|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 18:56:14   
bobek05
Anej (kmalu bo star 8,5 m) je pred kratkim dobil avtosedež in upala sva, da bo sedaj bolje, ker nima več lupinice in lahko lepo ven gleda. Ampak po kakšnih 10 minutah njemu postane dolgčas, četudi mu dam igrače, da se z  njimi lahko igra če želi, med vožnjo se tudi z njim pogovarjava (jaz sedim sedaj odspredaj), pojeva... Skratka, sprobala sva že veliko stvari, vendar očitno nič ne pomaga.. Najprej začne godrnjati, kmalu pa to preraste v stokanje iz tega pa na koncu jok (bolj tiste vrste - meni-je-tečno jok)... Ne vem kaj naj user posted image Mir je le takrat, ko je utrujen in zaspi med vožnjo.

Po moje bi bil itak najbolj srečen, če bi imel za mojim sedežem TV user posted image Ima katera kakšne izkušnje? S čim bi se ga dalo zamotit? user posted image Nerodno je, da so zaradi tega daljše vožnje (s tem mislim več kot pol ure) skoraj nemogoče, ker zažene tak vik in krik, da je veselje user posted image Mogoče je krivo to, da se še ni "sprijaznil" s tem, da sedaj jaz sedim odspredaj, ampak ne bi rada šla sedet nazaj tudi zato ne, ker ga zadnje čase nekaj "prijemlje" in bi rad bil ves čas v mojem naročju in se bojim, da bo silil k meni med vožnjo in ko ne bo dosegel svojega bo še večji vik in krik... user posted image

Na vožnjo z avtom bi se zdaj že lahko navadil, saj se skoraj vsak vikend peljemo k mojim staršem (cca pol ure vožnje), ampak včasih je še te pol ure kot da se vozimo 10 ur, ker joka in tečnari. user posted image Lačen ni, žejen ni, pokakan tudi ne, običajno ni niti zaspan (ker gremo npr. na pot takoj ko se zbudi), tak da vse to odpade. Igrat se tudi noče in običajno igrače meče na tla..

Ima katera prosim kak nasvet? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 19:39:30   
mala



Kaj pa če bi ga dali v avto pred spanjem, tako, da bi v avtu zaspal? Mi zmeri uporabljamo to taktiko, če se le da in tako je v avtuuser posted image tišina, če nam pa to ne rata je pa tud pri nas norišnicauser posted image mal pomaga petje, tamala je tud navdušena če ploskamo in pridobimo še par minutk...



(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 20:19:15   
spacey
Pojma nimam kako bi ga lahko zamotili. user posted image

Pri nas na srečo ni tega, mali se rad vozi v avtu. Ponavadi ima še zadaj za družbo psičko Ayo, še rajši pa gleda ven ali pa se zamoti z njegovo najljubšo igračo. Je pa tudi res, da sem jaz šla sedeti spredaj, še ko je bil v lupinici in zdej res nimamo težav. In večkrat tudi zaspi v avtu, tako da če sva sama, mami dela kilometre. user posted image

Bobek žal, ampak res nimam nobenega nasveta za ti dat. Aja...kaj pa duda, a tudi ta ne pomaga?


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 20:39:52   
bobek05
Spacey, dudo ven pljune user posted image Pa dalje tuli..

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 20:40:00   
Naja31
JA, pri nas je isto.
Najdaljsa razdalja do zdaj ki smo jo prevozili je bila Lj- Portoroz. Tja je spal, saj smo tako tempirali, nazaj grede se je drl celo pot.
Ko se vozimo po Lj, se zdrzi na relaciji Siska - BTC, pa se to po obvoznici. Zadnjic sva sla se v Crnuce in je malo dalj trajalo kot ponavadi, je ze bil na tem,d a se bo zacel dret. Se dobro, da je Ljubljana tako majhna user posted image
Priznam pa da je zdaj ze malo bolje kot je bilo kaksen mesec nazaj, tako da upanje obstaja user posted image Je pa res, da vse tako prilagodim, da ce kam gremo, gremo vedno takrat ko je zaspan in potem zelo hitro zaspi in je potem mir. No, ce se slucajno zbudi se rpeden prispemo na cilj, je spet cirkus.
Poskusite tako, da greste do tvojih na obisk takrat ko ves da bo spal in bo lepo v avtu zaspal.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 25.2.2006 20:42:09 >

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 20:47:58   
viv_
Mogoče ga pa probajte večkrat kam peljat, ne samo 1x na teden. Jaz sem tamalo vozila skoraj vsak dan kam, ko sva bili še doma, tako da ni bilo težav.

Ko je šla v večji sedež, je imela zadaj na oknu nalepljeno tako rožo, s katere so visele razne živalce, pa se je s tistim kar zamotila.

Zdaj pa poslušamo njene CD-je, pa je tudi OK.

Nikoli nisem sedela zadaj pri njej.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 20:51:36   
petja
Kaj pa če poskusite vrteti kasete/CD-je z otroško glasbo? Pri mojih nečakih je to delovalo, jaz sem pa zraven skoraj znorela user posted image . Pa kakšne igrače mu obesi na svoj sedež, pa na šipo.



_____________________________

Lp, petja

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 21:44:09   
b.nika
Pri nas se je jok končal, ko sva ga dala iz lupinice v avtosedež. Sedaj lepo sedi, gleda ven in se zamoti s kakšno igračko.
Ko sva šla pa 1.iz morja se je pa dru od Poreča zaspal je malo pred Trebnjem.
Ampak to je bil histeričen jok, pa smo se ustavljali, nosli... pa ni nič zaleglo. Tako, da imam izkušnje kako je če se ti user posted image  joče v avtu.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 21:47:04   
Urška//
Naša Lara pa takoj kak jo dam v avtosedež in se odpeljemo zaspiuser posted image  in pol se jaz peljem do mame cca 5 min in sem ful jezna, da mi zaspi, ker je pol ful tečna ko jo vzamem ven in se takoj zbudiuser posted image

_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
25.2.2006 22:16:58   
sezam
Pri naši je bil isti problem, ko smo jo dali iz lupinice v sedež. Ampak se je kmalu vnesla. Sedaj je problem le še če je tema in da ne zaspi. Takrat pa malo sitnari.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: med vožnjo mu je dolgčas :-(
27.2.2006 21:18:33   
Alina_alin
Bobek, to si pa tak napisala, kot da bi opisovala našo. Tudi zmerom joka. Sita, previta, nič ji ne bi smelo manjkat. Jaz sem že čisto obupana. Do 3o minut je maksimum, da še ni histeričnega joka. Ampak to ne pomeni, da se 30 minut zamoti, ampak jo jaz 30 minut uspem zamotit, da ji pojem, se igram z njo (ena roka volan, druga igrača). Tak da me vožnja pošteno zdela; sploh ko jaz vozim.
Sicer po večini tempiramo, da gremo z avtom, ko je čas za spanje, in takrat je ok, ker zaspi. Ampak če vožnja traja več kot 30 minut (toliko traja njen spanec), se zbudi in spet jok.  Problem je tudi, ko gremo z obiska domov, proti večeru, ko več nima na urniku spanca in je potem jok.
In  k starim staršem imamo v eno smer vožnjo dobro uro !! Meni se srce čisto trga že ko se odločimo za obisk, ker vem kako bo spet jokala. Pa se tolažim, da bo boljše, ko bomo zasedlali sedež in ne bomo imeli več jajčke - sedaj pa vidim, da pri vas tudi to nič ne pomaga. Hm, nisem ti nič pomagala, vem. Mogoče samo dala vedeti, da niste edini s to težavo.


(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?