|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživnina in otr. dodatek
7.3.2006 10:39:06   
barbaw
Pozdravljene!

Mene pa zanima, če je treba vsako leto prilagat odločbo o preživnini pri oddaji obrazca za otroški dodatek. Ste me čisto zmedle s podatki, ki jih je treba pisati v obrazec. Naš Jaka je namreč aprilski, vlogo moram oddati do 31.3., v navodilih pa nič ne piše kaj. Ne vem, če ima smisel dvakrat pisati iste podatke, pa še na slabšem bi bila, ker sem leto pred rojstvom sina zaslužila več, kot pa tisto leto, katerega se je rodil. Mogoče pa še malo počakam na pismo od scd.

Hvala za odgovore!

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preživnina in otr. dodatek
7.3.2006 13:10:08   
tinatona
Jaz sem ravno včeraj dobila pošto z ministrstva da moram vlogo oddati do 31.3. (pa je mali tud aprilček). Podatki o plači morajo bit pa iz leta 2004, kar se bdw tud men zdi čist mem. Moram jutri poklicat na CSD in jo vprašat kaj naj naredim, ker sem po poteku porodniške brezposelna, torej naj bi mi pripadal najvišji dodatek (baje)...

LP Tina

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preživnina in otr. dodatek
7.3.2006 13:44:36   
barbaw
Ni mi logično, da bi 2-krat pisala iste podatke, povrhu vsega pa sem 2004 zaslužila čez milijon Sit, lani pa sem dobila vsega 500.000 sit. Več kot pol manj. Ne vem pa kaj je s preživnino.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: preživnina in otr. dodatek
7.3.2006 14:47:30   
tinatona
Oj!

Ma sej meni se tudi ne zdi to logično. Bom pa jaz jutri klicala na CSD (danes se mi noben ne oglasi), pa bom vprašala kako je s tem. Bom sporočila tukaj.

LP Tina

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: preživnina in otr. dodatek
8.3.2006 20:22:06   
tinatona
Oj!

No sem danes klicala in mi je ˝kao moja˝referentka odgovorila tako, da moram vpisat podatke za leto 2004 in da se mi bo potem pač naslednje leto bolj poznalo. Sem ji pa povedala da bom po preteku brez zaposlitve in mi je rekla da bom pač potem ko bom prenehala dobivat nadomestilo na zavodu (pripada mi tri mesece) oddala novo vlogo za otroške in se bodo oni odločili koliko otroških bom dobivala. Meni sicer ne gre vse skupaj, pa vseeno.

LP Tina

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: preživnina in otr. dodatek
10.3.2006 13:17:53   
barbaw
Jaz sem se odločila, da bom oddala obrazec v aprilu, ker se mi 8.000 zeloooo pozna. Oni lahko rečejo, ja boste drugo leto več imeli, ampak jaz rabim denar zdaj, drugo leto pa bom v sllužbi in mi bo lažje. Sem rajši en mesec brez otr. dod., kot pa da bi čakala na drugo leto. Ne vem kakšen smisel ima, da bi po preteku starševskega, ko bo tudi jaz najverjetneje na zavodu za zaposl., še enkrat vlagalaobrazec za otr. dod. in bi se oni odločali, če bi mi mogoče dali kaj več.

Upam, da vas dežek ne jezi preveč!

LP

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: preživnina in otr. dodatek
10.3.2006 14:25:04   
dory
Moj je tud aprilcek 2004...in lani ko sem oddajala mi je slo blazno na smeh, ker so steli leto 2003, kot da sva bla ze dva in da se vsi stroski delijo na dva....no ja...ravno danes sem oddajala spet vlogo...in pomoje nima smisla en mesec podaljsevat, saj steje rojstni datum...ne vem...moje laicno znanje o tem :)

Prezivnina se po novem uposteva le pri otroskem dodatku, pri dsp pa ne :)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?