|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obroči za plavanje
18.3.2006 21:46:36   
Alina_alin
Kakšni obroč pride v poštev pri kopanju - za starost 1 leto in naprej? Ta Fredov, ali še je kakšna druga rešitev? Razmišljam o nabavi le-tega. Končujemo tečaj za dojenčke, pa bi še se radi sami hodili kopat naprej, pa tudi za poletje - za na morje bomo nekaj rabili...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obroči za plavanje
18.3.2006 21:53:15   
Anonimen
Ker sem tudi učitelj plavanja, jaz nisem pristaš obročev. Fredov ja pri dojenčkih, ki se navajajo na vodo, potem pa ne več. Rokavčkov pa sploh ne. rokavčki otroka držijo v vertikali in vemo, da ko je čl. v vertikali, da se najlažje potopi. Pri oborču je sicer malo nagnjen naprej, vendar vseeno zagovarjam razne deske za plavanje ali nudelne (plavalne spužve). Tu je otrok prisiljen, da z nogami brca in tako se najhitreje nauči plavati. Starši pa itak morajo biti zraven otroka, ki ne zna plavati, četudi ima plavalni obroč ali rokavčke.

Jaz bom svojega dala najprej v fredov obroč, potem pa bomo brez vsega - ga bom držala v plavalnem položaju oz, bomo uporabili plavalno desko in nudeln. Nudeln je lahko tudi kao igrača, se lahko vsede nanj in ga jaha kot konjička. Lahko pa vadi tudi plavanje rok in nog hkrati.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obroči za plavanje
19.3.2006 8:59:56   
katarina j.
Sicer nisem učitelj plavanja, sem pa mama 4 letnega fantka in vem, da ne zmoreš držat otroka ves čas v vodi- na primer na morju, ko je otrok star 2 leti in 3 leta. Ves čas je ob vodi, do kolen v vodi ali pa hoče še globje in ne predstavljam si, kako bi bila lahko vsako sekundo pri njem, da bi zagotovila varnost. Tudi v vodi ni tako lahko držat na rokah mahajočega 3-letnika!!! No, če bo vam to uspelo vse čestitke!!-ampak za vse ostale starše, ki nismo ramboti pa so rokavčki vseeno neka varnost, ki je nepogrešljiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obroči za plavanje
19.3.2006 15:51:58   
Anonimen
Ja, mi smo tudi imeli od 1 leta naprej rokavčke in jih imamo pri 4 letih še vedno. Prav fini so, mali uživa, ko lahko sam leta okoli bazenov in z zaletom skače v vodo.

(odgovor članu katarina j.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obroči za plavanje
19.3.2006 20:12:50   
Alina_alin
Torej pri 1 letu že pridejo na vrsto rokavčki - no, če se odločimo za njih... Torej se nam Fredijevega obroča ne splača več kupovat za 3 meseceuser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obroči za plavanje
19.3.2006 20:18:29   
Anonimen
Tibor je bil star dobro leto. Marca je rojen, rokavčke pa je imel julija naslednje leto.
Ne vem, po moje boste tudi brez tega obroča preživeli. Sicer pa odvisno, koliko kaj plavate. Mislim, prav plavate. Ker z otrokom v Fredyjevem obroču plavat je čisto O.K. Lepo ga potiskaš pred seboj, kot bi imel desko. To je res, tega z otrokom v rokavčkih ne moreš počet. Za hecat se po vodi je pa najbolje, da nima nič ali pa ene cenejše izvedbe obročev, ki imajo dvojni napihnjen obroč. Vem, da so jih imeli v Arielu. Gotovo so tudi veliko cenejši.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?