|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašljanje ponoči
13.1.2006 10:36:21   
bini
user posted image  naša mala (19m) že nekaj noči ponoči kašlja in kašlja cca 2 uri... zadnja dva dneva pa je ta kašelj pripeljal tud do bruhanja.. potem se ponavadi umiri in zaspi nazaj..
drugače je zdrava, čisto malo ji teče iz nosa, podnevi pa o kašlju ni ne duha ne sluha... očitno ponoči tista sluz začne motit in potem se sploh ne more umirit...
nimava pojma kako naj ji pomagava, ker tole bruhanje tudi njej zagotovo ni prijetno..
ima kdo kak nasvet??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 10:41:07   
JASNA D
Pravkar od zdravnika zaradi enakih težav. Sicer bruhala ni, spati pa tudi ni mogla. Zdravnik jo je pregledal, naredili so ji inhalacijo z Berodualom. Za domov sva dobili inhalacije Ventolin in Geokorton kapljice za nos.

Hvala bogu ni nič resnejšega.

Jasna

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 10:56:01   
mamči
Včeraj sva bila z malim zarad enakih težav pri zdravniku - dobila sma antibiotik Hiconcil, pa kapljice za očke (ker ima okčke vnete) pa nosek zamašen, oboje je TAKOJ pomagalo, danes ponoči je imel samo en napad kašlja!
Upam, da jutri sploh več nebo kašljal - je pa pri na tud trajalo par dni oz. noči, zdaj sem pa pomirjena, ko sma bila pri zdravniku.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 11:00:59   
Anonimen
Bini, jaz vedno uporabim samo mazilo materine dušice in še niti enkrat nam ni bilo treba poseči po kakšnem zdravilu. Namažemo jo po prsih in podplatih. FYI je pa to od Justa.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 11:03:40   
simone
Meta, a se to mazilo kupi v lekarni?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 11:16:48   
bini
joj, sem pa grozna... materino dušico imam doma, pa jo vedno pozabim namazat user posted image .. bom takoj dans...
sicer pa mislim da pri nas ne bo nič hujšega, ker to dejansko traja samo eno urco, čez dan pa je totalno zdrava... mi je sestra svetovala naj jo pred spanjem skopamo v zelo vlažni kopalnici...
zdejle si grem pa listek napisat, da ne bom spet pozabla jo namazat z materino dušco...

jasna - kolk časa se vam je pa to že dogajalo, da sta kar inhalacijo dobili?? ali je kašljala tudi podnevi?? ker pri nas tega ni... pa tud antibiotika ji zihr ne bodo dali, ker je v zadnjem mesecu dobila že dva user posted image

velik zdravja in hvala za odgovore!!

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 11:28:58   
bskrle
Jaz dam sirup za pomiritev kašlja - Sinecod, če se uadeva nadaljuje, pa tako kot so že punce napisale.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 11:36:15   
JASNA D
Začelo se je v ponedeljek z nahodom (prozoren in zelo tekoč). Po malem je že kašljala, ampak ni bilo krize. Napadi kašlja so bili najhujši zvečer, ko je šla spat. Ker dvignjeno vzglavje in vlaženje zraka (+ evkaliptusovo olje na izparilniku) ni pomagalo, nahod pa je postal bolj gost in rumeno zelen, dihanje pa precej težko, sem jo peljala k zdravniku. Vročine ni imela, tako da vnetja tudi ni bilo. Saturacijo je imela super (mislim, da merijo to količino kisika v krvi, če se ne motim).

Inhalacije naj bi pomagale za lažje dihanje, Geokorton kapljice pa ustavile ta gnojni izcedek iz nosa. Inhalacije moram delati po lastni presoji - pred spanjem. Materine dušice nimam in je ne bom nabavila zaenkrat. Bratec je po materini dušici dobil vedno neke izpuščaje in imam pač slabo izkušnjo, je pa res, da je imel bolj občutljivo kožo (tudi atopijski dermatitis). Namazala jo bom še z Baby Wick balzamom in upam, da se stanje v kratkem popravi. Saj čez dan gre, zvečer je pa res boga, ko ne more dihat in se non stop zbuja.

Jasna

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 13:01:40   
Anonimen
Simone, ne, tega se ne dobi v lekarni, samo preko Justovih prodajalk, ki pridejo na dom. Meni to sicer zrihta mami, ker jaz ne kupujem od njih nič drugega. Lahko pa za kontakt pogledaš v brskalnik, so se že nekajkrat dekleta pogovarjala o tem.

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 13:02:38   
Anonimen
Jasna, ja, to je res, da je v MD precej eteričnih olj in da je teba za mazanjem prenehati, ko otrok neha kašljati, sicer lahko razvije kako alergijo.

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kašljanje ponoči
13.1.2006 19:05:41   
mala




Ja pri nas imamo tudi te probleme, mali zelo dostkrat bruha ko kašlja-ponavadi ponočiuser posted image je imel pa eno obdobje okoli enega leta ko je tudi v avtu vse pobruhal med vožnjo v vrtec-smo šli tudi k zdravniku pa ni mogel nč pomagat-če nima vročine in je drugače v redu je to samo od te sluziuser posted image ki si jo že omenila..no upam da se boste kmalu pocajtal..user posted image

p.s.a hodite mogoče k dr.Casermanu? Joj kok ga mi pogrešamo-on je res zakonuser posted image user posted image



(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kašljanje ponoči
14.1.2006 13:00:56   
bini
ja, smo hodili k omenjenemu dr. C. - ampak se je pri nas izkazal za dobrega samo do takrat ko ni šlo nekaj zares narobe... takrat pa bi ga nekajkrat najraje ...

sicer pa je v našem kraju naredil preveč takih 'napakic' in je zaradi ful pritožb očitno obupal in ga po novem letu ni več, je dal odpoved... sicer nam ni ustrezal, a smo zdaj še na slabšem, ker nimamo pediatrauser posted image

ja, upam da bo tole kašljanje kmalu izzvenelo...

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kašljanje ponoči
14.1.2006 18:27:36   
mala




ajauser posted image pol smo pa dobil napačno predstavo o njemu, sicer res da smo ga poznali dobro leto..ampak da je napake delaluser posted image tega pa nismo vedeli...smo mel najbrž srečo,da ni blo kej hujšgauser posted image

no upam,da boste kmalu dobili novega...boljšegauser posted image

lpuser posted image



(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kašljanje ponoči
15.1.2006 9:18:17   
alenka25
Tudi mi imamo probleme s kašljanjem ponočiuser posted image  ko pa odprem okno ali pa  vročo vodo dam pod posteljo je pa takoj bolje.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?