|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtcu pri babici
8.2.2006 23:07:02   
Pikica76
Ker bom mojega tamalega čez kakšno leto pustila v varstvu pri babicah in bo tam verjetno do 3. leta, potem bo šel v vrtec me zanima kje bi lahko najdla kaj pisnega materiala, da bi ga lahko vzgajali tako kot v vrtcu. Sem namreč opazila, da otroci mojh prijateljic, ki se mirkajo pri babicah ne znajo nobene pesmice, jaz pa mojemu 3-mesečnemu sineku že pojem Hudo mravljico (in ob njen tako zavija, da se mu vsi smejemo). Rada bi imela nek program, ki bi ga potem babicam dala, da bi lahko pač otroka učile tudi kakšnih ročnih spretnosti in vseh takih luštnih zadev, ki jih delajo v vrtcu. Za pesmice bom pa poskbela sama. Sem že sestri, ko je bila mala vedno pela, pa ima čudovit posluh. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V vrtcu pri babici
8.2.2006 23:51:02   
KODA
Odvisno od babic,koliko se ukvarjajo z otrokom.Naš tastarejši se je do tretjega leta pazil pri tašči.Ona se je vedno ukvarjala z njim,tako da se je tudi kaj naučil.
Zdaj se pa dostikrat pazita pri moji mami,ona jih pa sploh rada uči pesmice in zgodbice.
Naredi si načrt in povej kaj bi rada videla,da otročka nauči in na kakšen način se naj ukvarja z njim.

< Sporočilo je popravil KODA -- 8.2.2006 23:52:16 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: V vrtcu pri babici
9.2.2006 6:53:01   
lelaval
Vse je odvisno od človeka. Če je človek idej, jih takorekoč  iz *žepa potegne*, če pa ni, pa ji lahko nosiš, pa ne bo znala. Ali pa tudi.
Imaš pa v knjižnjici knjige o igrah, pesmice, skratka o kratkočasenju (npr. Igre za vsak dan, Igre za deževne dni,..)

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: V vrtcu pri babici
9.2.2006 7:53:05   
srki
Jaz osebno nisem bila v vrtcu, pa znam veliko takih pesmic, ker me jih je učila stara mama. Četudi ga babica ne bo nič učila, ne bo ne vem kaj zamudil, saj bo še imel čas potem da se nauči, saj ni star 13 let ampak 3 leta. Imam občutek, da bi eni radi iz svojih otrok že pri treh letih naredili profesorje. Nekaj bo že sigurno znal, ni pa rečeno, da jih tudi v vrtcih učijo dosti pesmic, eni jim samo igrače porinejo. Svet se preveč hitro vrti in mislim da se otroke tudi preveč obremenjuje. Kot sem že rekla, mene, mojo sestro in brata je pazila stara mama, pa glede na to, da smo imeli kmetijo in je bilo zelooo veliko dela, potem pa še vse drugo, nisem bila prikrajšana za nič in sem normalno znala vse drugo kot otroci, ki so bili v vrtcih. Še celo brat sem znala pred malo šolo, pa  se ni nihče posebno ukvarjal z mano. 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: V vrtcu pri babici
9.2.2006 9:24:27   
Gordana-3
odvisno je od osebe. moja tašča npr. ne ve nobene pesmice oz. se niti ne potrudi. potem sliši peti mojo pupo, ki je stara 22 mesecev, kako poje npr. ringaringaraja, zima bela, zajček dolgoušček, kuža pazi in edino ringaraja ve zapeti skupaj z njo. v našem vrtcu ogromno pojejo in plešejo, zadnjič je prišla domov in je npr. hotela pet vse najboljše za te in sva potem skupaj peli. je pa tudi res, da ji že od malih nog ogromno pojem.
zakaj pa je raje ne daš v vrtec že prej? verjemi, da ji bo zlo fajn, saj tam ustvarjanju ni ne konca ne kraja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: V vrtcu pri babici
9.2.2006 9:46:22   
Anonimen
moja se pazi tut pri moji mami in morm rečt da se skor več oz bolj intenzivno ukvarja z njo kot js. je pač tak tip človeka, tut z nami se je velik ukvarjala. pojeta, brereta, rišeta, hodita v naravo in k kmetu živali gledat. edino kar naši manjka je motorika, to bo pa tut še pridobila ko bo šla v vrtec, oz jo js sem pa ke mal bl teram da mal kam pleza pa plavat gremo pa tak. mislm da ji čist nč ne manjka!

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?