|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste povedale
7.12.2005 10:42:05   
Naja30
Kako ste povedale svojemu user posted image , da ste user posted image  in kako sta vidva povedala staršem, prijateljem, v službi in vsemu svetu? Na kakšen poseben način? In dodajte še kdaj, v katerem tednu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 11:01:56   
Anonimen
user posted image  je vedel, da grem delat test (je bil verjetno še bolj nestrpen od meneuser posted image user posted image ) in je prišel za mano v kopalnico ravno, ko se je izrisal en zelo očiten plusek. Potem sem dobila enega lubčka na usta in enega natrebuščekuser posted image .

Mišljeno je bilo, da bova eno nedeljo po prvem UZ, ko sem bila v 7. tednu, skupaj prišla na kosilo najprej k mojim strašem, naslednji dan pa še k njegovim in bi pri kosilu nazdravila na konec aprila, ko imam PDP.
No, potem se je pa malo drugače obrnilo. Nekaj dni pred to nedeljo sem šla sama na obisk, doma je bila samo mami in sva sedeli na vrtu in se pogovarjali vseh sorte življenjskih stvari. Je rekla, da sem si lepo uredila življenje, in da je ponosna name,... potem je pa še vprašala, kdaj bova pa otročke imela in sem ji rekla, da konec aprila. Sem jo dobila popolnoma nepripravljeno, je rabila nekaj sekund, da je prišla k sebi, začela je šteti mesece do aprila in seveda je bilo veliko veselje, objemanje in jok. Prav lepo je bilo. Psički je potem še cel popoldan govorila, da sedaj pa ne bo več v središču pozornosti, ker bomo dobili dojenčka. Zvečer je pa očetu in bratu napisala sporočilce na mizo, da bo ona babica, ati dedek in brat stric.
Njegovim sva potem povedala isti vikend.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 11:03:20   
Mikica
Test sem delala v njegovi prisotnosti in skupaj sva čakala na user posted image  , en bolj živčen od drugega (kaj ne bi bila, saj sva se 2 leti matralauser posted image .

Moji mami sem povedala po telefonu (živijo daaaaleč) in sicer, da bo tretjič postala babica (sestra ima že 2) user posted image . Moj user posted image  je povedal svojim staršem.

V službi je bilo pa ravno pred novim letom: šef mi je voščil, pa je nekaj nakladal o tem, da se naslednje leto pa sigurno poročim, če ne bom prej user posted image , pa sem mu povedala, da ni na tekočem z informacijami in ga seznanila s situacijo. Čestital je, po novem letu pa me je še enkrat vprašal ali je to res, ker takrat ga je imel že malce pod kapo, pa ni bil čisto prepričanuser posted image  ali je prav slišal.user posted image

Sem bila pa takrat v 16.tednu.  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 11:28:51   
lenika
Z dragim, sva test delala skupaj, tako, da je bil zraven, starše sva v 9, tednu, po prvem pregledu zbrala skupaj in jim podarila darilca. Zavite so bile knjigice z naslovom BABICI, druga pa DEDKU. V službi sem povedala, ko sem napolnila 12 tednov, sedaj sem pa v 19. tednu.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 11:37:32   
MatMaj
Z user posted image  sva tako načrtovala našo malouser posted image . Sma vsak mesec potem delala test in je aprila končno pokazalo +. Sma se polubčkala in objela. Tako, da na začetku sploh nisma dojela in sma bila par dni čisto zmedena. Potem pa sma izbrala en vikend in obiskala prvo moje pol njegove. Pri mojih sem bila jaz na vrsti, da povem. Sta ravno govorila o urejanju okolice okrog hiše, pa sem rekla, da naj kar prostor za peskovnik pripravita, ker ga bodo počasi potrebovali. Te pa je bilo polno objemanja pa smeha in solzic. Lepo v glavnem. Pri njegovih pa je bil moj user posted image  na vrsti. Tam smo pa imeli nedeljsko kosilo, tako kot vedno. Smo pa po kosilu še kar sedeli za mizo in čvekali o vsem mogočem. Pa je moja tašča stala naslonjena na stol zraven mize in ne vem več o čem je bila debata. Vem samo, da je moj dragi povedal, da bo postala babica in je začela od veselja kar skakat. Smo mislili, da bo do stropa poletela. user posted image

Razveselila sam jih v glavnem vse skupaj... zdaj pa tak samo za vnuka zapravljajo in to kar vsote denarja. So mal čez les..user posted image user posted image user posted image , ampak so pa najini in jih razumema. Bo le prvi vnuk in je treba zapravljat.user posted image

Mikica ti pa si imela srečo, da je tvoj šef tako lepo sprejel to novico. Meni ni rekel nič, za hrbtom je govoril, da sem ga "napizdla".  Ko mi je pa potekla pogodba, sem pa knjigo dobila kar po pošti domov. Mi ni nihče rekel, da mi ne bo podaljšal, čeprav sem pa to pričakovala. Glede na to, da v letu dni nisem bila niti na dopustu, niti se izogibala dela, vse sem znala in sama opravljala, še tisto kar ni bilo moje delo sem dobila čez. So me hvalili in bili z mano zadovoljni samo dokler nisem zanosila. Še ves dopust mi je ostal in ga nisem smela izkoristit zdaj na koncu. Sem ga morala "šenkat". Pa še smejal se mi je v obraz, ko sem vprašala kaj se da glede mojega dopusta uredit. Tako, zdaj pa sem doma in danes sem začela z porodniško. Žalostno, v kakšni državi živimo. user posted image  Sem bila celo na inšpekciji za delo in mi je rekla, da ji je zelo žal ampak je zavarovan bolj kot katerakoli žival, ki izumira. Njihove besede, ne moje....user posted image
Nič nisem mogla naredit.....user posted image


Kaj morem, zdaj je že mimo....



Lep dan

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 12:00:35   
ribica.
Svojemu partnerju nisem rabila nič povedat, saj nama je bila zadeva jasna že ko sma spala skupaj brez zaščite, kar prej nisva. Ratalo nama je takoj in jaz sploh nisem delala testa, ker nama je bilo obema jasno kolk je ura. Sploh pa je to "skupen projekt" tako da sva skupaj ugotavljala, ali sem noseča ali ne. Ni bilo presenečenj zanj.
Staršem sem pa tud povedala, takoj, ko sem prišla prvič na obisk, saj jim je bilo čudno zakaj se mačke tako otepam.



(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 12:10:05   
malicki
Mene to še tudi čaka tak da jaz tudi zbiram ideje.

Ko bova povedala bom v začetku 10 tedna. Če bi imela 1. pregled že prej, bi pa tudi prej povedala. Tak pa moram čakat.

Jaz imam zaenkrat v planu vse povabiti k nama domov in jim vsem skupaj povedati, če pa to ne bo šlo pa bova mojim in njegovim posebej.  
Razmišljala sem, da bi mogoče pripravila božične voščilnice in nekaj notri napisala, nalepila.... To bi imeli potem lahko tudi za spomin.
Samo zadnja 2 tedna se zelo slabo počutim in ni šans da kaj naredim, kaj šele za kakšne dobre ideje...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 12:12:46   
MarijaPo
Pri nama je bilo pa tako, da sva se "trudila" sele prvi mesec in sva bila oba kar malo ziher, da tako hitro ne bova zanosila. No, test sem jaz izvedla, on ga je vzel in ga odnesel v sosednjo sobo - nekako sem hotela, da mi on pove kaksen je rezultat. Pa je prisel iz sobe s plisasto marjetico, ki poje tisto znano otrosko pesmico, ce jo potegnes za vrvico. No, oba sva bila cist paf, njemu je bilo celo malo slabo. :)

Pri mojih ni bilo nekega vecjega presenecenja, ker jim je prejsnji vecer povedala ze moja sestra (brez mojega dovoljenja, ampak ok), njegovi so bili pa tud veseli, predvsem mama, ki se je se malo zjokala, mozev oce pa niti ni bil tako vesel, ampak se nisva sekirala, ker je pac tak clovek.

V sluzbi mi je bilo kar malo zoprno povedat, tako da sem sefu raje po MSNju sporocila.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 12:56:41   
Anonimen
Mojega dragega sem kar še napol v spanju šla v spalnico vprašat, če bo imel kaj proti če drugo leto ne bomo šli junija na morje in sploh nisem rabila kaj druga razlagat. Smo pa se trudili dalj časa in mu je takoj zaštekalo.
Starši in velika bodoča sestrica pa so zvedeli po prvem pregledu. Sestrica je zvedela na način, da ji je bebica prinesla darilo, ki si ga je tako zelo želela.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 12:58:17   
Hanna M.
Dragemu sem povedala zvečer, tisti dan ko sem naredila test. Ker mi je M zamujala, sva že oba pričakovala, da sem noseča, tako, da je test samo potrdil najin sum. Dragi je bil zelo vesel, jaz pa sem bila kar malo zmedena. Po treh mesecih nosečnosti sva starše povabila na kosilo in jima podarila darilce, (fotografijo naše male pikice v trebuhu). Moja mami je kar vriskala od veselja, tako da so jo vsi v restavraciji čudno gledali. Ker sem edinka in si je vnuka zelo želela je bilo to čisto razumljivo, ostali so bili tudi zelo veseli. V službi sem šefu povedala pri 16 tednu, ostali sodelavci pa so zvedeli še kakšne dva tedna kasneje. Vsi so bili zelo veseli in mi takoj čestitali.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 13:55:08   
Azzurra
Test sem naredila, ko je bil moj dragi nekje zunaj z mojim očetom. Ko se je vrnil domov, sem ga vprašala, če lahko razvozla en trik z očmi. Sem mu pokazala test in vprašala, koliko črtic vidi. On je rekel, da vidi 4 !!! (delala sem baby check mini) user posted image  Pa še se mi zdi, da ni točno vedel kaj gleda, pol pa sem naslednji trenutek videla tisti izraz na obrazu... user posted image  Fant moj...ena mešanica sreče, veselja, ganjenosti in tipičnega moškega ponosa user posted image

Našim pa sva povedala pri enem nedeljskem kosilu. Sicer ne hodimo ravno pogosto k njim na kosila, tokrat pa je bilo kot naročeno, saj me je mama silila, naj jem to pa ono, pa naj si vzamem še to pa ono...ko je rekla ene šestkrat, sem glasno odložila vilice in (narejeno) strogo in resno rekla: Mama, je že res, da moram jest za dva, ampak toliko pa res ne zmoreva, niti skupaj!

Oba z očetom sta nehala jest od presenečenja, no, potem pa je seveda sledilo mega veselje.

Oba nečaka sta bila takrat prisotna in je potem sledilo še zafrkavanje, ker nisva poročena, in je nečak (7 let) rekel, da mi bo on dal v usta tisti bonbon (Airwaves), da bom potem pri poroki kričala JAAAAAAAAAA. Ja, on je pač povezal, da otroci pridejo s poroko, al kaj vem jaz... No, vse skupaj je blo prav lepo, no.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 14:04:39   
Anonimen
Jaz sem fantazirala, kako mu bom na postlo naštimala kako otroško cunjco, ali pa na ogledalo v avtu navezala bingljajoče copatke...
Ker je delal popoldan in sem jaz vedela že ob 16.00, se nisem mogla zadržat in sem zgobcala že po tel.

Se mi pa res zdi posrečena ideja, ki sem jo že omenila, s copatki. Zvečer mu naveži na ogledalo (v avtu) in ko se bo zjutraj odpravljal v službo, bo prijetno presenečen.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 14:49:45   
Aleksandrin
Slike z ultrazvoka sem vrgla na mizo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:04:50   
lana38
Za rojstni dan sem user posted image  podarila pozitiven test. Drugim pa sem kar direktno povedala.

_____________________________

lana38

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:16:26   
karin412
Mojemu sem povedala takoj, ko sem naredila test, to je bilo preden sva šla k zobozdravniku (da sem se prepričala, ker sem že takoj po 2 dnevih izostale M vedela, da sem noseča).
Moja mama je že isti vikend posumila, ker nisem pila pive, ki sem jo prej kar celo! Nisem mogla tajit!
Ostalim, tudi njegovim staršem pa mnogo kasneje - po 3. mesecu, ker nisem hotela, da bi prej vedeli, če bi slučajno imela ss, kot prejšnjič.

V službi sem povedala po 3. mesecu - avgusta, ker bi se morala takrat prijaviti na strokovni izpit, ki je ravno zdaj v dec., proti koncu nosečnosti.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:26:12   
anckabancka
Test sem delala ob 6h zjutraj, ker nisem več zdržala. Pokazala sem ga možu, še v postelji. Nisva mogla verjet, saj nama je ratalo v prvem poskusu. user posted image
Mojim in njegovim staršem sva povedala točno eno leto nazaj (6.12.2004). Povabila sva jih na Miklavževo večerjo in res še posumili niso kaj je vzrok za to povabilo.  Bila pa sem 9 tednov noseča.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:27:52   
ninocka
Mojga user posted image sem prpravla na to, da sem mgoce noseca, tko, da sem objavla, da ne bom vec muckoma WCja cistla in da je to zdaj njegova dolznost. Potem sva pa test skupi delala, on je stopu tistih 30 sekund pol sva pa plus cakala. Jst sem ga vidla takoj on pa ne. Obadva sva bla presrecna user posted image , jst sem se mu se zjokala v narocju, pa isti dan sem sla se 10x v smeti prevert, ce sem res prav vidla (pa po tolkem casu sploh ni vec veljaven rezultatuser posted image ).

Moja sestra je zvedla prva, sedele sva na kavi in se pogovarjale, da bova pa letos spet tete (2 noseci kolegici) in ona rece: Ja, kr 2x bom teta! Jst pa: Ne, 3x bos! Najprej sploh ni dojela, pol me je 100x vpreasala ce jo hecam in na koncu sva se obe2 mal zjokale user posted image (nisva mogle lih scene delat, glede na to da sva ble v kaficu).
Mojim sva povedala isti dan po 1. pregledu, sva rekla, da sva sla novga druzinskega clana pogledat in so naju takoj napadl, ce sva neumna, da kaj bova s 3 mackami (sploh ne vem od kod jim ta idejauser posted image ). In sem rekla, da naj najprej slikco pogledata, ker sva ga slikala user posted image , pol pa poveta, a cmo ga met al ne! Ko sta vidla slikoc UZ pa itak veselje, sampanjc...user posted image
Pr njegovih je bla ista fora, sta tud misnla, da bova se enga macka mela user posted image user posted image user posted image , k njegovi sestri sva sla pa na obisk, ker je mela necakinja kaksne 15 dni prej 1. RD user posted image in sva nesla se darilo, in ju je moj vprasu kako se pocuta kot starsa. Sta rekla, da OK, pol jima je pa reku Kako bi se pa pocutila kot teta in stric? Sestri je takoj postekal in v luft in objemanje, njen je pa kr neki casa cukast gledu, pol je pa sele dojel. user posted image user posted image user posted image

Dobra fora mi je bla pa tud kako je moj povedu 2 kolegoma (paru)...na GSMju je mel slikco UZ tamalga in mu je kolegica lih kazala slikce njunga macka in ji pol moj pokaze slikco UZ in prav ona: a je od Tine (ene druge kolegice), pa pravm jst Ne, moj! In prlaufa in me zacne objemat in kricat...me je skor na tla podrla user posted image user posted image


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:29:54   
Naja30
punce, ful dober ideje! user posted image  tako lepo ste nekatere napisale, da sem kar malo user posted image  zraven, pa ne od žalosti.


lp  user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:31:07   
*Neja*
Dragemu sem povedala po skoraj enem tednu. Nekako nisem našla besed, da bi mu prej. In midva sva tudi edina, ki veva. Doma še nisva povedala, tudi prijateljem in v službi ne. Pravzaprav se pa sprašujem, zakaj človek tega ne bi povedal? Zakaj je potrebno tako dolgo čakati? Zaradi morebitnega spontanega splava? A res? V prejšnji nosečnosti sva povedala takoj ko sva izvedela. Potem sem imela v 10. tednu SS. Pa si ne znam predstavljati, kako bi preživela, če nihče ne bi vedel, da sem sploh bila noseča. V službi moraš itak povedat, ker greš v primeru SS na bolniško (razen, če se zlažeš, da greš zaradi česa drugega). Doma moraš tudi povedat, ker si v primeru SS pač doma (razen, če se spet zlažeš).
 
U... vidim, da na glas razmišljam. Očitno je SS še vedno nekaj, kar mislimo, da se dogaja samo drugim, nam - če bomo tiho in bomo molčale do dopolnjenega tretjega meseca - pa ne. Pa to ni res!!!!! Bolečino SS je mnogo lažje prenesti, če imaš ob sebi ljudi, ki ti pomagajo in jim zaupaš. Pomoči pa ne moreš pričakovati, če ne vejo, za kaj gre.
 
Pa še vedno se sprašujem, zakaj še nisva povedala doma.user posted image
 
Zdaj mi pa pomagaj, če mi lahko. user posted image
 
 

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako ste povedale
7.12.2005 15:39:25   
Naja30
Neja, saj imaš čisto prav. Ampak to, da ne poveš do 3.meseca, najbrž pomeni, da ne raztrobiš celemu svetu. Najbližjim pa že lahko poveš. Jaz že komaj čakam,  da povem mami, to mi je še najhuje skrivat, ampak ker živi v drugem kraju in se ne vidiva vsak dan, še nekako gre.

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako ste povedale
8.12.2005 8:14:43   
pikica*
Jaz nisem user posted image  rabila nič povedat, ker sva test delala skupaj. No, jaz sem ga naredila, on je pa preveril rezultat. Najprej sploh ni vedel, ali je test pozitiven, ali negativenuser posted image , potem pa je videl moj pogled in mu je bilo vse jasno. Sledil je en velik objem in ena sama zmeda, saj nama je ratalo v prvo (dejansko sva mislila, da bo trajalo kakšno leto). Ne vem kdo je bil bolj zmeden - on, ali jazuser posted image .
Staršem pa sva povedala tako, da sva jih povabila na kosilo. Naši so ostali standardno hladni, njegovi pa so potočili par solzic sreče. Zdaj pa že vsi nestrpno pričakujemo tole našo pupikouser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako ste povedale
8.12.2005 8:33:38   
CUKRČEK
Midva sva se eno leto trudila in mož je že v naprej vedel, da tokrat je pa ratalo. Toda vseeno je bil ful presenečen, ko sem mu potrdila nosečnost. Potem ene 2 emseca nisva nikomur povedala. Moja mami je iemla ravno god , ko sem ji čestitala in rwekla, da darila pa nisem kupila, ker bo večje darilo to, da bo 3. vnuka dobila ( 2 ima sestra). Mami je kar oči ven vrgla in ful jokala od sreče....fotr je pa tud vse slišal v dnevno sobo in bil tudi ful vesel.

Njegova mami pa je tudi nekaj sumila, ker je rekla, da se mi je po očeh videlouser posted image , da sem noseča. Takrat je ravno Miklavž bil in njegova mami mi je kupila eno majčko. Pa vpraša, če mi bo prav.....pa mož reče, da če je raztegljiva v trebuhu, da bo prav, drugače ne. Tašča ni takoj potegnila...toda potem spet jok in objemanje.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako ste povedale
8.12.2005 8:39:51   
karin412
Neja, ja dobro razmišljaš, samo jaz sem prvič povedala takoj drugi dan, potem sem pa imela ss v 6. tednu. Rezultat - oče od mojega dragega me je zelo užalil, arogantno se je obnašal, češ kako sem splavila, drugi sorodniki so celo ob drugi nosečnosti vihali nosove, da ja ne bo spet isto...
V službi za ss nisem povedala, doma sem ostala 2 tedna in se zmislila, da sem bolna. Zdi se mi, da je to osebna stvar.
Takrat te vsaka beseda užali! Namesto podpore, doživiš razočaranje. Moja mama je tudi rekla v drugo, a ni prehitro (drugič sem zanosila takoj po prvi menstruaciji po ss in se je prijelo), sicer je bila potem vesela.

Podporo sem imela samo pri mojemu dragemu in sem mu res iz srca hvaležna.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
8.12.2005 10:50:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karin412)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako ste povedale
9.12.2005 22:43:16   
maychika
Pozdravljena!

Jaz sicer ideje nisem mogla izkoristiti, ker smo vsi ugotavljali ali gre za nosečnost ali ne, ker so mi trije testi v razmiku 2 tednov pokazali negativno (no ja 2 neg, zadnji pa +). Pa so me potem že kar vsi spraševali kaj je ali kaj ni...je pa se mi zdi luštno, če mu kupiš darilce z namigom na otročka...mogoče dudo ali flaško ali copatke in mu daš. Če bo zakapiral, bo sigurno zelo vesel.

Tako, da staršem pač ni bilo potrebno posebej povedati, ker smo samo čakali na potrditev G., ki je pa bil ravno na dopustu in je ful trajalo, da sem izvedela, tko da sem bila že v 6 ali 7 tednu. Pol je pa skorajda lahko potrdil. Edino očetu sem povedala na njegov rojstni dan, pa je tak štorast, da ni vedel kako bi reagiral (hi hi hi). Smo ga spravili v zadrego... No, pa se zdaj veseli z nami... Tašča je 2x na dan klicala mojega dragega, če sem že bila pri G., ki je bil na dopustu. Smešno, kako bodoči stari starši komaj čakajo.

Ti mu kar veselo namigni na kakšen simpatičen način. Že sama novica mu bo naredila veselje. Staršem pa povejta, ko bosta menila, da je čas. Brez veze, da se pripravljata in sta živčna. Tako ali tako bodo presenečeni ne glede na to kdaj jim povesta.

Pa srečno in zdravo nosečnost ti želim... sporoči nam kako je uspelo tebi in potem kako je obema uspelo povedati novico staršem...

LP, M.

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




porod


Prvega otroka sem rodila:

pred dopolnjenim 37. tednom (24%)

med dopolnjenim 37. in 38. tednom (6%)

med dopolnjenim 38. in 39. tednom (8%)

med dopolnjenim 39. in 40. tednom (18%)

točno na PDP (8%)

po PDP (36%)


Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!