|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   piškoti za 4-mesečnike
8.2.2006 21:20:05   
hubi
Ali veste za  kakšne piškote, ki jih lahko je dojenček od 4 mesecev dalje?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: piškoti za 4-mesečnike
8.2.2006 21:23:12   
CIPRESA
Ja jaz sem jih kupila v Mercatorju in so brez glutena seveda...so pa eni italianski Savoiardi in se mi zdijo čist uredu. Jih dajem med sadno kašo ki mu jo pripravim.

Drugače imajo pa še veliko takih stvari pojdi malo pogledat na stalaže za diabetike...tam je teh stvari brez glutena ogromno.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: piškoti za 4-mesečnike
8.2.2006 22:14:00   
spacey
Jaz sem našemu dala po 4. mesecu piškote Plasmon (kupiš jih v večjih Mercatorjih) in imajo gluten. Pa mu niso nič škodili.

_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: piškoti za 4-mesečnike
9.2.2006 10:28:41   
*alja*
Jas ji dajem one otroške piškote ( kupim ji pa v Avstriji, ker so boljšega okusa in bolj mehki da jih lažje zdrobim med kašico), ji zelo odgovarjajo. Usta že odpira ko vidi da odprem predaluser posted image

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: piškoti za 4-mesečnike
9.2.2006 10:45:25   
Grascakinja
Čaki, grem pogledat. Hippov "Baby's erster keks" je po 6m.
POišči take piškote, ki so brez glutena, razen, če ga že uvajate.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: piškoti za 4-mesečnike
10.2.2006 17:30:49   
tincci
Zakaj pa tako zgodaj ponujate piškote?

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: piškoti za 4-mesečnike
10.2.2006 22:37:34   
karmina
Haloouser posted image user posted image user posted image . Naša user posted image  dokler ni sama za silo sedela v stolčku, to je po 6 mesecu ni dobila nobenega piškota. Z gosto hrano sem začela pri 5m. Ti kar raje še malo počakaj. Zdaj so na vrsti sadje in zelenjava.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: piškoti za 4-mesečnike
10.2.2006 23:11:19   
KODA
Dobi se tudi Plasmon granulat v pločevinki,je pa malo dražje.V Intersparu vem,da so to imeli,ne vem pa če še imajo.Pa v Italiji sem tudi enakega videla. 

< Sporočilo je popravil KODA -- 10.2.2006 23:12:14 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu karmina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: piškoti za 4-mesečnike
11.2.2006 11:53:48   
Meggy
Moj pa še 4 mesece ni bil star pa sem mu albertove kekse med banano zmlela, kar dela večina in je mel ful rad. Drugače pa one baby piškotke-sej jih majo povsod.

LP 

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: piškoti za 4-mesečnike
13.2.2006 20:30:04   
Rubin.
Meni pa tukaj ni vse jasno user posted image . Meni je patronažna rekla, da do 4,5 mesecev lahko uživa le materino ali pa prilagojenjo mleko, nato se počasi začne lahko uvajti zelenjava, sadje, riževa kašica ipd. O kakšnih keksih ni bilo govora. Zakaj jim pa tako zgodaj dajate kekse, še prehitro bodo začeli uživati sladkarije, takrat pa bo user posted image , ko bodo zobki slabi in otroci predebeli. Moja sončica ima 6,5 meseca in pribl. en mesec uživa gosto hrano, prej sva se izključno samo dojili, seveda se še sedaj, in je prava korenjakinja, brez sladkorja. Vam povem sadje in zelenjavo, ter riževo in 7-žit maže kot za stavo, pravo veselje jo je gledati. Ne vem zakaj bi ji dajala kekse? Taszas, raje začni z zdravo prehrano, saj je najboljša za user posted image .

(odgovor članu Meggy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: piškoti za 4-mesečnike
13.2.2006 20:36:57   
Grascakinja
IZVIRNO SPOROČILO: Meggy

Moj pa še 4 mesece ni bil star pa sem mu albertove kekse med banano zmlela, kar dela večina in je mel ful rad. Drugače pa one baby piškotke-sej jih majo povsod.

LP 


Meggy, tako ne dela večina, danes sploh ne, saj albertovi piškoti vsebujejo gluten, katerega uvajanje se priporoča čim kasneje, vsaj po 6m, da otrok ne bi razvil celiakije. Pa tudi kombinacija banane in piškota ni najboljša, saj otroka zapira, pri uvajanju goste hrane je pa ravno to problem, da so otroci na začetku preveč zaprti.

(odgovor članu Meggy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: piškoti za 4-mesečnike
16.2.2006 15:16:51   
Eja_1
Ženske, kaj komplicirate!
Kaj pa včasih, ko so začeli uvajati gosto hrano po 3 tednih, pa ni bilo z nami nič narobe. V vsakem obdobju (na 5-10 let) velja druga teorija (enkrat so rekli samo umetna hrana brez dojenja, drugič gosta hrana od 3. tedna naprej, sedaj samo dojenje) glede uvajanja goste hrane -kdaj in kaj in kako. Vsak otrok je drugačen in ne morete posploševat, se zgražat.
Jaz sem ponudila hčerkici prvič gosto hrano (doma narejeno korenčkovo in jabolčno kašico), ko je bila stara 3 mesece in 1 teden. Kake 14 dni je samo okušala, morda pojedla vse skupaj 1 malo žličko, potem pa se ji je odprlo in je začela dejansko hrano uživati, pa nimamo nikakršnih problemov s prebavo, alergijami in podobnim. Pri dopolnjenih 4 mesecih ji dajem kašice iz jabolk, hrušk, včasih dodam vmes malce banane, iz krompirčka (naredim pire) polg dodam 3-5 grahkov, malo špinačke, iz cvetače, pa riževo kašico... vse naredim sama brez soli in dodatkov, ker sem ji enkrat ponudila kupljene kašice (bananino, jabolčno, hruškovo), pa jih ne mara. Je pa res, da sem ji ponudila zato, ker svojega mleka nisem več imela, pa ves čas se je slinila, ko naju je z možičkom gledala, kako jeva, pripravljava hrano,...
Poznam pa primere, ko so jim dajali do 1 leta samo mleko (umetno + dojenje), potem pa so nastopili problemi, ker otroček ni hotel jesti goste hrane, pa vrtec pa vse...

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?