|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na antibiotik?
4.1.2006 19:36:18   
Mojca P.
Nas 17mesecnik ima angino in smo dobili Ospen 750. Vrocina popusca, grlo zgleda boljse...se pa skoraj vsakic par ur po tem, ko dobi antibiotik (3-6ur) pojavijo cudni fleki (najvec tri naenkrat), ki zbledijo v 20 minutah in nam tako ne uspe priti dovolj hitro do zdravnika (da bi jih se videl). Najveckrat so na obrazu in po nogicah. Zgledajo kot recimo otecen pik komarja oz. bel nabrekel flek in okrog rdecina.

Je mozno, da je to od antibitoika? Je to lahko nevarno? Pozna katera tak primer?
Zdravnici smo povedali, pa je rekla, da le ce jih bo vec naj nehamo z Ospenom in nam za tak primer predpisala Claritin sirup. Seveda me skrbi v vsakem priemru, ker flekc+ev niti ni vidla (so prej zginili).


Povejte svoje izkusnje z alergijo na antibiotike!

P:S: pri 8 mesecih je sicer ze imel zaradi vnetega useska antibiotik oz. takrat amoksiklav in teh tezav nismo imeli!!!???

Hvala vnaprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na antibiotik?
4.1.2006 20:19:26   
lex
Moj je bil CEL flekast, po rokicah, nogicah, trebuščku, hrbtu, na obrazu je bil pa tak, da ga nisem smela pobožat. Full je bil marogast, pa srbelo ga je. Dobil jih je pa po Hiconicilu ali pa po Cecloru.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija na antibiotik?
4.1.2006 22:00:08   
tins
Meni se to zdijo znaki za alergijo (ti so pri različnih ljudeh različno izraziti) in bi zdravnico prosila za drug antibiotik in se Ospenu izogibala.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alergija na antibiotik?
5.1.2006 8:08:52   
darjatimci
Moji hčeri se je po jemanju ospena po nekaj dneh pojavilo isto kot ti opisuješ,seveda je sledila ukinitev antibiotika in dobili sva napotnico za alergološko amb. Sledilo je ambulantno testiranje,ki ni pokazalo alergije,ampak ker morajo za izločitev narediti še dodatne preiskave sva dobili datum za sprejem v bolnico,kjer postopoma uvajajo antibiotik in spremljajo reakcijo. Tudi to testiranje ni dalo kakšnih končnih rezultatov saj je hči dobila temperaturo in izpuščaje in so jo morali odpustiti domov,pred kratkim sva imeli kontrolo in so jo spet testirali( odvzem krvi) in zdaj čakava na izvide do takrat pa je ospen izključen.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?