa ful razvajena user posted image ... moj dragi je doma vsak dan najkasneje ob 13h in smo cele popoldneve skupaj. Pa še skoraj celo poletje je doma, pa pozimi počitnice user posted image  

Bom pa zato jaz delala vsak dan do 17h, ko zaključim s porodniško user posted image

Uživajte skupaj!


(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?