|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je to začetek?
16.2.2006 20:13:38   
MAREC06
Pozdravljeni!

Gre za moj drugi porod. Pri prvem sem zvečer bolj pogosto hodila na WC, ponoči pa šla rodit, ampak sem bila že čez rok.  Zdaj pa me je v nedeljo ponoči močno nekaj špikalo v nožnici in G. je rekla, da to najbrž otročiček pritiska tako dol. Danes se je špikanje spet pojavilo in kar naprej hodim lulat. Zdaj pa me zanima, če je lahko to že kakšne znak, da se bo počasi porod pričel. Do konca nosečnosti imam še tri tedne. 
Hvala in lp.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je to začetek?
16.2.2006 20:41:08   
maca24
pozdravljena

tudi mene že lep čas špika v nožnici in tudi na wc hodim zelo pogosto, vendar se drugače nič ne dogaja. Moja ginekologinja je rekla, da to niso znaki za skorajšnji porod, lahko pa je priprava na porod. Do konca nosečnosti imama še dva tedna. Tako, da nam nič drugega ne preostane, kat da čakamo.

Lep pozdrav

_____________________________

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je to začetek?
16.2.2006 20:50:20   
MAREC06
Se mi zdi, da smo v teh zadnjih tednih pozorne na vsako stvar, ki se dogaja, saj bi vsaj jaz, že ful rada vidla, da bi bil porod že mimo.  Danes je sinku odpadla trepalnica, pa si je zaželel, da bi šla že hitro rodit, saj bi že rad imel dojenčka user posted image doma in ne samo v maminem trebuščku. user posted image

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je to začetek?
16.2.2006 22:14:03   
lelaval
Glede na to, da imam za seboj 3 nosečnosti (in porode) user posted image , bi to bilo, kot ti je rekel G - otrok pritiska dol. Ni pa nujno, da je to začetek, da se bo porod začel. To lahko traja - jaz sem v zadnji nosečnosti po 3 mesecih imela te probleme.
Če še nočeš rodit, čimveč počivaj, če pa že želiš, pa čimveč user posted image  in user posted image .

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je to začetek?
16.2.2006 22:23:58   
tinaaa
Jaz mam še 6 tednov do roka, pa se je mali prejd enim tednom obrnil na glavo in razlika je občutna. Lulat vsaj ene 4x ponoči, pritisk tam spodaj, občasni krčki itd, kar je normalno... Do ene 4 tedne pred porodom naj bi se tamali obrnili na glavo. Strašno fajn  občutek, k pol z glavo tišči v mehur user posted image ...  Jst sem mela prvič skor ene 2 meseca pred porodom že une minilažne popadke, k te ščipa v križu, ampak to ni blo nič.

Pa še to, a ma kera občutek, da ma trd trebuh? Ne znam opisat, ampak sej ste noseče, hehe ...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A je to začetek?
17.2.2006 9:07:50   
MUNIKA
MENI JE ZDRAVNICA POVEDALIA DA TREBUH OTRDI ZARADI PREUTRUJENOSTI. PRIPOROČILA MI JE POČIVANJE NA BOKU S POKRČĆENIMI NOGAMI.

(odgovor članu tinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A je to začetek?
17.2.2006 9:36:12   
livia
Jaz mam pa še 8 tednov.
Otrdel trebuh je baje res znak utrujenosti ali pomanjkanja magnezija. Meni je moja G svetovala Magnesol tablete in od takrat je super.
Tudi naš user posted image  je že obrnjen z glavo navzdol in včasih tako pritiska, da imam občutek, da bo kar ven zlezel. user posted image

(odgovor članu MUNIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A je to začetek?
17.2.2006 9:59:36   
neja76
Mene pa zadnje par dni zgrabi nenormalna bolečina v križu, ki po nekaj sekund traja, pa neha. Premake se nikamor. To se mi mogoče zgodi do trikrat na dan. Bolijo pa me tdi mišice ob nožnici.

Sem v 36. tednu.

Mislite da so že to kakšni znaki. Sploh pa kakšno bolečino in kje naj pričakujem, ko se bodo popadki res začeli?

Lep  dan!

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A je to začetek?
17.2.2006 19:28:52   
tinaaa
ja, hvala... bo preutrujenost tale trd trebuh.

Hja, kje začutiš, da gre zares? Baje različno pri ženskah, ampak pri večini mislim, pa tudi pri meni je blo tako - bolečine v križu kot menstrualni krči. Tile toliko pred porodom so braxton hicksovi popadki (strašno učeno, a ne), ki niso pravi, ampak pripravljajo zadeve tam spodaj...   Sej poznaš tele strani.... http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/156.html
Bi pa rekla, da ko gre za prave popadke, to definitvno veš.... se orenk čutijouser posted image

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?