|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa smo spet bolni
19.12.2005 17:49:41   
mala maja
Dejte me mal potolažt ker se mi bo res zmešal.

Ma ni 3t od kar sva s pediatrične smo spet bolni.

Pri nas doma vsi driskajo pa bruhajo. Začel je Luka user posted image  nadaljeval Nik, pol pa še moj. Jaz pa k sreči vsaj ne driskam pa ne bruham sam se sem pa čist povožena. Spim ne nič vsako noč mi pobruhajo za dva stroja cunjuser posted image  dons nimam pižame za nobenga. Za nika mi jih je že čez dan zmanjkal.Sam benjamin je zdravuser posted image  matr letos še ni nič dobil. TRRRKKKKKAAAMMM

Ma najhuj se mi smil Nik ker ne more nič popvedat skoz joka pa takoj ko popije vse zbruha.

Upam da nisva fasala kakšnega rotavirusa za na infekcijsko ker pol smo pa v......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa smo spet bolni
19.12.2005 18:41:48   
*alja*
Saj bo boljše! Vem kako je, najhuje je za ta maleuser posted image . Moja hčerkica bo stara zdaj štiri mesece, pa je samo prehlajena in je ful bet ker ji ne morem pomagat. Nonstop se mi budi ker ne more dihat čez nos.user posted image  user posted image Ful je boga, zato vem kako ti je če so vsi trije bolani in ne veš keremu bi pomagalauser posted image . Tolaži se z tem da bo boljšeuser posted image !

Upam da boste hitro ozdraveli! Držim pesti!!!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pa smo spet bolni
19.12.2005 20:29:56   
Anonimen
Ojej, coca cola in bobi palčke zapirajo. Pojdite k zdravniku, naj vas dajo na preiskave. Ampak saj jutri bi moralo biti že bolje. Držim pesti.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?