|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V 2 mesecih le slabe pol kile
24.2.2006 8:23:11   
Dejča
Naša user posted image bo stara 8 mesecev in sem jo do pol leta izključno dojila. Zdaj sva že skoraj 2M tudi na gosti hrani in vse, kar ji dam, rada poje. Problem je v tem, da je alergična na mleko, tako da kakšne mlečne kašice ipd. odpadejo. Dajem ji sadje, zelenjavo, polento, riž, piščančje meso, krompir, skratka zelo raznoliko in jo ob tem še najmanj 3 na dan dojim, pa se v 2 M ni zredila niti za pol kg. Težka je malo več kot 7 kg. Zaradi tega sem kar zaskrbljena, saj vem, da je to premalo. Sicer je drugače zelo živahna in vesela ter je na pbl. 2-2,5 ure. Kaj mi predlagate - da pokličem pediatrinjo? Ima kdo podobne izkušnje?

< Sporočilo je popravil Dejča -- 24.2.2006 8:24:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V 2 mesecih le slabe pol kile
24.2.2006 8:47:58   
mojcapr
Zakaj pa ji mlečne kašice ne delaš na drugem mleku - riževim, sojinem? Pri devetih imaš tako posvetovalnico, lahko pa jo pokličeš in ji poveš za problem. Samo otrok po moje pri dieti se ne more ne vem koliko zrediti. Jaz imam punčko staro 22 mesecev, ki ima komaj 8 kg, je pa alergična na jajce in ima mlečno intoleranco. Dala sva že kar mnogo pregledov skoz, ampak bojda je vse zaradi alergijeuser posted image . Sem se ful sekirala, sam kile nočjo gor, da pop... Lep vikend.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: V 2 mesecih le slabe pol kile
24.2.2006 8:54:03   
sončnica14
Naš ima 9 mesecev in se je v zadnjih 3 mesecih zredil samo za 750 gramov. Je zelo živahen in ves  čas dirja (se plazi) naokrog. Ko sem prejšnji teden na posvetovalnici vprašala pediatrinjo, če je kaj narobe, ker se je samo toliko zredil, je odgovorila, da ni nič narobe, da pač vse kar poje pokuri s svojo dejavnostjo.

Lp  

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: V 2 mesecih le slabe pol kile
24.2.2006 8:58:50   
Anonimen
Ni še čas za zaskrbljenost.Nič hudega ni,če se naenkrat upočasni
napredovanje v kilaži.Je čisto normalno.Še parkrat se vam bo to zgodilo.
Najprej pridobivajo na kilaži,pa spet ne ali čisto malo,pol spet en skok in spet upočasnitev.Saj niso odojčki,da bi se morali kar iz dneva v dan redituser posted image

(odgovor članu sončnica14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: V 2 mesecih le slabe pol kile
24.2.2006 10:24:06   
Dejča
Neva, user posted image  user posted image   user posted image  tebi se moram pa res večkrat nasmejati.
Ste me kar pomirile, punce, sicer sem pa tudi sama bolj pri ta suhih in možek tudi, tako da bo mala pač očitno šla po najinih stopinjah user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: V 2 mesecih le slabe pol kile
24.2.2006 12:51:15   
Tinca7
Mi smo imeli "lepši" problem. Lara se je od 6. mececa do 14 meseca zredila za 120g in zrastla za 1.5 cm. Vsi so mi pravili da če je vesela, ni nič narobe. Naj povem, da jedla sicer ni prav rada, ampak bila je zelo živahna, shodila pri 10. mesecih. Mislim da se ti ni potrebno sekirat. Če bo kaj narobe, ti bo sama pokazala. Sej vem, da je izi govort, ampak iz izkušenj ti povem, da je sekiranje odveč! Če te pa še vedno nervira, pa pojdi vprašat zdravnico.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?