|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hipp PRE - nujno
28.12.2005 17:14:37   
simona2
Ali katera uporablja adaptirano mleko Hipp PRE in kakšno je to mleko? Imam doma tudi Novalac1, sedaj pa ne vem kaj bi uporabila. Dodala bom prvič in to pri večernem podoju, user posted image  pa je stara 4 mesece. Vsi so mi priporočali, da začnem z začetno formulo čeprav je stara že 4 mesece, ampak ker bo to prvi dodatek (do sedaj samo polno dojena) je baje bolje začeti z začetno formulo. No jaz sem malo sedaj gledala omenjeni mleki in bi se skoraj raje odločila za Hipp, kaj menite?

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hipp PRE - nujno
28.12.2005 18:31:09   
Vrtnica1
Našemu Žigiju ni delal nobenih težav, le mogoče je malo teže po njem kakal, zato sem prešla na Bebo in smo z njo zelo zadovoljni. Ga je pa zelo rad jedel, skratka nobenih težav.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hipp PRE - nujno
28.12.2005 19:15:41   
ona
Če že 4 mesece polno dojiš,zakaj ne vztrajaš naprej z dojenjem?
Jaz ne vem če bi sploh začela kaj dodajat.Sem bila jaz na istem in ji začela dodajat,a ni hotela drugega mleka kot mojega,zato jo še vedno dojim-ima 11,5 mesecevuser posted image

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hipp PRE - nujno
28.12.2005 20:05:37   
mujcek
naša dva sta stara 1 mesec in smo imeli slabe izkušnje z novalac 1 in hipp 1; oba sta zapirala! Sedaj imamo bebo 1 in smo zadovoljni, le krče sta še imela, zato pri vsakem obroku dodajamo 1/3 comformil 1!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hipp PRE - nujno
28.12.2005 20:10:10   
simona2
Elis30 verjetno nisi brala mojih mailov, vendar se jaz že 3 mesece trudim z dojenjem kot zmešana, ker ga zavrača. Na žalost je v zadnjem tednu dobila komaj 60g, kar je absolutno premalo in zato mi je pediatrinja rekla, da bo potrebno nekaj narediti in odločila sem se za dodatek pred spanjem, saj ne morem pustiti otročka shirat. Na žalost pa ni šlo, ravno pred 10 minutami sem jo dala spat, ni hotela moje dojke, še manj pa dodatek in je grozovito jokala potem pa zaspala. Nazadnje je jedla ob 17huser posted image . Res ne vem kaj naj naredim. Edino nočni podoji so še OK.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hipp PRE - nujno
28.12.2005 21:09:25   
Grascakinja
Mi smo s Hippom iber zadovoljni, je pa to pri vsakem otroku drugače. Za novalac pravijo, da precej zapira, ne vem pa iz lastnih izkušenj. Poskusi, pa boš videla, kaj ima raje in kaj povzroča manj težav.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hipp PRE - nujno
29.12.2005 9:19:30   
amy26
Jaz dodajam Novalac, stari pa smo 5 tednov. Uporabljam ga dva tedna in zaenkrat nimamo težav mogoče več prdi. Prvi teden se mi zdi da ga je malo zapiralo čeprav je še vedno kakal 2x na dan prej pred vsakim previjanjem je kakal. Zdaj je spet v redu najprej ga podojim pol mu pa proti večeru dodam še dodatek. Sprejme ga zelo dobro. 

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?