|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj razni namazi za na kruh?
9.1.2006 23:21:28   
Suzi*
Naš user posted image  je star 10m. Imamo 4 goste obroke, je že kar veliko stvari, poskušam čimmanj komplicirat, ker čez mesec in pol začnemo uvajati v vrtec, tam pa dobijo res vse možno za jest.

Zanima me sledeče: pri kateri starosti user posted image   ste oz. boste  uvedle v jedilnik namaze za na kruh kot so zdenka sirček, razni "Tamar" sirni namazi, paštete, evrokrem, maslo, marmelada....

...in kako to dat, ker še ne zna sam jest? A odlomim košček in mu dam v usta al naj sam paca?


Hvala za dogovore!






_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj razni namazi za na kruh?
10.1.2006 8:14:10   
tascha
Moj je star dobrih 9 mesecev in sem iz istega razloga kot ti sedaj začela z namazi na kruhu.user posted image Sicer sva do sedaj probala le navadnega mlečnega, a mu je ful všeč.user posted image Sem ravno razmišljala, da bi mu sedaj lahko dala že tudi zdenka sirček in marmelado, glede na to, da je prvi mlečen, sadje pa že tudi je in mu marmelada ne more škodit.user posted image
Mu pa jaz namežem na sredico in potem trgam male koščke in mu jih dajem v usta. Moram pa rečt, da jih  ful lepo poje.user posted image Če pa mu jih dam pred njega na mizo, da bi jih jemal sam, je pa packarija....user posted image user posted image user posted image Tko, ada sem zaenkrat tak sistem še odložila.
Pašteto in eurokrem pa sem zaenkrat še malo prestavila na kasneje.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj razni namazi za na kruh?
10.1.2006 10:24:14   
b.nika
Naš je star 9 mesecev. Pred dvema dnevoma sem mu zjutraj ponudila kruh s pašteto-argeta junor. Vse je bilo ok, nobene alergije, pa še obožuje jo.
Sredico mu namažem, potem, pa mu trgam košče in jih pridno je. user posted image
Z evrokremom bom pa še malo počakala.




(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj razni namazi za na kruh?
10.1.2006 12:39:59   
Suzi*
Aha, no super. Hvala. Bova kar poskusila najprej te sirne zadeve, potem pa še ostalo. Glede na to da koščke kruha in sira, ki mu jih trgam in dajem v usta, lepo poje, tudi to ne bo problem.

Sicer pa ja, te zadeve pač ne sodijo v "zdravo" prehrano, pa kaj čmo, v vrtcu vse dobijo, po moje je boljš da prej doma sprobamo, da ne bi blo slučajno kakšne reakcije.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?