|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj naprej???
3.12.2005 11:56:59   
CIPRESA
Zanima me kdaj začnem dajati aptamil 2??? Čez en teden bo star 4 mesece ali mu potem že začnem dajat dvojko ali še počakam???
In še to ali so količine iste 130 ali pa 170 ali začnem z manjšo količino ker je bolj hranljivo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 12:07:13   
Lunca1
Naredi postopen prehod in mogoče za začetek zmešaj enko in dvojko, količino smo pa mi imeli isto.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 12:27:34   
Anonimen
Na škatli poglej, od katerega meseca priporočajo. Mi smo zelo počasi prešaltali in še to malo kasneje kot piše na škatli.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 13:33:58   
CIPRESA
Ja saj tudi sama nebi prešaltala prehitro ker ima naš 4 mesečnik že sedaj približno 9 KG ....vem noro samo kaj ko bi samo jedel in jedel. Zato smo začeli en obrok dodajati še sadje pa manj tega mleka ki kar napihuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 14:15:41   
Anonimen
Jaz pa nikoli nisem iemla občutka, da bi mleko napihovalo. Tibor je bil takrat še zelo priden jedec, pa je imel čisto normalno težo. Kdaj preiti na dvojko, poglej na škatli, smo pa mi prešli naenkrat, le ponavadi malo pozneje, kot je bilo napisano.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 18:13:56   
alisia
Pozdravljena

Mi smo z dvojko začeli pri 4 mescih, najprej smo dajali en obrok dvojke, ostale pa še enko, potem pa čedalje več obrokov dvojke.
Lp
Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 19:39:36   
Tasika
Dvojka je od 4. meseca dalje, mešanje je enako kot pri Apt.1 Vendar pa ni nujno da greš na dvojko, jaz bi počakala da bi začel kazati znake da mu enka ne zadošča več. Mi smo takoj po 4. mesecu prešli na dvojko, pa sem prepričana da je zato po dveh tednih zavrnil flaško. Potem mu pa nič v flaški nismo več uspeli v usta spravit.user posted image  In še vedno ne mara kašic, ki se z adapt. mlekom mešajo, so večerje bolj user posted image  

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu alisia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj naprej???
3.12.2005 19:46:22   
mišika
naredi postopen prehod iz Aptamil1 na Aptamil2.Jaz sem mu prejšnji teden naenkrat končala z Aptamil1 in prešla na  Aptamil2 in mu je to povzročilo krče in tak jok da je bilo joj...smo pa stari 4 mesece in na škatli je napisano da bi naj jedli že dvojko... po nasvetu sestre pri zdravniku sem šla nazaj na 1 in mu sedaj dajam še zmeraj 1 in bom z dvojko začela postopoma čez teden dni, takrat bomo stari 4 mesece in še malo. Krči po hranjenju  so minili in upam da z postopnim prehodom na dvojko ne bo imel takšnih težav, čeprav sem že tudi slišala da lahko 1 jedo vse do 5-6 meseca in da naj ne bi bilo to nič narobe.

(odgovor članu alisia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?