|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moder predel okrog ust
15.3.2006 9:55:52   
Leae
Moja dojenčica stara en mesec in pol ima tako malce modrikast (no vsaj meni se zdi) predel okrog ust nosek in očke (zaprte). Sem klicala patronažno pa mi je rekla da je to čisto normalno. Povejte mi vaše izkušnje, zelo bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moder predel okrog ust
15.3.2006 11:03:40   
joja
Pozdravljena,
tudi nas  dojenci je imel modrikasto okli ust, ko je bil novorojencek in pediatrinja je rekla da ni nic hudega. Pozorni smo bili le da mu  dih ne zastane vec kor 10-15 sekund. Samo nikar zdaj ne stej do sekunde natancn, dojencki dihajo zelo neenakomerno. Zdaj je star 6 mesecev in tega ni vec, zginilo pa je ce se prav spomnim nekje do 3 meseca, ce ne se prej.

Ce te zelo skrbi, pa le vprasaj pediatrinjo, da  te ne bo skrbelo.


lp joja

(odgovor članu Leae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moder predel okrog ust
15.3.2006 20:34:50   
A-N-J-A
Ja,naša je tud mela siv trikotnik na obrazku.Se spomnim ko sem rodila,pol smo pa prišli gor v sobo pa mami,brat pa punca so nas prišli pogledat in pogledam ta malo pa čist siva okol ustk!!!Jaz sem bla čist panična.Sem vprašala dr. pa je rekla da mora bit to čez kakšen teden dobr.Pa ni blo.Je mela še kakšne par mesecev tako sivino.Ima pa zelo tanko prosojno kožico,tako da se ji vse žilice vidijo.


(odgovor članu joja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moder predel okrog ust
29.3.2006 10:59:47   
Nej
Tudi jaz sem si pri našem vse nekje do drugega meseca panično ogledovala predel okoli ust, ki je bil na časa čisto moder. Najprej sem mislila da je to od dude, potem pa me je že skrbelo, če mu res morda ne primanjkuje kisika. Potem pa je naenkrat ta modrica zginila, še sama nevem kdaj.
Tak da mislim da ni panike.


(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moder predel okrog ust
29.3.2006 11:14:00   
Anonimen
Mmoja ima luknjico na srčku in me vedno ko imama kontrolo vpraša kardiolog, če postane kaj modra okrog ust. Pa nočem te strašit, ampak pokliči pediatra in ga vprašaj. 

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: moder predel okrog ust
29.3.2006 11:38:37   
živa
Tudi pri nas je isto. Ker so mu pregledovali kri za zlatenico, so spotoma pregledali še saturacijo 8predihanost oz. vsebnost kisika v krvi) in je bila ok. Meni so rekli, da če ni drugih težav, je to povsem normalno. Če bi bilo kaj izrazitejšega, bi pediater pri pregledu gotovo opazil in te poslal na preiskave. Brez skrbi.

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?