|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah pred splavom
10.1.2006 10:49:13   
bonbončica
Živjo punce.

Sem čisto nova tuki in ko berem tele vaše zgodbe mi je tako hudo za vas user posted image
Jst sm pa v 6 tednu user posted image pa me je zdej sam še bolj strah splava, zdej sam čakam kdaj se bo kej pojavlo...

Velik sreče vsem nosečkam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 10:55:04   
beba76
Ko sem bila jaz tretjič noseča, sem enkrat tudi šla prebirat te teme o SS. Pa mi je tudi dalo misliti. Zelo hudo mi je bilo za vse punce, ki so to dale skozi, obenem pa je tudi mene začelo skrbeti - kaj, če se mi to zgodi?user posted image

Pa mi je prijateljica svetovala, naj se izogibam tem temam dokler sem user posted image , ker se bom po nepotrebnem obremenjevala. Sem jo ubogala in re so misli na splav odšle. Tudi tebi priporočam, da se zdaj, ko si bolj občutljiva in čustvena, tamu izogibaš.

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 10:57:29   
saraja
Tudi jaz se pridružujem tej misli. Ne misli na to, zdaj bom pa splavila. Tega ne počni. Misli raje na svojo pikico, raje se pogovarjaj z njo, prepevaj, samo na splav ne misli. To pomaga, vem iz lastnih izkušenj!
Bodi pogumna!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 11:05:14   
Naja30
Se strinjam z Bebo. Jaz sem morala na čiščenje v 10t, pred tem pa sem priznam, marsikdaj prebrala kaj o tem. In ker sem bila poleg tega še na bolniški, sem imela za razmišljanje časa na pretek in vsakič sem šla s strahom na WC. Ko pa bi morala kakšen znak opaziti,ga pa nisem, ker ga ni bilo. Plodek je odmru in jaz se nisem NIČ drugače počitila.

Zato ti tudi jaz svetujem, da ne bereš tega. Pobožaj svoj trebušček in misli samo pozitivno. user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 14:00:32   
bonbončica
Full hvala za podporo punce. Sam mene pa skoz trebuh boli, me je že 14 dni preden bi mogla dobit M, in še zdej me tko občasno. Je rekla sestra od G, da je to normalno, da se maternica razteza. Sam mene vseeno skrbi...

Lepo se mejte

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 14:15:38   
pupika
bonbončica ne se obremenjevat s tem. Saj da boli je po moje čisto normalno, saj jaz sem tudi v 6 t, tako kot ti, pa me tudi boli. Ko sem jaz imela ss, sploh nisem nič bolečin občutila, tako, da je to dober znak.

Pobožaj svojo pikico.

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 14:22:04   
KMALU
Poglej.. Ce se zgodi ne bos ti kriva in ne mores narediti nic.
Jaz sem imela v 7T splav pa sem bila totalno razocarana- zakaj glih meni, ko sem naredia vse prav in ful skrbela zase...., potem pa sem se sprijaznila in cez 3 mesece spet zagledala 2 crtici. Zdaj sem v 26 tednu in je vse ok...

To da te ze v naprej skrbi, je brez veze- raje uzivaj in se veseli nosecnosti...

Poleg tega je vcasih boljse, da pride do SS tako zgodaj, (do 12T), saj to pomeni, da nekaj ni bilo v redu z zarodkom in je narava sama poskrbela, da se ne rodi pohabljen...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 14:29:41   
gsm
Zdravo!

Nič ne skrbi in misli, da bo vse v redu. Jaz sem imela do 8 tedna krče kot pred menstruacijo in še plod se ni videl na prvem ultrazvoku, sedaj pa imam 8 mesecev staro punčko, hvala bogu zdravo.

Izogibaj se takih občutljivih tem in misli pozitivno.

Veliko sreče.

S+P

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 15:27:01   
petraz
Raje misli na kaj lepšega. Veliko časa razmišljaj o svojem otroku, kot pa o SS. Sedaj res ni pravi čas za to. Tudi sama sem bila v enaki situaciji, pa so mi vsi svetovali, da se naj ne obremenjujem s takimi stvarmi, saj škodim samo sebi in svojemu otročku. Zakaj!?? Vse slabe misli daj na stran.... pa čim več pozitivnih misli v nosečnosti!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Strah pred splavom
10.1.2006 15:47:48   
Anika_24
Dan!

Bonbončica, jst Te povsem razumem. Za razliko od Tebe jst še samo upam, da nama je tokrat uspelo (danes je 36. dan cikluca). Test bova verjetno delala konec tedna. Me pa zanima kakšne bolečine čutiš - le bolečina v spodnjem delu trebuha ali krče kot pred menstruacijo? Sprašujem, ker zadnje dni opažam nekakšne rahle bolečine pri meni, menstruacije pa od nikoder.

Čim manj skrbi!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Strah pred splavom
11.1.2006 8:43:10   
bonbončica
Anika_24

Upam, da bo + pri tebi, držim pesti.  Glede bolečin v trebuhu, ne vem  točno, boli me spodaj pod trebuhom (podobno kot pri menstuaciji), enkrat na desni strani, enkrat na levi, enkrat na sredini (kao mehur), potem spet pa čez celo. Ene pravijo da jih špika, mene pa prov boli. Pa včerej sem neki delala, pa me je pol full bolelo. Pa mene je bolelo že ene 14 dni preden bi mogla dobit M, zato sem misla, da bo sigurno M. Tko da skrbi sigurno so....Ampak če mi je tako usojeno...Velik sreče, pa sporoči. Pa jst sm nardila test ene 4 dni preden bi mogla dobit M, pa mi ni nič pokazalo, pa sem pol še naredila ko mi je že zamujala, pa je bla čist blaga črtica glih tolk da se je vidla.
Lepo se mej, pa hvala punce za podporo

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Strah pred splavom
11.1.2006 14:44:56   
Anika_24
Hejla!

Bonbonćica, hvala za odgovor. Jst imam podobne znake in kot opažam nisva edini. Če ne gre za znake menstruacije, je to očitno posledica raztezanja maternice. Sicer imam pa jst kar nekaj znakov, ki mi povečujejo upanje: apetit, blage bolečine v spodnjem delu trebuha, včasih manj, včasih bolj boleče prsi, seveda izostanek menstruacije (najdaljši doslej) in pogosteje hodim na wc. Upam, da je to to.

Srečno!

< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 11.1.2006 14:46:02 >

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Strah pred splavom
12.1.2006 10:39:41   
bonbončica
Ja sej jaz mam tud full boleče prsi, sam na vodo pa ne hodim večkrat ampak ko pravijo da si zaprt, jaz grem pa ene 2 x na dan, ker tut prej nisem tolk šla. Ne vem, čudno.

LP

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Strah pred splavom
12.1.2006 13:24:00   
Anonimen
A KO GRES CEZ CESTO TE JE TUDI STRAH, DA TE BO AVTO POVOZIL?user posted image user posted image

(odgovor članu bonbončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Strah pred splavom
12.1.2006 20:56:08   
melitkica
Vau anonimen, si pa res pogumen ali pogumna! Ne želi si biti v tej situaciji, ki ti pusti veliko bolečin. Tudi jaz sem drugič user posted image  (po enem ss) in se ful bojim in me je strah, čeprav sem že bila na UZ in so mi povedali, da je vse ok. Vsak dan upam na najboljše in mislim pozitivno, vendar v srcu in podzavesti pa se le skriva nekaj, kar te spremlja in vpliva (vsaj name) negativno. Želim pa si, da na koncu potegnem iz tega le najboljše.

Ne skrivaj se za anonimnostjo (ne zlorabljaj tega)!user posted image

Draga bonbončica, ne obremenjuj se po nepotrebnem, ne beri teh tem (vsaj v nosečnosti ne), misli pozitivno in bo vse dobro! Želim ti zdravo in mirno nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Strah pred splavom
8.3.2006 6:32:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bonbončica

Živjo punce.

Sem čisto nova tuki in ko berem tele vaše zgodbe mi je tako hudo za vas user posted image
Jst sm pa v 6 tednu user posted image pa me je zdej sam še bolj strah splava, zdej sam čakam kdaj se bo kej pojavlo...

Velik sreče vsem nosečkam!


Mene je tudi začelo konkretno grabit, zjutraj se predčasno zbudim in ne morem spat, user posted image , samo na to mislim, da bo začela krvavet in bo vsega konecuser posted image user posted image
Kako naj si pomagam??
Čist sem prestrašena, vem, da bi morala uživat pa vse, najbolj me jezi, ko sploh nimam pravih znakov, malo me bolijo prsi to je pa vseuser posted image
Najraje bi bruhala ko zmešana bi vsaj vedela pri čem sem, zdaj me je pa totalno strah,... 

(odgovor članu bonbončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Strah pred splavom
8.3.2006 18:21:03   
Naja30
user posted image user posted image user posted image   Matejka, znaki user posted image  bodo še prišli, če pa ne, pa bodi vesela in res uživaj. Ne muči same sebe in posredno s tem svojo pikico in ne beri teh tem na ss. Tudi jaz sem to delala, potem se mi je pa res zgodilo, pa čeprav bi se vseeno. Na ss nimaš vpliva in če se že mora zgoditi, je bolje da se prej kot da je kasneje kaj narobe. Nima pa smisla brati teh stvari.
pobožaj svoj trebušček in bodi srečna ob misli na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?