|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja nevednost ;((
2.2.2006 13:50:49   
ona78
Pozdravljene,

imam kup vprašanj, pa upam, da mi boste znale pomagat1
Z user posted image  se že leto in pol matrava na user posted image , brez uspeha. Dragi je OK! Jaz sem imela pred 2 tedni laparo in histeroskopijo, kjer so mi ugotovili Endometriozo! No, še dobro da so kej našli, tako vsaj vem kje je problem. user posted image
Ampak tuki pa se začnejo moji dvomi; o endometriozi sem si v teh dneh veliko prebrala, sam ne vem kakšna je možnost zanositve. V ponedeljek mi je G predpisal Klomifen, s katerim začnem danes (3 dan C) 5 dni. Moje M in O so redne, zato ne vem, zakaj mi je predpisal Klomifen??? A je možno da je s tem večja možnost zanositve??? Kdaj pa naj vzamem Klomifen a je boljše zvečer??? Kakšni negativni učinki?
Predpisal pa mi je še Prometrium, ki ga moram kupit v Italiji. A katera ve čemu služi??? Sicer ga še ne bom začela jemat, G mi je reku, naj si ga zaenkrat nabavim in ga naslednjič opomnim na to user posted image  user posted image
Pa še cena Prometriuma me zanima??
Upam, da mi bo katera od vas drage moje vedla kej več povedat, pa če je katera s tako diagozo naj se mi javi ;))
1000000XXX HVALA!!
Lep sončen pozdravček iz Kopra

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moja nevednost ;((
2.2.2006 14:06:00   
tasha23
Za klomifen ti res ne bi vedla povedat. Kar se pa tiče Prometrium-a vem pa da služi za to, da se plod in sluznica bolje in hitreje razvijata. Mislim pa da so kot neke svečke, ki jih zvačer daš v nožnico. Jaz sem tudi dobila recept za njih, jih pa nisem šla še iskat, kajti naj bi jih začela jemat šele ko zagledam user posted image user posted image , nič prej.
Cene zato ti žal še ne vem povedat - naj pa ne bi bile drage. Tako mi je rekel moj G. Upam, da v kratkem bova obe zagledali user posted image user posted image .
Kam pa hodiš ti k G?

LP

Nataša


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moja nevednost ;((
2.2.2006 14:26:13   
ona78
Nataša hvala za odgovor!!
Jaz hodim v Postojno dr. Merlo, pa ti??


_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moja nevednost ;((
2.2.2006 14:37:46   
pika79
Zdravo, kolikor je meni znano je Klomifen za spodbujanje ovulacij in ima tudi kakšne stranske učinke, jaz sem ga jemala zvečer posledic ni bilo, je pa to različno od punce do punce, lp

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moja nevednost ;((
2.2.2006 15:20:58   
GoYa
Cena ene škatle prometriuma je 6,24 evrov. Notri je 15 x 200mg tablet ali 30 x 100 mg. 200-miligramske so bolj praktične, ker si vstaviš eno. Če kupiš 100mg, si moraš dve hkrati dat.
Če zagledaš user posted image , porabiš kar nekaj škatel, ker ga jemlješ vsaj do 12t. Lahko si izračunaš koliko, če jemlješ 3 tablete na dan.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: moja nevednost ;((
2.2.2006 16:08:15   
*Karmen*
Ona78! Za Prometrium ti ne bi vedela povedat, ker sem ga morala tud jaz nabavit, čeprav sem komaj začela s hormonskimi injekcijami. Lahko pa ti povem za Klomifen, ki sem ga jemala pred dvemi leti - žal neuspešno, ker imam zvite jajcevode. Glede Klomifena se ti ni treba bati kakih velikih stranskih učinkov. Jaz sem imela nekaj vročinskih valov na dan, kar smo ženske (vsaj večina) navajene že iz tistih dni pred user posted image . Oblečeš en pulover manj pa je takoj boljši občutek. Se pa to zdravilo uporablja, da ne dozori le ena jajčna celica ampak dve ali več. Ko pa ga nehaš jemati imaš (če me spomin ne vara) približno sedmi dan po zadnji tableti ovulacijo. Zdravilo je namenjeno tudi ženskam, ki ovulacije nimajo. Tako, da si lahko prepričana, če boš kaj pridelala bo tudi prišlo ven. Takrat se bosta pa s tvojim dragim morala potrudit. Glede tega, kdaj jemati Klomifen je pa najbolje, da ga vzameš takrat, ko bo tebi najbolj ustrezalo. Ampak približno na 24 ur. Učinek bo pa isti, če ga boš jemala zvečer al pa zjutraj. Veliko sreče! LP

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: moja nevednost ;((
5.2.2006 11:44:06   
teira
ciao ona78!
pa si le opravila z laparouser posted image . Mene čaka čez nekaj časa, tako da bomo videli kako bo? Klomifen?  Imela sem predpisano enako dozo kakor ti (3/d 5 dni). Stranski učinki so bili par dni slabosti in O sem občutila kot vnetje mehurja. Škoda le, da ni bilo pravega efektauser posted image . Poznam tudi kolegico, ki ima endometriozo in sedaj ima neko hormonsko terapijo, ki traja 6 mesecev. Saj bo, samo bodimo optimistične!!!!!!!!
Pošiljam ti en lep pozdravček v upanju na čimprejšnjo user posted image .

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?