|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 10:31:35   
Lonči79
Živjo,

pr nas pričakujemo malega navihančka aprilauser posted image . Večino ta glavnih stvari sva s fantom že nakupla, zanima pa me kakšne izkušnje imate s previjalnimi mizicami. Baje, da tiste ozke niso tolk udobne in primerne in da se bolj splača imet tiste z veliko površino (cca 70x80).
Kaj pa kej stabilnost? Nama se zdijo najbolj varne lesene, ki imajo spodaj tud kakšen predal. Tiste na prekrižanih nogah se mi zdijo pa mal nevarne. In še to-nekatere imajo pod previjalno površino še banjico. Kolk je pa to kej primerno?

 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 10:51:01   
*maja
Če že imata namen kupiti previjalno mizo, potem definitivno kupita tako, ki ima spodaj predalnik da ga boš lahko uporabljala tudi, ko previjalne deske ne boš več potrebovala, ker drugače se mi zdi stran vržen denar.

Sama nikoli nisem imela previjalne mize za nobenega od mojih treh user posted image , ampak sem imela preprosto trdo previjalno desko, ki se jo nastavi na posteljico, mizo,... Pa še to sem pri vsakem rabila približno 6 mesecev več ne, ker potem so itak vsi postali preveč živahni in je bilo previjanje že kar naporno na tako majhni površini. Sedaj se previjamo kar na tleh ali postelji, je tako veliko varneje user posted image .

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 11:38:36   
Barbs
Popolnoma enakih misli kot maja.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 12:51:17   
livia
Tudi mi pričakujemo aprila.
Najprej se moreš odločit kje boš previjala. Jaz bom v kopalnici. Večina mamic pravi, da je to na začetku najbolj fajn, ker imaš vodo vedno zraven. Če boš tudi ti previjala v kopalnici ti odsvetujem nakup lesene previjalne mize s predali, saj so blazno drage in namenjene tudi shranjevanju oblačil. Vendar če jo boš postavila v kopalnico, bodo oblačila vlažna. Če misliš previjati v spalnici, je ta varianta OK.
Jaz kot že rečeno, bom previjala v kopalnici in bomo kar na pralnem stroju naredili eno desko, pa 5 cm pene in zavili v nepremočljiv prt, kot jo imajo običajno previjalne podloge.
Baje previjalne, ki so hkrati še banjica niso tako praktične, ker običajno iz banje položiš otroka direkt na previjalno na kateri že vse pripraviš za previt, v tem primeru pa to ni mogoče.

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 15:36:41   
TORTICA
Mi smo preživeli pri obeh brez nje.user posted image Za previjanje sem imelaprevijalno podlogo ( penasto) 70*80, katero smo postavili na pisalno mizo, posteljo, prani stroj, .pač kjer smo jo potrebovali.
Zdi se mi nepotrebno kupovat, če je ne misliš uporabljat tudi ko ne bo služila v ta namen .

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 17:26:28   
lelaval
Previjalno mizo sem imela samo pri prvem otroku - pa še to mi je posodila svakinja - tisto leseno s predali spodaj. Za druga dva pa nisem niti imela previjalne. Kupila sem samo podlogo (pa ne tiste trde) in sem jih lahko kjerkoli previjala.
Če mislita kupit, potem res kupita tisto s predali - ki vama kasneje lahko ostane v sobi za pohištvo.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 18:13:14   
Olivija
Midva imava leseno od Ikea-e in je zelo uporabna. Spodaj so predeli, ko bomo pa nehal s previjanjem, se bo pa spremenila v navaden predalnik. Pa še draga ni bila.

lp

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 21:15:43   
klaja
Kolikor sem dobila informacije od prijatejic, je najbolj praktično, če previjaš kar na postelji.  Previjalna mizica je uporabna le na začetku, saj je potem user posted image že bolj nemiren in baje ni najbolj varno. Ne vem odloči se sama, jaz bom vsekakor uporabila previjalno podlogo.

Če pa imaš namen kupiti previjalno mizico, kupi tako s predali, da boš imela vse pri roki.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PREVIJALNA MIZA
1.2.2006 21:53:06   
babylove
Meni je previjalna miza lepo služila in sem bila zadovoljna z njo. Sicer se več ne spomnim, kdaj sem jo nehala uporabljat niti zakaj, ampak recimo da mi je kakšnih 7 mesecev koristila.  Imela sem tudi banjico spodaj in moram reči, da je to najbolj neumna zadeva, kar jih obstaja. Če je previjalna miza takšna, da se banjica izvleče, je to enkratno. Če pa je treba previjalni predel dvignit, da bi prišel do banjice, je to butasto. Ker potem rabiš nujno moža, ki bo po kopanju priletel položit previjalni del nad banjico, da boš ti lahko otroka tam uredila. Z mokrim in spolzkim otrokom v rokah je to namreč zelo nevarno početje. Moj mož recimo ni 'priletaval', ampak sem banjico vzela ven in jo položila na tla ter tako rešila nerodno situacijo.

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PREVIJALNA MIZA
2.2.2006 13:36:25   
Nixxon
Eno vprašanje: Na kakšni višini naj bi bila previjalna miza? Je to odvisno od višine staršev? Moram biti pri previjanju zravnan, samo rahlo nagnjen nad dojenčka,...?

Tudi sam imam namen kar naredit eno previjalno mizo, po možnosti tako da se dvigne ob steno ko se je ne potrebuje.

Hvala, LP


(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PREVIJALNA MIZA
2.2.2006 19:20:05   
alfa
Midva sva naredila previjalno mizo sama (naredil jo je mož) in si tako nastavila višino po želji, ki znaša 97 cm. Višina pravi balzam za križ, kajti obema je najbolj važno, da ne trpi križ. Sem na zečetku parkrat previla na kuhinjski mizi....too much za križ. Je pa res, da nisva več rosno mlada.
Jaz sem pri previjanju več ali manj zravnana in tudi nastavitev višine je bolj meni prilagojena, ker pač večkrat previjem.

LP!





(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PREVIJALNA MIZA
2.2.2006 19:40:22   
k1
mi imamo previjalno desko. lepo jo položiš preko posteljice (je na pravi višini), enostavno gre na pralni stroj.


(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: PREVIJALNA MIZA
2.2.2006 20:10:17   
zoya24
Tudi mi uporabljamo previjalno mizo in sicer večjo, t.i. previjalno komodo. Na začetku, ko je bil mali pri nama v spalnici, smo jo imela pač tam, zdaj je v njegovi sobici. Stari bomo skoraj 6 mesecev in ga še vedno previjam in oblačim na njej, pa še sigurno bom nekaj časa. Meni zelo lepo služi in bi/se bo/ naslednjič enako odločila. Meni ga je lepše rihtati na njej, saj moj hrbet pri tem nič ne trpi, sem vzravnana. Nagajajo pa otroci pri previjanju in oblačenju enako na postelji, kot na previjalni.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 2.2.2006 20:11:25 >

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: PREVIJALNA MIZA
2.2.2006 20:13:26   
Grascakinja
Jaz imam previjalno, ki jo je naredil moj ata, hobi mizar. Ne predstavljam si življenja brez nje.
Je velika, taka za največjo previjalno podlogo, ki se dobi v BC,
ima pet ogromnih predalov - v prvega zložim plenice in vse, kar potrebujem za previjanje, spodaj pa so oblekice in ostalo,
ob straneh ima 15 cm visoko ograjico, da se mala ne skotali dol,
predvsem pa je visoka, tako da se nič ne rabim puklat in mož tudi ne. To je ključno. Kadar jo previjam pri mami, na kuhinjski mizi, me križ boli ajoj.

Kakor vidim pri kolegicah, so predali zakon, če so spodaj le police, se na stvareh prah nabira, če pa so vrata kot kuhinjska omara, pa je nerodno stvari ven jemat, ko imaš otroka na previjalni. S predali je pa zakon. Pa še vedno imaš lahko vse "pospravljeno" v predal.
Zdaj jo imam sicer v spalnici, ker v kopalnici nimam prostora, toda ko se bomo selili in pri (upam) naslednjem otroku, bo v kopalnici. Ko bo odslužila previjalnemu namenu, pa bo navadna komoda za kopalniške potrebščine.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?