|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosecniski pas
21.1.2006 20:28:28   
KMALU
Nujno ga potrebujem pa me zanima kje v Ljubljani se ga da kupit in koliko stane. Kateri je najbolj kvaliteten? Ga imajo v Chicotu?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosecniski pas
21.1.2006 20:48:19   
andrejaz
Mislim da jih prodajajo v Baby Centru - od La Vie

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosecniski pas
22.1.2006 12:24:36   
XXYY
Prodajajo jih tudi v Sanolaborju, mislim da je okrog 4000 sit, da so.

Samo ti svetujem, če boš kupila ta nosečniški pas v Sanolaborju od LaVie. Tam ko imaše navodila in sliko, kako se ga namestiš gor. Nikar jim ne verjemi, ker imajo narobe narisano na navodilih in tudi navodila imajo narobe napisano. Če ga boš kupila, vprašaj raje svojega oz. svojo g. ali kakšnega fizioterapevta kako se da pravilno nastavi nosečniški pas gor, da te ne bo potem še bolj bolelo, kot te verjetno boli.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosecniski pas
22.1.2006 12:32:06   
KMALU
A mislis da v trgovini znajo pokazat kako se ga namesti?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosecniski pas
22.1.2006 15:43:18   
XXYY
Živjo!

Jaz sem ta nosečniški pas (LaVie) kupila v Sanolaborju. In tam sem jih prosila, da mi naj pokažejo, kako se da pravilno gor. In tako, kot mi je una prodajalka pokazala, kako ga naj nosim in tudi tako je pisalo v navodilih in tako sem nosila skoraj 3 mesece. Dokler nisem začela hoditi v materinsko šolo in ko smo imeli predavanje o fizioterapiji, nam je fizioterapevtka predlaga za ta pas. In takrat sem jaz imela ta pas, pa je pokazala vsem, da imam pas narobe nameščen. Pa sem rekla, da so mi tako rekli v trgovini, v Sanolaborju so mi tako pokazali, da naj nosim. Pa je rekla, da imajo v navodilih tega pasu narobe navodila in sliko tako, da mi je tudi v Sanolaborju narobe povedala. Potem, mi je pravilno pokazala in sem potem samo še kakšen mesec ga nosila, pa je bilo veliko bolje.

Meni so v Sanolaborju rekli, da ga naj nosim med sramno kostjo (spredaj) in križem zadaj. Pravilno pa je, med sramno kostjo (spredaj) in trtico (zadaj), da v bistvu tišči medenico bolj skupaj in da ne pride do takih bolečin, ko se medenica širi. Vsaj mene je full bolela sramno kost. Zato sem si kupila tak pas. Je pa dober, če te trtica boli. Nosiš ga lahko vsak dan in tudi celi dan ga lahko nosiš, kamor koli greš lahko z njim.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosecniski pas
23.1.2006 9:37:12   
DrejcDrejc
Če prav razumem, se pas uporablja, če imaš bolečine v sramni kosti? Lahko gre tudi kaj narobe, če ga nosiš?
Jaz imam namreč prav nadležne bolečine v tej kosti (menda se strokovno imenuje simfiza), pa ne glede na to, ali ležim ali hodim. Kmalu, a ti je ta pas priporočil ginekolog ali fzioterapevt ali kako si prišla do tega, da ga potrebuješ?

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nosecniski pas
23.1.2006 11:06:56   
XXYY
DrejcDrejc: ta pas se lahko uporablja, če imaš bolečine v sramni kosti ali pri trtici, ali pa če nosiš plod bolj nizko, da te vse dol tišči.
Meni je to predlagala moja ginekologinja za ta pas. Tudi, mene je sramna kost full bolela, ali sem ležala in sem se premikala iz enega boka na drugega ali pa če sem kam hodila. In potem sem g. vprašala, kaj mi priporoča pa je rekla, da si naj kupim ta pas in naj pijem veliko magnezija (magnesol - blak, fuj, jaz nisem ga mogla piti).

Če te res boli sramna kost, ti priporočam ta pas. Ker ti pas stisne bolj skupaj in tudi plod ti ne tišči dol oz. ti pas podpre spodnji del trebuha in še blaži bolečine v sramni kosti. Ker sramna kost te boli zaradi pritiska težkega ploda dol. Vprašaj svojega g., pa boš videla kaj ti bo priporočil.

Uživaj in veliko veselih nosečniških dni brez bolečin.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?