|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VOZIČEK - športni del
29.3.2006 17:04:02   
Kristjan
Mene pa zanima kdaj ste vi dali vaše malčke iz košare v športni del vozička. Mi mamo manjši problemček - mala je stara 4 mesece in je za svojo starost zeeeelo velika in ji je košara že skoraj premajhna. Nekje sem zasledil, da naj bi se športni del vozička uporabljal šele od 6 mesecev dalje (čeprav mi nihče ne zna razložit zakaj je temu tako). Zdaj pa ne vemo kaj naredit a vstrajat v košari ali jo že posedit v voziček. S tamalo že veselo treniramo sedenje ob opori (po posvetu s pedatrinjo) in tudi drugače je mala zelo dobro motorično razvita.

Naj povem še, da mamo voziček SPEEDY SX in smo dosedaj uporabljali košaro dreami.

pa še eno vprašanje mam - kdaj ste začeli svoje malčke kopat v taveliki banji?

Hvala za vaša mnenja in LP.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VOZIČEK - športni del
29.3.2006 17:30:33   
April
Mi nismo imeli košare, pač pa tak voziček, kjer se naklon spusti vodoravno. Že pri treh mesecih ni želel več ležati, zato smo za eno stopnjo dvignili naklon.

V banji ga še ne kopam, se mi še ne zdi potrebno, pa tudi preveč vede se porabi. Star pa je 11 m.

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VOZIČEK - športni del
29.3.2006 18:32:30   
tulip
Naš je tudi bil dvignjen pri 3mes, ker sicer buden ni hotel gledat v zrak in se vozit. Imeli pa smo košarico na 2 naklona, ki je bila tudi avtosedež od Foppapedretti in je bila super. user posted image
Banje nimamo, sicer bi ga kopala v njej, ker zelo rad čofota. Mislim da je primerno od kadar drži sam glavico pokonci, s predpostavko da ga ni strah.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VOZIČEK - športni del
29.3.2006 18:58:34   
TVN
Mi smo imeli košara Dreami natančno 3 mesece, potem pa je bilo v njej preveč utesnjeno, tako da smo šli v športni del. Imamo Quinny 3XL Comfort, ki se poleže povsem vodoravno in še nekaj časa smo se potem tako vozili. Naslednja stopnja je bila, da sem naklon rahlo dvignila, da je videla ven, ko pa je zaspala, sem ji naklon spustila. Sedaj pa večinoma že kar sedi pokonci in gleda ven....

_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: VOZIČEK - športni del
29.3.2006 19:25:13   
mojcadamijan
Mi nismo imeli košare, saj se naklon na vozičku podrl do vodoravnega-quinny comfort le pozimi smo imeli zimsko vrečo, pa tudi mislim da pri 2,5 mesecih ni hotela več ležat in smo dvignili naklon

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: VOZIČEK - športni del
29.3.2006 20:00:56   
petja
Ko sem brala tvoj post, sem imela občutek, kot da bi ga jaz napisala ... Imamo identičen problem. Jaz sem se odločila, da bom april še poskušala pregurati v košari, potem bomo šli pa kar na športen del vozička. Pri nas je težava tudi v tem, da tamala znori, ker nič ven ne vidi. V takem primeru jo raje v lupini vozim naokrog - lahko vsaj malo ven gleda.

Sem bila zadnjič v trgovini z vozički in sem poskusila, do koliko se spusti športni del, pa ni tako zeeeelo pokonci, cca 45%, kar po moje pri 5. mesecih ni problem user posted image .

Glede banje pa smo zdaj kupili tisto gumijasto podlogo, da tamali ne bo drselo, pa bomo počasi poskušali s taveliko banjo ... najprej tako, da bom jaz z njo v vodi, potem bo pa sama.

_____________________________

Lp, petja

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: VOZIČEK - športni del
30.3.2006 17:47:26   
andreja25
Bogi otrok, če že na vodi varčuješ z njim, kaj mu za jest tudi daš samo tisto kaj izkoplješ iz zemlje, da nimaš prevelikih stroškov? Skuliraj se malo pa začno otročička kopat kot se spodobi, a sam se tudi nič ne tuširaš, bogi tvoji bližnji kako moraš zaudarjat FUJJJJ

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: VOZIČEK - športni del
30.3.2006 17:53:25   
andreja25
ta odgovor je namenjen osebi pod nikom;April;






PDP 3.6.2006user posted image

(odgovor članu andreja25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: VOZIČEK - športni del
30.3.2006 22:09:27   
Teya
nosečka andreja je pa zelo pametna! user posted image

(odgovor članu andreja25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: VOZIČEK - športni del
30.3.2006 22:13:42   
Anonimen
Imamo Quinny 3xl comforta, pa smo samo prve dva meseca gor namontirali lupinico. Rodila sem julija, zato nisem kupovala košare. Ker se pri Comfortu da naklon skoraj do konca, to ni bil problem (eno gazico pod rito).
Ker ne vem točno, kako Speedy izgleda, ti predlagam, da jo daš notri, pa boš videla, kako je. Zdaj pri 4m je sicer še prekmalu, da čist sedi. Ne vem. Mogoče pa raje še malo počakaj.

Kopanje v banji -  mi smo to začeli šele pri 6-7m, in sicer smo kupili Fliperja. Prej smo se kopali v čebričku.

(odgovor članu andreja25)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?