|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater v Logatcu
6.9.2007 12:39:27   
livia
Sedaj imam v Lj super pediatrinjo, a ker se kmalu selimo v Logatec bi jo verjetno zaradi oddaljenosti kraja morala menjala.
Selimo se v Logatec.
Ali mi kdo iz Logatca pove katera je tam dobra pedriatrinja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater v Logatcu
6.9.2007 13:10:01   
*pepelka*
Imam znanko, ki tudi živi v Logatcu, pa svoje malčke še vedno vozi v Ljubljano, ker so imeli v Ljubljani dobro zdravnico in je niso želeli menjati.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pediater v Logatcu
6.9.2007 13:29:12   
tadejat
V Logacu je samo ena pediatrinja DR. Jasna Čuk Rupnik in jo kolegice prav nič ne pohvaljo, ker zelo dolgo traja, da te sploh pošlje kam in na ta račun je veliko mamic, ki se odpravijo v sosednji kraj. Če nimaš pogostih obiskov pri zdr. ostani kar v Lj. Bila je namreč moja otr. zdr. pa se mi zdi da ni blo problema, res pa je da me je dolgo časa mrcvarla z asmo, da sem morala kasneje iti v bolnico. Ravno zaradi kakšnih alergij in asmatikov pa je veliko kritik, da jih ne pošlje naprej, šele ko je res hudo. Ima čez narkomane in baje je za njih bolje poskrbljeno kot za otroke. Jaz imam svoja v sosednji občini, ker sedaj tudi tja pašem. Lej, sama se odloči.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pediater v Logatcu
6.9.2007 13:30:06   
livia
Sej jaz je tudi ne bi menjala, samo februarja spet rodimo in mi ni praktično z dojnčkom na tako pot. Pri taprvi sem bila na začetku skoraj vsak dan v ZD, ker sem hodila dojit v ZD, da so jo takoj tehtali. Problemi pač.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pediater v Logatcu
6.9.2007 14:09:40   
tadejat
Ja sej te razumem, zdaj ko veš boš bila bolj pozorna ko bojo problemi in boš lahko težila, da te dajo naprej, če se ti bo zdelo, da se predolgo vleče. Saj ni rečeno, da boš imela probleme, lahko, da boš imela zdrave otroke in jo sploh ne boš obiskala dostkrat.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pediater v Logatcu
7.9.2007 9:59:24   
Pinkyca
Jaz sem iz teh koncev - iz sosednje občine. Nikar ne menjaj P v Lj. če si zadovoljna z njo. Tukaj je res problem s pediatri. Če sploh je P v ZD kjer si potem je prezaseden, nima dežurstva in zamenjave. Kaj ti pomaga če je blizu, če boš pa ostala brez oskrbe ali pa te bo odpravila na hitro. Ljubljana pa res ni daleč. Predlagam ti da ostaneš v Lj ali pa greš v Postojno iskta P če misliš tam rodit.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pediater v Logatcu
7.9.2007 10:05:23   
Nixxon
Zanimivo. Tudi midva imava pediatra v Logatcu, pa še nikoli ni bilo problemov. Ko dr. Čukove ni bilo (dopust) jo je nadomeščala dr. Džajič (upam da sem prav napisal). Nama je Čukova še vedno dala napotnice, za katere sva jo prosila, oziroma za katero sva menila, da je potrebna. Morda je samo treba dovolj prepričljivo nastopit, kaj vem.

Tudi pri pregledih se mi zdi zelo strokovna, vedno vse razloži dovolj podrobno (pri tem govori dokaj počasi, morda to koga moti?), obenem mi je pa vse jasno, tako da ne razumem kakšne probleme imate lahko vi. V primerjavi z določenimi drugimi, katerih delo sem videl, se mi zdi v samem vrhu kar se tiče strokovnosti in odnosa.

Jaz osebno bi ti jo priporočil, kot vedno, pa je odvisno od tebe.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pediater v Logatcu
11.9.2007 19:52:39   
atteya
Moj mali ima za pediatra dr. Čukovo. Meni osebno je zelo všeč in je zelo strokovna, pa če jo kaj vprašaš razloži natančno, a vseeno dovolj po domače, da razume vsak navaden človek.
Zdi se mi, da zelo veliko ve, se izobražuje, itd. Je pa res, da ima čez zvečer tudi narkomane. A je to kaj slabega? Tudi oni so ljudje in potrebujejo pomoč in meni se zdi, da zaradi tega nikoli nisva bila niti najmanj prikrajšana. Enkrat sva celo prišla k njej po koncu dela, ko je (hvala bogu) čakala na delo z narkomani in naju je čisto lepo sprejela in opravila svoje.
Sicer ti svetujem, da ostani pri svoji dohtarci, če si zelo zadovoljna, ker nikoli se ne ve, kakšno iskušnjo lahko doživiš drugje, ne glede na 100 mnenj drugih ljudi.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?