|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mešanje mleka
27.2.2006 9:43:13   
Anonimen
user posted image
Hoj hoj!

Vem da bo morda čudno slišat in tega nisem nikjer zasledila ampak imam problem z mlekom. Moja user posted image  sicer papa moje mleko, ki ji pa mi ga včasih zmanjka-mleko si moram namreč črpati, ker pri meni že od vsega začetka noče papatuser posted image user posted image user posted image . In kot rečeno mi ga skoraj vsak dan malo zmanjka. Sm ji dala adaptirano mleko pa ga ne mara, niti slučajno. Mi je pa ena rekla naj probam zmašat malo svojega in malo adaptiranega in to povečujem pa bo morda papala. Sem probala zmešat 3 četrtine mojega in četrt aptamila in res-papa. Pa  me zanima kaj mislite o tem. Bi to utegnilo imeti kake stranske učinke? Stara pa bo pet mesecev.
Drugega mi skoraj ne preostane. Sicer ji že dam enkrat na dan zraven mlečnega obroka malo sadne kaše, a brez mleka ne gre ane...

hvala za vaše mnenje.papa

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mešanje mleka
27.2.2006 9:55:10   
Dejča
Sicer ne vem, kako je s tem, ker sem user posted image do pol leta le dojila, toda mislim si, da je kar veliko mamic, ki nimajo dovolj svojega mleka in otročkom dodajajo še prilagojenega, pa ni nič narobe. Imam tudi prijateljico, ki dela tako, pa je vse OK. Mislim, da ni razlogov za skrbe, če bo le tvojemu user posted image okus všeč. Vse dobro!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mešanje mleka
27.2.2006 9:59:32   
Jančika_
Jaz tudi mislim, da ni panike. Saj če ji daš najprej svoje in potem adaptirano mleko, se itak zmešata v želodčku - po moje ni razlike, če zmešaš že prej.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Carski rez
peki

Zanima me če poznate katero žensko, ki je imela že četrti carski rez?

Da (16%)

Ne (84%)


Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!