|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 14:31:52   
Anonimen
Pozdravljene!

Za nasvete sem vas že spraševala.

Res ne vem več, kaj naj storim, saj se mi pred očmi in srcem sesipa ves svet. Zato upam, da od vas dobim kako vzpodbudno besedo, da bom vsaj približno vedela kako naprej. Na kratko vam bom opisala, kaj se dogaja med nama z možem:

skupaj sva 15 let, od tega 2 leti poročena. Najina zveza izhaja iz dijaških let, ko smo bili takorekoč še otroci. Živela sva vsak pri svojih starših, oba v bloku, tako da si nisva mogla ustvariti skupnega življenja. Pred dvema letoma sem zanosila, zato sva si kupila manjše stanovanje in ga precej okusno opremila. Rodil se nama je sonček, sinko, ki ga imava oba najraje na svetu. Jaz sem se od poroda precej spremenila. Ker imamo majhno stanovanjce, nimam rada obiskov, raje se s prijatelji dobivamo zunaj, sploh poleti, na kaki kavici ali tortici. Prej sem bila flegma, družabna, zdaj je vse drugače. Pretiravam s čistunstvom, ne prenesem "tujkov" v svoji garsonjeri, vse kar pride v hišo roma najprej pod vodo (oblačila in igrače v stroj, steklenice, sadje pa pod vodo). Vsak dan moram pomesti po tleh, saj se mi zdi da drugače nisem zdrava. Mož pravi, da se mu bo zmešalo od tega.

Naj povem, da sem sedaj že drugič noseča 5 mesecev. Misli na to, da bom morala čez 4 mesece obvladati dva otroka me ubija.

Mož je zelo aktiven pri vzgoji otroka. Sin ga obožuje, nič mu ni težko narediti zanj. Od previjanja, hranjenja, uspavanja, vstajanja ponoči, do sprehodov, izletov,... Idealen očka, če le ne bi bil tako vzkipljiv do mene. To celo prizna. Ko sva bila še sama, mi je dvakrat pripeljal klofuto zaradi scene mojega ljubosumja. Takrat sva se razšla, narazen sva bila dva meseca in pol. A nekako naju je usoda spet združila in zopet sva začela hoditi skupaj. Vem, rekle boste, da sem bila sama neumna. Priznam, takrat ne bi smela popustiti in bi morala razmišljati z glavo in ne s srcem.

V soboto pa se je iz lepega družinskega popoldneva razvil grozen večer, ki bi ga najraje izbrisala iz svojega življenja. Bili smo na obisku pri mojih starših. Živijo v precej obljudenem bloku v velikem naselju in vrata dvigala so vedno popljuvana. Mali se je z rokicami dotikal vrat in jaz sem mu jih v avtu obrisala z osvežilnim robčkom. In mož je znorel. Začel se je dreti name, da se mu mali smili, da ga bom čisto uničila itd. Bila sem tiho. Namenjeni smo bili še na obisk k njegovim. In ko sem mu v avtu še nekaj rekla (bog mi je priča da ne vem kaj) mi je rekel: "Če boš še eno pisnila, ti bom dal šamar na gobec." Zavpila sem naj ustavi avto in sem šla ven, sin je bil seveda prestrašen. Šla sem domov (bilo je čisto blizu doma) in onadva sta se odpeljala na obisk k babici in dediju. Ne vem kako sem prišla domov, da nisem jokala, vem samo to, da me je odznotraj trgalo in da bi odšla z vsemi stvarmi, če ne bi čakala sina. Ko sta se vrnila, se je hotel normalno pogovarjati z mano ampak jaz sem si obljubila, da ne spregovorim z njim ene besede, razen, kar bo nujno. In tako je že od sobote. Slabo mi je, ko ga pogledam, saj si sploh ne morem zamisliti, kako mi je lahko kaj takega sploh rekel. In naj povem, da ni bilo prvič. Podobno mi je že zabrusil, ampak takrat sem obljubila, da če se bo to zgodilo še enkrat da brezpogojno odidem. Zdaj sem na tem in ne vem kaj naj. Priznam, da včasih tako najedam, da če bi bila sama na njegovem mestu, bi že zdavnaj znorela. Ampak ne morem iz svoje kože. Vsakič si obljubim, da bom drugačna, pa ne znam biti. Ampak to ni opravičilo za njegovo vedenje. Včeraj mi je celo rekel, da nikamor več ne bomo šli skupaj, da bova od zdaj naprej hodila s sinom okrog vsak zase, da je veliko bolj sproščen.

Bližajo se prazniki, mene pa trga, ves čas jočem, ne vidim se ven iz tega sranja. Na božični večer sem hotela povabiti oboje starše k nam, pa mi je mama že včeraj rekla, da nje ne bo, ker ne bo gledala takega vzdušja. Povedala sem ji namreč kaj se dogaja.

Ko se mi zdi, da se bo hotel kaj pogovarjati, mi postane slabo in izogibam se mu kolikor je mogoče. Ker mu sploh ne morem pogledati v oči.

Tako, malo sem se izpovedala, zdaj pa čakam vaša mnenja - po moje mi boste tako in tako vse svetovale naj poberem šila in kopita in čim prej izginem. Ampak ni tako lahko... Hvala in pozdravljene!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 14:48:56   
kalbo
No, šamarit te v nobenem primeru ne sme in to je nedopustno. Glede tega sama veš kaj boš naredila. Če ne drugega mu moraš jasno in glasno dat vedet (z mirnim in resnim tonom) da te šamarit nima kaj.

Kar se pa tvoje obsedenosti s čistočo in sterilnostjo tiče, ti pa predlagam obisk pri kaki strokovni osebi (ne bom rekel psihiatru, ker se grdo sliši), ker to ni normalno. To bi tudi mene močno živciralo, če bi bil na mestu tvojega moža. Nič pa seveda šamarjev ne upraviči, da se razumeva. Ne vem, a boš otroka ko bo šel v šolo v skafander oblekla. Če boš tko nadaljevala ga boš res morala v to oblečt, če ne bo stalno bolan. Sterilno okolje še bolj škodi kot kakšen bacilček sem in tja.
Res pojdi po pomoč, ker se pri takih težavah kot jih imaš ti da pomagat.

Vso srečo ti želim

Kalbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 14:54:29   
Anonimen
Na kratko, se strinjam s Kalbotom. Velik del krivde je na tebi, saj praviš sama, da si se zelo spremnila in da si postala "čudna". Pomagaj si. Ne takoj spokat, najprej poskusi rešit, kar se rešit da.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 14:56:39   
mia-2
Po moje še najmanj da pobereš šila in kopita.Najprej en zelo resen pogovor.Naj ti on pove kaj ga vse moti na tebi in potem ti poskušaj tole spremenit.Po moje bi men tud zalaufalo če bi bla na njegovem mestu(sori):to tvoje čiščenje,...Mogoče pa ga je že sram da si ti tako obsedena s čiščenjem oz. so mu že drugi kaj rekli v zvezi s tem.Ne vem sicer kaj si mu rekla v avtu ampak po moje je moglo bit kar hudo da je to rekel.Po moje je najboljše da se ti začneš mal kontrolirat glede vsega, mogoče se bo pa potem on tudi spremenil do tebe.Glede na to da so glede pretiranega čiščenja tudi kakšne psihoze ne bi bilo napačno če bi šla vsaj na en pogovor k psihiatru če je tako hudo.To ti govorim zato ker sem delala na psihiatriji in smo mel tud takšne ženske tam.Pa se da vse uredit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 14:58:50   
SašaR
Se strinjam s kalbom. Mislim, da ne smeš biti ful jezna na moža, čeprav njegovih dejanj ne zagovarjam nikakor (kot verjetno nobena ženska), vendar, bi mogoče pomagalo, da greš po pomoč drugam, z njim pa se pogovori o tem.
LP


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 15:02:01   
Stefka
Ne vem kaj naj ti rečem. Ampak po opisu sodeč bi te jaz že zdavnaj nekam sunila, če bi živeli skupaj.
Pa brez zamere.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 15:02:48   
CatJa
Jaz sem se od poroda precej spremenila.


Po opisanem sodeč, imaš srečo, da je tvoj mož tako dolgo obvladoval svoje živce ob tvojih izpadih. Ne razumi me narobe, resnično se mi smiliš, in sem mnenja, da pri tebi ne gre za nič drugega, kot težko poporodno depresijo, ki si je verjetno dolgo, dolgo nisi priznala. Očitno si zdaj spoznala, da je nekaj 'narobe' s tabo in čas bi bil, da si najdeš strokovno pomoč, sicer boste na koncu trpeli štirje!!! Tega pa si najbrž nihče ne želi.

Srečno!

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 15:15:00   
Kranjčanka
Živjo,

kaj če bi svojemu ginekologu povedala za svoje težave in bi ti dal kakšne tablete, ki ne bi škodovale otročku?user posted image Mislim da trpiš za poporodno depresijo, med vama pa je potrebno samo malo več razumevanja in strpnosti, ki ga bosta dosegla s pogovorom.user posted image user posted image user posted image Otroci spremenijo odnose in treba se je truditi. To je moje mnenje. LP K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 15:39:20   
temboli1
Pozdravljena,

jaz mislim, da se za non stop čiščenjem ali obsedenostjo s tem, da imaš vse čisto, skriva tvoje nezadovoljstvo s trenutnim življenjem. V bistu si najbrž želiš, da bi počistila pri sebi in pri vaju. Da bi se zadeve spremenile na boljše in lepše.
Če si partnerju že prej odpustila za zelo grde žaljivke, se mu najbrž tudi ta, ki te je prizadela pred kratkim, ne zdi nič posebnega.
Poskusita se pogovoriti kot odrasli osebi, bodi samozavestna. Želim ti vse najbolje.
LP

(odgovor članu Kranjčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 15:52:48   
Anonimen
Sta ti Kalbo in Temboli lepo napisala. Se podpišem.

(odgovor članu temboli1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 16:36:19   
Marogica
Pretirana čistoča je vedno znak nekih fobij, ki se pa da, kakor so že ostali povedali, zdraviti. Najbolje je, da si poiščeš strokovno pomoč, ker res nisi edina, ki ima takšne probleme. Da bi ti govorila, kako malo "nesnage" krepi imunski sistem otroka, je zate prepozno, oz. bi šlo mimo tebe.
Verjamem, da ima s tem probleme tudi tvoj mož in je zaradi tega reagiral prenapeto. Po moje ga je ta "pritisk", ki ga izvajaš v zvezi s čistočo, čisto iz tira spravil, da je tako reagiral. Najbrž ni dovolj vešč z besedami, pa se je zgodilo, to, kar se ne bi smelo. Če sem odkrita, bi se meni tudi zmešalo, če bi nekdo dobesedno s krpo za mano letal in čakal, da prah "dol" pade.
Razumem tvojo žalost in osuplost nad njegovimi besedami, vendar imam občutek, da je poteza pri tebi. Ko jo boš naredila, se bo vse ostalo uredilo samo po sebi.
Za klofuto oz. grožnjo pa je potreben pogovor, izmikanje le-temu ne prinese ničesar, samo poslabša situacijo. Pomisli na otroka-oba.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 18:31:25   
karmy
zelo lepo so napisali predhodniki/predhodnice pred mano tako da se kar podpišem pod njihove poste...

< Sporočilo je popravil karmy -- 20.12.2005 18:37:07 >


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 19:01:04   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Pretirana čistoča je vedno znak nekih fobij,


BRAVO, TO JE BESEDA.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 20:39:15   
Anonimen
Ne vem, no, sam men se pa to čiščenje ne zdi tok grozno, razen če je podobno uni iz Razočaranih gospodinj! user posted image
Svojim predhodnikom bi pa samo tole rekla, da se mi zdi da je anonimna tok poštena, da pove in prizna svoje napake, ne pa kot ene anonimne, ki niso nič krive, so "popolne" žene in so čudi in nesramni zgolj nihovi možje. Men ni nič takega, če je otročku obrisala roke z osvežilnim robčkom. No, sej vem, da ni samo to, da so še druge stvari.
Vsekakor svetujem pogovor in ne, ne vem kaj je tako groznega, če vsak dan pometaš? user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 20:43:50   
Anonimen
Poišči psihiatrično pomoč, da ne boste vsi trpeli: sin, še ne rojeno dete, ti in mož. Bodi odgovorna mama in žena ter se postavi nazaj na noge! Ne zapiraj se vase in svoj svet, saj sta za vsak prepir kriva dva. Predvsem pa ne "kuhaj mule" in se smili sama sebi, ker s tem ne boš nič dosegla. Z vsakim dnem se ti bo težje pogovorit z možem.
Vsekakor pa ni prav, da ti mož grozi s fizičnim nasljem - kar mu moraš tudi povedati. Noben zakon ni idealen in povsod kdaj škripne - enkrat bolj, drugič manj. Pogovorita se in rešita zadeve, saj imata dva otročka pa tudi en drugega.
Pa veliko sreče! Vse bo še dobrouser posted image !


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 21:43:51   
Anja**
Draga anonimna!

Mislim, da si ze pred nekaj casa (vec kot letom) pisala podoben post na ta forum. Ze takrat so ti punce svetovale, da nekaj ukrenes glede svojega cistunstva (pretirane obsedenosti s cistoco).

Takrat si razlagala, da poberes vsah prahec, oz. da operes tudi banane in mandarine, ki jih prineses domov.

Kot vidis se zadeva ni uredila sama od sebe,, pac pa se je se stopnjevala.

Poisci si pomoc.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 22:15:50   
snorlax
Glede na to, da praviš, da je zgleden očka in ti pomaga pri vseh opravilih, verjetno ni tako slab in je bilo to samo posledica, da ne more več prenašati tvoje pretirane skrbi za čistočo. S tem ga ne opravičujem, ker te udariti v nobenem primeru ne bi smel.

Po moje je možno, da je pri tebi res poporodna depresija ali pa kakšna druga psihična motnja, če je res tako hudo, kot praviš. Njemu pa se je to res dosti časa nabiralo in enkrat prekipelo.

Edina rešitev je ta, da se ne izogibaš pogovoru. Usedita se skupaj in se odkrito pogovorita o vsem. Ti povej, kako trpiš, kako te moti umazanija in da si ne znaš pomagati, da si pa pripravljena sprejeti tudi strokovno pomoč (upam, da si jo res). On pa ti naj tudi odkrito pove, kaj on čuti, zakaj ga tako moti.

Predvsem pa je važno ali je med vama še vedno ljubezen. Če je, potem bosta premagala vse ovire. Ne skrbi, še je čas, da si ustvarita prijetno vzdušje za praznike in tudi naprej za celo življenje.

Želim vama, da bi rešila vajine probleme. Pa poročaj, kako je šlo. Držim pesti za vaju. user posted image user posted image user posted image

VSE DOBRO! user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
20.12.2005 23:41:03   
piščanc
no, se strinjam s predhodniki,

bi pa rekla samo še tole - če bi imela več dela, se ne bi mogla tako ukvarjati s čiščenjem. za preveč zagrete matere ponavadi pomaga služba, ker pa si noseča, pa pojdi raje na kakšne tečaje, da zamenjaš miselnost. mogoče kakšen tečaj tujega jezika, lončarjenje.... da se ti življenje bolj zapolne.

glede izpada v avtomobilu - pač je kri zavrela. to se zgodi, če je napetost med dvema človekoma, ki je drugače ne znata rešiti. nehaj se mulati in se pogovori z možem, problem tiči nekje drugje, najbrž sploh ne v čiščenju, ampak v teženju in nerazumevaju.

in ne, ne predlagam ti da pobereš šila in kopita (zaradi enega prepira user posted image ) - odrasti!

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 11:10:36   
mana7
Ali te je morda udaril že kdaj??Vedeti moraš, da je vsak človek v hudi jezi in pod velikim pritiskom zmožen reči marsikaj takega, kar v resnici sploh ni želel izreči in v praksi tega nikoli ne bi naredil!Ko popustijo živci pride do tega in če tvoj mož svojih besed ni še nikoli "izvedel", potem ne razumem zakaj pobrati šila in kopita?!Problem draga anonimna je v tebi in samo v tebi! Naj ti bo v vzpodbudo to, da takih moških, ki se znajo posvečat in skrbet za svojo družino danes ni več na vsakem koraku.Zato se potrudi in si resnično poišči pomoč, saj to v zvezi z pretirano čistočo je neke vrste duševna bolezen in se da rešiti vse skupaj!Je pa res, da zna to zelo zelo slabo vplivat na tvojo družino in še to, vsa čast možu, ki je to prenašal ves ta čas!Jaz bi na njegovem mestu že zdavnaj popuser posted image .Poskrbi čimprej v tej smeri, kot so ti že mnogi svetovali in že misel, da želiš nekaj narediti glede tega, ti bo zagotovo polepšala praznike!!!user posted image

Vso srečo!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 11:46:11   
blazka
Ker so že zgoraj vse napisali, bi rekla samo tole: pogovori se z možem, dolgo držanje mule ni koristno ne zate, ne za otroka in vajin zakon.

Se pa zelo močno strinjam z ostalimi, da te udariti 1000 % ne sme.

Kar pogumno.

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 12:04:11   
AlenkaE
Po mojem si malo živčna,ker si zaprta v malem stanovanju in sama z otrokom cel dan. Pa ne veš kaj bi počela in samo čistiš. Pa saj otroci niso tako občutljivi na umazanijo kot mislimo odrasli. Pa še drugič si noseča. kar ti povzroča še dodaten stres. Sprosti se malo. Pelji malega vsak dan ven vsaj za kako uro. Upam, da imaš normalno nosečnost in da ti ni treba ležat. Mali bo užival na zraku, ti si boš pa tudi spočila živce in ne boš moslila samo na bacile, ki se plazijo po tvojem stanovanju. Pojdi s prijateljicami na kako pijačo, skratka ne bodi zaprta v stanovanju.
Glede vajinega odnosa pa tole. Lepo mu razloži, da on s tako ne more tako govorit s tabo. Sigurno sta oba napeta in se krešejo iskre. Mogoče je pa ravno zdaj za praznike pravi čas za normalen in umirjen pogovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 13:04:15   
Jutra
Ali je to slučajno variacija dalj časa trajajoče poporodne depresijeuser posted image
Jaz mislim, da bi morala začeti temeljito dalati na sebi, doseči notranji mir, dobiti veselje do življenja, vsakdanjih stvari. Kakšna meditacija, joga, tai-ci bi ti lahko pomagali.user posted image


_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 14:49:20   
Gina
Če mene vprašaš, kaj je hujše, ali da živiš z nekom, ki je obseden od čistoče, ali da ti nekdo v koleričnem napadu reče, da te bo užgal, ni nobene primerjave - jaz bi znorela ob prvem primeru. Reči nekaj grdega v stanju obupa, nemoči in ob tem, ko si ga v mislih najbrž že okrog kepe(oprosti, ampak v glavi se marsikomu to dogaja, četudi stvari ne izreče), ni meni nič takega, kar bi človek zameril. ČLovek je bil čisto preč od obupa, ni več vedel, kaj naj naredi, ker tako zelo ni znal rešit situacije, da bi te raje usekal, kot še prenašal tvoje izpade. Očitno je vse ostalo že probal. Z vsakim zasvojencem je težko živet. Je vseeno, ali je to alkohol, droge ali čistunstvo, ali pa kaj drugega (TV, internet, hobiji....)
A se ti zavedaš, da je tvojemu možu vsakdanje teženje s čistočo čisto enako (boli ga), kot tebi, ko ti reče, da te bo udaril?? On vsakič čuti enak stres ob tvojem gloncanju, kot ti ob njegovih besedah. Ampak on tvoje pucanje prenaša mesece in mesece. Kako bi se ti počutila, da bi on tebi tako grdo govoril mesece in mesece? Ampak v bistvu ti nanj resnično takole rohniš ves ta čas in jaz ga razumem, da je prizadet. Logično, da potem izbruhne ob neki malenkosti, kot je obrisanje rok po liftu. Jaz nikoli ne obrišem rok po tem, ko gre otrok v lift, ker mi na kraj pameti ne pade razmišljanje o pljunkih. To mora biti grozno, da te te reči obsedajo. no, vsaj meni se tako zdi.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 15:53:25   
baguSka
Res so ti ostali napisali že čisto vse, kar bi ti tud sama. Strinjam se, da je vse odvisno od tebe. Torej, če si želiš rešit situacijo oz. problem, se nikakor ne zapiri vase in odhajaj stran, ampak ga reši!!! Z odhodom ga pač ne boš rešila. Mislim, da takega obnašanja ne bo toleriral noben tvoj možni bodoči partner, če zapustiš tega. Res se moraš TI pobrat v roke in neki narest. Vse ostalo je pa že blo povedano zgoraj.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...
21.12.2005 20:42:44   
Pupica
Oprosti, ampak jaz mislim, da je v tebi problem.Saj sama praviš, da pretiravaš s čistočo. vsak od vaju  bo moral malo popustiti. Sploh pa so user posted image hormoni krivi tudi za tvojo občutljivost, tako da raje se pogovori...možno, da ga en moreš pogledat če želi govoriti s teboj, ker veš, da si tudi sama delno krivaza situacijo.

Glede šamar se pa ne strrinjam...men če bi to zabrusil...mama mia, ne vem če ne bi ene ujeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?