|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dviganje otroka
1.2.2006 10:38:31   
Metika
Živjo!
Zanimajo me izkušnje mamic z dvema otrokoma z dviganjem prvega med drugo nosečnostjo. Sema čisto na začetku 2. nos. in si ne morem predstavljati, da ne bi nič dvignila 1,5 letne hčerke. Potem pa me muči slaba vest, da škodim sama sebi in mali pikici, sploh zdaj na začetku, ko so stvari še bolj občutljive. Kako ste ve delale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 10:58:33   
vesna fž
jst imam isto razliko kot jo boš imela ti pa sem ga celo nosečnost dvigovala še na dan poroda-pa ni blo nič narobe-hvalabogu.Jst mislim da če se počutiš dober ni problema.

lp


_____________________________


<
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 11:04:36   
*maja
Pri nas je razlika med drugim in tretjim 20 mesecev in sem ga tudi celo nosečnost dvigovala in nosila prav tako še na dan poroda, pa tudi nisem imela zaradi tega nobenih težav.

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 11:08:23   
SaaS
Tudi jaz se ukvarjam s problemom dvigovanja med nosečnostjo. Noseča sem 5 mesecev in imam 15 mesecev starega sina. Da povem še to, da mali še stoji ne, kaj šele hodi. Torej, ga moram še toliko več dvigovat in nosit. Sem tudi ginekologa spraševala okoli tega problema. Pa je rekel, da se temu-dvigovanju  itak ne morem izogniti. Naj pa ga ne dvigujem na hitro in nenadoma, naj se pripravim preden ga dvignem.. Skratka ne sunkovitih, nenadnih gibov. In čim bolj pravilno dvigovanje s počepom in ne upogibom.

(odgovor članu Metika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 12:14:07   
NinaŠ
Med sinom in hčerko je 20 m razlike, pa sem starejšega dvigovala in nosila do konca (še preden sem šla v por. sem ga nesla v njegovo posteljo spat user posted image ).

LP

(odgovor članu Metika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 13:23:41   
puncica
jaz sem noseča 26 tednov in tamalo (20 mescev) normalno dvigujem, res da je bol lahke sorte a vseeno, sicer pa je itak večino časa pri atiju, njega ima tako raje kot mene, tako da k meni gre res zelo izjemoma. Vesti pa nimam slabe, če bi čutila bolečine pri dvigovanju al pa da mi ne bi pasalo pa itak da tega ne bi delala. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 13:38:35   
ma19teja
Jaz imam podobno situacijo. Le da sem jaz imela na začetku rjav izcedek in seveda paniko za obstoj nove pikice. Problem rešujem tako:
- dopoldan mi par uric pomaga moja mami,
- popoldan pa je oči v akciji.

Ko sva pa sama, ga čim manj dvigujem, a zato ni nič prikrajšan za cartanje. Se pač cartava na tleh ali v postelji. Previjam ga na tleh, hraniva se v stolčku, kjer se na srečo da višina regulirat in sem ga dala čisto na spodnjo pozicijo... Dvigujem ga tako, da počepnem. Na sprehode hodiva obvezno z vozičkom...

Zaenkrat nama lepo gre in tudi mali je čisto OK sprejel nove pogoje cartanja. user posted image

Uživajta!





(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 14:12:21   
Metika
Hvala za vsa mnenja! Zaskrbelo me je predvsem zato, ker imam rahle bolečine v trebuhu in se mi je danes pojavilo malo rjavega izcedka (enako kot v prvi nosečnosti na začetku). Človeka pač zaskrbi, da se nekaj dogaja in nočem še s takimi stvarmi poslabšati situacije.

(odgovor članu Metika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dviganje otroka
1.2.2006 17:06:59   
LEJLA
meni je moj G odsvetoval dvigovanje tezje od 5kg po krvavitvi (eni). Takrat je bil par tednov cist taglaven oci. Po 12t ko sem bila na kontroli pa je rekel,  ni problem ce ga vzdignem toliko da se ga da na previjalako, stolcek, spat. Vsekakor pa mi je odsvetoval nosenje. 

(odgovor članu Metika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?