|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi dnevi v vrtcu
2.2.2006 11:12:03   
kaly
Za nami je drugi dan vrtca (uvajanja v vrtec),  vendar se mi zdi da vzgojiteljica in varuška ne vesta kje bi sami začeli oz. sploh ne vedo svetovati kako bi potekalo uvajanje otroka v vtrec. Skupina je zelo majhna 7 otrok s tem, da so vsi približno iste starosti vendar različnih potreb. V dveh dneh sem bila tam 6 ur ampak v tem času nisem zasledila, da bi bilokaterega otročka previli. Če je otrok v vrcu od 7 ure ali prej pa ko jaz zapuščam vrtec je ura 11.30 in da ni nobenega previjanja v  tem času (4ure ali več) se mi zdi zelo žalostno.

Zdaj pa k bistvu, da vas prosim, da mi vi svetujete kako naj uvajam otroka v vrtec in naj povem, da imam časa do konca naslednjega tedna.

Zelo bom vesela vaših predlogov.

Naj še povem, da sem ga danes 45min pustila samega in sem ga čakala na hodniku ni niti za min. zajokal vendar me skrbi kako bo s spanjem in hranjenjem.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi dnevi v vrtcu
2.2.2006 11:26:21   
muha1
Po tvojem opisu mislim, da ne boš imela problema z uvajanjem. Mi smo se uvajali en teden od malice pa tja do kosila. Praviš, da si bila že z njim v skupini pa ni bilo joka, zato ga kar prepusti naslednje dni vzgojiteljcam. Glede previjanja pa je po štirih urah in pol kar velik razmak. Pri nas v vrtcu se user posted image  previja vsake tri ure. Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu kaly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi dnevi v vrtcu
2.2.2006 12:07:04   
bskrle
Pri nas previjajo pred spanjem in po njem, na približno 3 ure.
Mi smo jo že prvi dan pustili dobro uro v vrtcu samo, potem smo pa podaljševali.
Potrebe, da bi bila tudi jaz navzoča  vvrtcu, nisem imela, saj je bila deklica vajena varstva pri drugi osebe že od prej.
Enkrat pred tem smo šli na družinski obisk v vrtec, da smo si skupaj ogledali prostore.
Jokala je le zjutraj, ko smo jo oddali, ampak ne dolgo, morda kak teden.

Navodila, kako uvajati, pa smo dobili že na sestanku v mesecu juniju.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvi dnevi v vrtcu
2.2.2006 12:14:21   
pikica123
Mene tud še to čaka. Me je že zdej strah.user posted image

Sam to je pa res čudno,da ni blo nč previjanjauser posted image .

Lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvi dnevi v vrtcu
2.2.2006 12:34:44   
eva1
No tudi za nami je 2 dan uvajanja v vrtec! jaz ga zaenkrat še nisem pustila samega, ker mislim, da še ni pripravljen-je veliko skupina(12 otrok) in majhen prostor...prišla sva ob 9h in do 12h so jih previli 2x, oz.tako nekatere le 1x-po potrebi(so pa rekli, da previjajo zjutraj okoli8h, potem ob 11h, potem pa še ko se zbudijo(13-15h)! Vzgojiteljice so res ok, vendar kaj ko je bil kašno uro tak jok v igralnici da je joj-jokalo je 5 otrok, vse so imele pri sebi, jih cartale...no potem so se le umirili(res kapo doluser posted image )...jutri ga bom prvič za kašne pol ure pustila samega, bomo videli kako bo, ker di sedaj je skoz po meni lazil, in bog ne daj, da me sekunde ni videluser posted image user posted image user posted image
Srečno!

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prvi dnevi v vrtcu
2.2.2006 17:35:03   
KODA
Tudi pri nas so jih previjali 3x.S tamalim je bil problem .Nikakor se ni mogel sprijazniti.
Pri tastarejšem,pa ni bilo nobenega problema.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?